Προτάσεις για τηλεόραση 55 ιντσών στα 600-800 ευρώ

Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη, όμως, την προτείνουν άφοβα όλοι οι γνώστες. Την θεωρούν ό,τι πιο value for money αυτή την στιγμή, οπότε προχώρα άφοβα. (για την Samsung λέω)

Τώρα, βρήκες άνθρωπο...που ξηλώνει ό,τι smart υπάρχει στην τηλεόραση πριν μπει μέσα στο σπίτι!!!:flipout:

Προσωπικά, με ενδιαφέρει μόνον η ποιότητα εικόνας, ούτε τα smart, ούτε τα μπλε δόντια για τα κινητά. Επίσης, το κινητό μου είναι για να παίρνει μόνον τηλέφωνα...τις παντόφλες τις φυλάω κάτω από κρεβάτι, δεν τις βάζω στην τσέπη.

Χαχαχαχαχαχα Με καλυψες απολυτα!! Κι εγω το κινητο μονο για να περνω τηλεφωνο το εχω. Οσο για τα apps κτλ δε με ενδιαφερουν καν, γιατι οτι θελησω τα εχω ειτε απο την κονσολα ειτε απο το media box. Στο υστερογραφο σου ανεφερα και μια της Sony. Εχεις αποψη??

Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη, όμως, την προτείνουν άφοβα όλοι οι γνώστες. Την θεωρούν ό,τι πιο value for money αυτή την στιγμή, οπότε προχώρα άφοβα. (για την Samsung λέω)

Τώρα, βρήκες άνθρωπο...που ξηλώνει ό,τι smart υπάρχει στην τηλεόραση πριν μπει μέσα στο σπίτι!!!:flipout:

Προσωπικά, με ενδιαφέρει μόνον η ποιότητα εικόνας, ούτε τα smart, ούτε τα μπλε δόντια για τα κινητά. Επίσης, το κινητό μου είναι για να παίρνει μόνον τηλέφωνα...τις παντόφλες τις φυλάω κάτω από κρεβάτι, δεν τις βάζω στην τσέπη.

Επισης, η μεγαλυτερη ανασφαλεια μου περαν της ποιοτητας, ειναι το Light Bleeding που σε οσα threads πανελλαδικως και πανευρωπαικως εχω διαβασει, αποτελει και το μεγαλυτερο αγκαθι. Ξερεις αν ειναι λογος για αντικατασταση μεσω DOA απο το καταστημα?

Επισης, η μεγαλυτερη ανασφαλεια μου περαν της ποιοτητας, ειναι το Light Bleeding που σε οσα threads πανελλαδικως και πανευρωπαικως εχω διαβασει, αποτελει και το μεγαλυτερο αγκαθι. Ξερεις αν ειναι λογος για αντικατασταση μεσω DOA απο το καταστημα?

Για την Sony δεν σου απάντησα διότι έχω μια ελαφριά αλλεργία με την εταιρεία..:D

Το light bleeding αποτελεί εγγενές ζήτημα των LCD και δεν είναι θέμα για αντικατάσταση. Είναι θέμα τύχης, σε τι πάνελ θα πέσεις.

Για την Sony δεν σου απάντησα διότι έχω μια ελαφριά αλλεργία με την εταιρεία..:D

Το light bleeding αποτελεί εγγενές ζήτημα των LCD και δεν είναι θέμα για αντικατάσταση. Είναι θέμα τύχης, σε τι πάνελ θα πέσεις.

Εννοεις οτι τα VA δεν δημιουργουν αυτο το προβλημα, ενω τα IPS και ολα τα παρεμφερή ναι???
Η αλλεργια με την Sony πως προεκυψε if i may ask??

Όχι, εννοώ ότι όλα τα LCD πάσχουν από αυτό (ανεξαρτήτως VA ή IPS). Το πόσο, είναι ζήτημα τύχης, τι πάνελ θα κάτσει.

Η αλλεργία με την Sony προέκυψε από τα προβόλια.

Όχι, εννοώ ότι όλα τα LCD πάσχουν από αυτό (ανεξαρτήτως VA ή IPS). Το πόσο, είναι ζήτημα τύχης, τι πάνελ θα κάτσει.

Η αλλεργία με την Sony προέκυψε από τα προβόλια.

Ωχχχχ....ειχες μπει σε αυτο το τρυπακι εε?? Ακριβο χομπυ!!

Αστειεύομαι!! Διότι τα μισά από αυτά τα ποστ που βλέπεις τα έχω κάνει στα προβόλια...στις τηλεοράσεις γράφω λίγο!!

Δεν κουράζεις, μην ανησυχείς...ό,τι γνωρίζω, στο γράφω.

Αστειεύομαι!! Διότι τα μισά από αυτά τα ποστ που βλέπεις τα έχω κάνει στα προβόλια...στις τηλεοράσεις γράφω λίγο!!

Δεν κουράζεις, μην ανησυχείς...ό,τι γνωρίζω, στο γράφω.

