Είχα γράψει λίγα πράγματα εγώ όταν την είχα δει. Είναι όντως καλήΔεν την έχω δει.. αλλά διαβάζω ότι είναι πολύ καλή!
Δεν έχουμε θέμα, θα της φτιάξω ένα, μιας και έχουμε και 2η σεζόν.
Kingdom[Season 1]
![]()
https://www.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=nv_sr_1
Εξαιρετικη σειρα πραγματικα. Κανει το walking dead να μοιαζει με βολτα στο λουνα παρκ. Κορεατικο με την προσωπικοτητα του το εξαιρετικο pace του μιας και ειναι 6 επεισοδια χωρις να κανει καμια κοιλια πουθενα. Ειδικη μνεια θα κανω στην πανεμορφη φωτογραφια της σειρας που περνει ανετα το οσκαρ. Γενικα βλεπω δεν ειναι τοσο δημοφιλης στο imdb και θα πω απλα δειτε την. Τετοιες σειρες διαμαντια δεν πρεπει να τις χασει κανεις. Το τελος αφηνει ενα πολυ μεγαλο cliffhanger που ελπιζω να μην αργησουμε να δουμε τη δευτερη σεζον. 9/10 απλοχερα.
Kingdom[Season 1]
![]()
https://www.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=nv_sr_1
Εξαιρετικη σειρα πραγματικα. Κανει το walking dead να μοιαζει με βολτα στο λουνα παρκ. Κορεατικο με την προσωπικοτητα του το εξαιρετικο pace του μιας και ειναι 6 επεισοδια χωρις να κανει καμια κοιλια πουθενα. Ειδικη μνεια θα κανω στην πανεμορφη φωτογραφια της σειρας που περνει ανετα το οσκαρ. Γενικα βλεπω δεν ειναι τοσο δημοφιλης στο imdb και θα πω απλα δειτε την. Τετοιες σειρες διαμαντια δεν πρεπει να τις χασει κανεις. Το τελος αφηνει ενα πολυ μεγαλο cliffhanger που ελπιζω να μην αργησουμε να δουμε τη δευτερη σεζον. 9/10 απλοχερα.
Το 7.5 στα 10 είναι πολύ λίγο για μια σειρά τύπου lost που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Πολύ καλές οι ερμηνείες και φυσικά της '' δικής μας '' Αθηνάς Καρκάνις... Λέγεται ότι θα πάρει οκ για δεύτερη σεζόν μάλλον μέσα Σεπτεμβρίου. Την άλλη σειρά που πρότεινες θα την δω, με βάλατε στην πρίζα...Manifest[Season 1]
![]()
https://www.imdb.com/title/tt8421350/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
Σειρα τυπου Lost. Ενα αεροπλανο εξαφανιζεται και επιστρεφει 5 χρονια μετα στον κανονικο κοσμο. Οι επιβατες νομιζουν οτι περασαν ελαχιστες ωρες αλλα στην πραγματικοτητα περασαν 5 χρονια. Επειτα ξεκινανε τα "καλεσματα" τα οποια ειναι φωνες που ακουνε στο κεφαλι τους λεγοντας τους το μελλον και πως να προστατευσουν καποιους αλλους. Η σειρα κραταει το μυστηριο της σε ολα τα επεισοδια αλλα αναλωνετε αρκετα και με τις ζωες οσων επεστρεψαν και κατανταει λιγο κουραστικη. Θα μπουρουσε να ειναι 10 επεισοδια και να κραταει ενα πολυ καλυτερο επιπεδο. Οι ηθοποιοι ειναι αρκετα μετριοι. Τα τελευταια 10 λεπτα του 16 επεισοδιου εδεσαν αρκετα τα υπολοιπα 15 επεισοδια και ανυπομονω για τη νεα σεζον. Τελειωνει με cliffhanger. 7.5/10
Να είσαι καλά φίλε μου. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται αντικειμενικος στα reviews που κάνω για σειρές ταινίες ώστε κάποιος που θα κάτσει να δει κάτι που πρότεινα να έχει σωστές προσδοκίες σε αυτό που θα δει.Το 7.5 στα 10 είναι πολύ λίγο για μια σειρά τύπου lost που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Πολύ καλές οι ερμηνείες και φυσικά της '' δικής μας '' Αθηνάς Καρκάνις... Λέγεται ότι θα πάρει οκ για δεύτερη σεζόν μάλλον μέσα Σεπτεμβρίου. Την άλλη σειρά που πρότεινες θα την δω, με βάλατε στην πρίζα...
Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις και την ωραία ανάλυση των σειρών, ελπίζω να συνεχίσεις
Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.