Προτάσεις για Σειρά ???

Man vs Baby[Mini Series]

MV5BMzdj-YWJi-YTMt-ZDg3NC00ZTgx-LTky-Yz-Qt-ZTM0Zjdl-MTgx-ZDg3Xk-Ey-Xk-Fqc-Gc-V1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt35047134

Μετα την περιπετεια με την μελισσα ο Rowan Atkinson ως Τρεβορ ερχεται να μας γαληνεψει την καρδια στην εποχη των Χριστουγεννων αυτη τη φορα με ενα μικρο αγγελακι μωρακι οπου πρεπει να προστατεψει ενω ταυτοχρονα φυλαει ενα πανακριβο σπιτι πλουσιων. Να πω την αληθεια μου μιας και το Man vs Bee μου αρεσε αρκετα περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Ξεκιναει με σοβαρες προοπτικες ειδικα απο τη στιγμη που μπαινει στο τεραστιο σπιτι αλλα γρηγορα καταλαβαινουμε οτι ακομα και τα 4 επεισοδια δεν μπορεσαν να τα καλυψουν σωστα και πεφτουμε πολλες φορες σε λουπες που δεν χρειαζονται. Γελασα σε ελαχιστα σημεια και αν δεν ηταν το τελευταιο επεισοδιο με καποιες εξυπνες εφευρετικοτητες με το σπιτι και το δεντρο οπως και το τελειο τελος που εκλεισε πολυ ζεστα και ομορφα δεν θα μπορουσα να την προτεινω σε κανεναν. Και πεφτει στην παγιδα οτι ολη η σειρα ειναι ο Atkinson η παντα αξιαγαπητη φυσιογνωμια με τις γκαφες του και με την αφηρημαδα του αλλα και την απλετη αγαπη του και την αγνη του καρδια για τα παντα. Kαι δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα σε παρα πολλα σημεια το μωρο ειναι καθαρο CGI και οχι το πραγματικο. Μου χτυπησε πολυ ασχημα ειδικα στο σημειο με τις σκαλες ηταν τοσο ρομποτικη η κινηση του που δεν μου αρεσε καθολου. Θετικη η Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα της και η τρομερα καλη φωτογραφια της το Netflix δινει τεραστια προσοχη στην εικονα και στην ποιοτητα αυτης και φαινεται σε πολλες νεες παραγωγες. Κριμα που δεν μπορουμε να πουμε το ιδιο και για το σεναριο. Αξιζει μια θεαση καθαρα για Atkinson και για το τελευταιο αξιαγαπητο επεισοδιο και εννοειται τωρα ειναι η εποχη μιας και καθαρα Χριστουγεννιατικη σειρα. Το Man vs Bee θα το ξανα εβλεπα αυτο δυσκολα. Αν κοβαμε το 80% των σκηνων και αφηναμε τις καλες στιγμες της σειρας με Atkinson τοτε θα μπορουσαμε να την βλεπουμε καθε Χριστουγεννα. Σαν συνολο ομως πολυ λιγα πραγματα. 6.7/10