Προτάσεις για Τανγκο και Βαλς

Τις τελευταιες μέρες ψάχω για τα κομμάτια που μου προτείνατε και έχω φάει κόλλημα και ειδικά με 2 - 3 κομμάτια. Πραγματικά ακουγα τανγκο και βαλς και άλλαζα δρόμο τώρα πλέον στο μυαλό μου τριγυρνά ο Σoστάκοβιτς (άπαιχτο waltz2) ενω ήχο κλήσης στο cell phone εχω βάλει το por una cabeza σε ορχιστρική εκτέλεση!
Δε πάω καλα!?

Κάτι άλλο στο κλίμα του waltz 2 τι μπορώ να βρώ?

Κάτι άλλο στο κλίμα του waltz 2 τι μπορώ να βρώ?

Με δεδομένο πως άκουσες τις δύο σουΐτες του για τζαζ ορχήστρα, άκουσε και τις σουΐτες μπαλέτου του. Το βαλς από την Μασκαράτα του Χατσατουριάν, το βρήκες;

Οχι ακόμα ψάχνω την Μασκαράτα.
Επειδή ψάχνω σε Online CD stores, για να κάνω δειγματισμό πρώτα, δυσκολευομαι να τα εντοπίσω γιατι δεν έχω ακριβώς τα στοιχεία που μπορει να βρίσκονται, έτσι καθυστερεί όλη η διαδικασία.

Συγχρονες απόψεις : Gotan Project. (Tan-go... Go-tan) Κυκλοφορούν δυο δουλειές τους, πολύ καλές κατα τη γνώμη μου με σύγχρονο μπιτάτο ήχο.

Ένας άλλος συνθέτης που βασίζει τη δουλειά του στο Tango είναι και ο Luis Bacalov ο συνθέτης του soundtrack της ταινίας "Il Postino".
Σε D.G. κυκλοφορεί η "Missa Tango" μια πολύ πλούσια και φωτεινή Λειτουργία με σολο Τενόρο, Μέτζο και Μπαντονεον. Πριν απο κάποια χρόνια είχε παιχτεί και στο Μέγαρο με τον Bacalov παρόντα... Ταιριάζει και με τις μέρες αν και δεν είναι Χριστουγεννιάτικη σύνθεση.

Επίσης η εταιρία Winter&Winter (Λεσχη του Δισκου) έχει κάποιες καλές προτάσεις και σε πολύ καλές ηχογραφήσεις.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Πιστεύω ότι θα άξιζε να βρεις το CD Alvarez sings Gardel. Πρόκειται για γνωστά κομμάτια Τανγκό του Γκαρντέλ, τραγουδισμένα από τον Μαρσέλο Αλβάρεζ, ανερχόμενο τενόρο στην Αργεντινή. Οι εκτελέσεις των κομματιών είναι εκπληκτικές, ενώ η οπερατική ερμηνία του Αλβάρεζ δίνει άλλη διάσταση στα τραγούδια.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια ήδη έχω ανακαλύψει έναν υπέροχο κόσμο (άγνωστο σε μένα μέχρι τώρα) και στα δύο είδη....