Λοιπον, τις τελευταιες 2 μερες ειμαι με ενα στικακι στο χερι που μεσα εχω βαλει demo υλικο σε 4Κ αναλυση με 25, 50, 60, 90, και 120 FPS και καποια αλλα τα οποια ηταν απο μαμα HDR γυρισμενα, και καποια αλλα πολυ φωτεινα, ή πολυ σκοτεινα ετσι ωστε για να εχω μια ταξη μεγεθους που να καλυπτει ολη την γκαμα των αναλυσεων! Εκανα preview και με FHD υλικο.
Και τα εβαλα να παιξουν σε καμια δεκαρια διαφορετικα μοντελα!! Η διαφορες αναλογως που επαιζε και σε ποια επαιζε...υπηρχαν απο χαοτικες μεχρι σχεδον ιδιες!!
Βεβαια με τον περιβαλλοντα φωτισμο που ειχαν ολες οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων που δεν ειναι και η ιδανικοτερη. Αν και η ποιοτητα, απο ενα σημειο κι επειτα ειναι και λιγο υποκειμενικη στο ματι, και περα απο τα βασικα, ειναι ενας τροπος να τσεκαρεις οσο μπορεις καποια πραγματα?? η τσαμπα εφαγα την ταλαιπωρια??

Τζάμπα έφαγες την ταλαιπωρία. Δεν μπορείς να κρίνεις τις τηλεοράσεις σε τέτοιους χώρους. Απ' όσο βλέπω, προσανατολίζεσαι στην θέαση ''καλού'' υλικού. Για να κρίνεις κάτι τέτοιο, πρέπει να δοκιμάσεις το υλικό σου σε καλιμπραρισμένες συσκευές. Το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό: Σε ποιο mode ήταν οι τηλεοράσεις όταν τις δοκίμαζες? Πόσο κοντά στην αναφορά ήταν αυτά τα modes που δοκίμαζες? Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι...

Στα μαγαζιά, παίρνουμε απλά μια ιδέα. Προσωπικά εμπιστεύομαι τις μετρήσεις των αξιόπιστων sites και δεν χρειάζεται καν να την δω την τηλεόραση.

Τζάμπα έφαγες την ταλαιπωρία. Δεν μπορείς να κρίνεις τις τηλεοράσεις σε τέτοιους χώρους. Απ' όσο βλέπω, προσανατολίζεσαι στην θέαση ''καλού'' υλικού. Για να κρίνεις κάτι τέτοιο, πρέπει να δοκιμάσεις το υλικό σου σε καλιμπραρισμένες συσκευές. Το πιο απλό που μου έρχεται στο μυαλό: Σε ποιο mode ήταν οι τηλεοράσεις όταν τις δοκίμαζες? Πόσο κοντά στην αναφορά ήταν αυτά τα modes που δοκίμαζες? Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι...

Στα μαγαζιά, παίρνουμε απλά μια ιδέα. Προσωπικά εμπιστεύομαι τις μετρήσεις των αξιόπιστων sites και δεν χρειάζεται καν να την δω την τηλεόραση.

Ευτυχως επεσα σε παιδια που με αφησαν σε τουλαχιστον 5-6 μοντελα να επαναφερω τις factory default ρυθμισεις, κι απο εκει και περα επαιξα σε διαφορα modes σε ολες και με μερικη παραμετροποιηση απο μενα τον ιδιο.
Μετρησεις εχω διαβασει αναλυτικα στο Rtings για αρκετα απο τα μοντελα που με ενδιαφερουν. Αλλα οι τυποι εκτος απο τα Premium μοντελα και τις ναυαρχιδες των εταιριων τις υπολοιπες τις ψηλο θαβουν!!

Εντάξει, είναι φυσιολογικό. Πρέπει να βαθμολογήσουν και να κάνουν μια ταξινόμηση. Λίγες φορές θα δεις να παίρνει μια πιο φθηνή τηλεόραση δεκάρια, αν και κατ' εμέ, είναι λάθος να μην την βαθμολογούν με 10 ως προς το συνολικό αποτέλεσμα σε σχέση με την τιμή όταν το αξίζει.

Εντάξει, είναι φυσιολογικό. Πρέπει να βαθμολογήσουν και να κάνουν μια ταξινόμηση. Λίγες φορές θα δεις να παίρνει μια πιο φθηνή τηλεόραση δεκάρια, αν και κατ' εμέ, είναι λάθος να μην την βαθμολογούν με 10 ως προς το συνολικό αποτέλεσμα σε σχέση με την τιμή όταν το αξίζει.

Προσωπικα πιστευω οτι αρκετα απο τα reviews του εν λογω site, ειναι κατευθυνομενα!! Γι αυτό κι εχω περισοτερη εμπιστοσύνη στο δικο μου ματι.
αν ειχα να διαθεσω 2 με 2μιση χιλιαρικα ηξερα απο χθες κιολας τι θα παρω. Αλλα αναγκαστικα το μπατζετ μου αυτη τη στιγμη με αναγκαζει να την ψαξω παρα πολυ, και να φαω μεγαλη ταλαιπωρια και συν της αλλοις να ειμαι και τυχερός σε τι παρτιδα θα πεσω, και τι πανελ θα φοραει κ.ο.κ!!
Γι αυτο ρωταω κι εσας, γιατι καθε πληροφορια εχει θετικο προσημο. Και πιστεψε με απο τα λεγομενα, μπορω να φιλτραρω ποιος εχει πραγματικο know how και ποιος οχι.

Δεν μου κάνει εντύπωση. Λίγο πολύ τα πιο πολλά sites ''σπρώχνουν'' κάποιες μάρκες, μοντέλα κ.λ.π. Στο φόρουμ μπορείς να δεις απόψεις κατόχων, να φιλτράρεις τα γραφόμενα και να αποφασίσεις για όποια αγορά. Όπως και να 'χει, σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου!

Λοιπον....ενα μικρο update.... αποφασισα να περιμενω λιγακι και να παω σε λυση 100Hz. σκεφτομαι για την σειρα της Samsung MU8000 ή την MU9000 πάντα για τις 55 ιντσες!!!
Σχολια, αποψεις για αυτες τις 2??