Λενε (οσοι το ειδαν) πως ειχε το πιο ανεμπνευστο, πιο αμηχανο, χειροτερο τελος. Κι ολα αυτα γιατι δεν ηξεραν πως να κλεισουν (λογικα η οχι - μαλλον οχι, εστω) ολες αυτες τις απιθανοτητες που ειχαν σκαρφιστει για να κρατουν το κοινο σε αδημονια. Δεν το εχω δει, απλα διαβασα τα σχολια - αν ειναι ετσι, οσοι το ειδαν ξερουν. Βεβαια, ισως ισχυει κι εδω το γνωστο "στο ταξιδι σημασια εχει η διαδρομη κι οχι ο προορισμος" - ...Φοβερή σειρά, αν και δεν κατάλαβα τίποτε.
Βεβαια, ισως ισχυει κι εδω το γνωστο "στο ταξιδι σημασια εχει η διαδρομη κι οχι ο προορισμος" - ...
Πάντως, τώρα που ψιλοτελειώνουμε (είμαστε στο 6ο της τελευταίας σεζόν), μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα έχουν εξηγηθεί πολλά πράγματα. Και μια και όπως προείπα δε θυμάμαι ΤΙΠΟΤΑ από την εξέλιξη, συμβαίνει ένα από τα δύο τινά:
- ετοιμάζεται μεγάλη νίλα στα τελευταία λίγα επεισόδια
- το γεγονός ότι την είδα 20 χρόνια πριν και το ότι ήταν η πρώτη υπερφυσικής θεματολογίας σειρά που είδα στη ζωή μου τότε, και μάλιστα σε εύρος 6 ετών, δε μου είχε επιτρέψει να δεχτώ την δική τους ερμηνεία και μου είχε φανεί γι'αυτό κακή.
Θα σας πω σε καμιά βδομάδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.