Προτάσεις για τηλεόραση... κρεβατοκάμαρας σε Smart TV!

energetic

New member
25 October 2007
31
Athens/Greece
Καλημέρα στη παρέα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά τηλεόρασης Samsung Smart TV σε μικρότερη διάσταση for bedroom use. :cool4:

Η τελευταία επιλογή που προχώρησε ηταν η UE55F8000SL στο σαλόνι μαζι με ενα sound bar της ίδιας εταιρίας σε προσφορά που υπήρχε. Οπότε ψάχνω πάλι κατι σε Samsung αλλα σε μικρότερη διάσταση καθώς το πλάτος περιορίζει την επιλογή εώς και 109 εκατοστά.

Φανταζομαι και να με διορθώσετε αν κανω λάθος οτι εώς 40 ίντσες μπορω να επιλέξω λόγω διαστάσεων? Κοίταξα και την αντίστοιχη σειρά F8000 σε μικρότερη διάσταση αλλα το κόστος ειναι μεγάλο for bedtime stories!:popcorn:

Οποιαδήποτε γνώμη και πρόταση ειναι καλοδεχούμενη.

Σας ευχαριστω!

Γεια χαρα,

Εδω και 4 μηνες εχω στο υπνοδωματιο την 40"F6400 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος για την συγκεκριμενη χρηση! Εχει πολυ καλη εικονα και smart features και πολυ καλο Value for money! Tην σκεφτμουν σε μεγαλυτερη διασταση και για το καθιστικο αλλα τελικα κατετεληξα παλι σε πλασμα..

Αφοί θες Samsung στις 40" το απόλυτο vfm αυτή τη στιγμή είναι η http://www.skroutz.gr/s/3005870/Samsung-UE40F6400.html

Βασικά θελω κατι που να χωράει στη διάσταση που ανέφερα στο αρχικό ποστ και να ειναι Samsung Smart TV. Απλά δεν ξερω αν χωράει παραπανω απο 40αρα.

αλλο να χαζευεις βαλε και 40αρα αλλα αμα ειναι να βλεπεις αρκετες ταινιες εκει πηγαινε οπως γραφει ο Μιχαλης σε 46αρα απλα σε τηλεοπτικο μεσα στο δωματιο 46αρα θα βγαζει ματι και σε led lcd θα πρεπει να παιζεις με χαμηλωμενες τις ρυθμισεις

Καλημερα σας

Ειμαι και εγω στο ψαξιμο για νεα tv για υπνοδωματιο . μεταξυ 40 κ 42 ιντσες. Μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει σε 3 -4 μοντελα κ θα ηθελα αποψεις . ενα η panasonic 42ε6 μετα h f6400 η sony 42 kdl 651ab k τελευται η sharp 39 lc752ev αν και αρχικα ηταν η πρωτη στην προτιμηση μου. αποσταση θεασης γυρω στα 2 μετρα . Δεν με ενδιαφερει το 3d αλλα με ενδιαφερει το σμαρτ κομματι και φυσιικα η καλη ευκρινεια στην εικονα . επισης θα ηθελα να συνδεω κατευθειαν to galaxy s3 που εχω . Τωρα θα μου πεις γτ δεν παω στη f6400 . Με κουραζουν πολυ τα εντονα χρωματα της .θα ηθελα τη γνωμη σας .

Ευχαριστω εκ των προερων
Με εκτιμηση

Με τις κατάλληλες ρυθμίσεις η 6400 άνετα μπορεί να έρθει στα επίπεδα που την θέλεις. Αρκεί βέβαια να την έχεις στο κινηματογραφικό προφίλ και όχι στο τυπικό ή το δυναμικό. Από τις υπόλοιπες σε smart tv που σε ενδιαφέρει δεν θα σε καλύψει καμία.