Προτάσεις για τηλεόραση με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη

statik

Senior Member
22 May 2008
456
Γεια χαρα
Ψαχνω για tv με αξιολογο δορυφορικο δεκτη (40-46ιντσες) για ελευθερα καναλια.
Τι προτεινετε?

Οπωσδήποτε τηλεόραση?
Το ρωτάω γιατί οι περισσότεροι καθαρά δορυφορικοί δέκτες της αγοράς είναι καλύτεροι και με περισσότερες επιλογές απ' ότι οι τηλεοράσεις.

Γεια χαρα
Ψαχνω για tv με αξιολογο δορυφορικο δεκτη (40-46ιντσες) για ελευθερα καναλια.
Τι προτεινετε?
Αν και υπάρχουν αρκετοί παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν, (χρήση, απόσταση θέασης, υλικό προς θέαση, τιμή) ύστερα από 8 μήνες συμβίωσης θα πρότεινα αυτή. http://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html?keyphrase=Samsung+UE46F6500 Tα θετικά της κερδίζουν κατά κράτος τα ελάχιστα αρνητικά που έχει. Στη συγκεκριμένη κατηγορία χρημάτων.
Καλή συνέχεια :-)

Εγώ έχω τη Panasonic TX-50vt30 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ξεφεύγεις όμως και σε μέγεθος και σε τιμή.

Θα συμφωνήσω με τον sakis.kom ότι καλύτερα να διαλέξεις TV ανεξάρτητα από το αν έχει sat δέκτη ή όχι, γιατί είναι και πολύ περιοριστικός παράγοντας στην επιλογή σου και μετά πάρε ξεχωριστό δορυφορικό δέκτη που θα σου δώσει απείρως περισσότερες δυνατότητες.

Εαν θες να δεις απλά τα ελεύθερα κανάλια, έστω και να βάλεις μία νόμιμη κάρτα για αποκωδικοποίηση μπουκέτων (είναι κάπως περίεργη η κατάσταση με τις ασυμβατότητες σε κάρτες/τηλεοράσεις) τότε είσαι μια χαρά και δεν θα χρειαστείς εξωτερικό δέκτη, αφού θα είσαι καλυμμένος. Εαν θα θες να αςχοληθείς με δίκτυα, servers, klp τότε πας σε ξεχωριστό δέκτη.

Δηλαδη ο μόνος λόγος για να παει κάποιος σε ξεχωριστό δεκτη, ειναι για να ασχοληθεί με servers???

Ο άνθρωπος ζήτησε γνώμες για ενσωματωμένο δεκτη για ελεύθερα κανάλια!!! Πως φτάσαμε να ανακατεύουμε παλι τους σερβεράδες που κατέστρεψαν το hobby μας;;;

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ TV ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ SERVERS!!!!!!!!!!!

Νομίζω ότι δεν κατάλαβες ακριβώς την απάντησή μου.
Πέρα από αυτό, γνώμη μου είναι όπως ανέφερα παραπάνω ότι δεν χρειάζεται να πάρει ξεχωριστό δέκτη εαν ασχοληθεί μόνο με ελεύθερα κανάλια. Έχω την LG και κινεί μια χαρά το moter της δορυφορικής, γλιτώνοντας επιπλέον πρίζες, τηλεκοντρόλ κλπ. ενώ βλέπεις τα HD & 3D κανάλια άμεσα χωρίς προβλήματα.

Last edited by a moderator:
Εχω δορυφορικο δεκτη και μαλοστα αρκετα καλο, οπως και επισης πολυ καλο με διπλο δεκτη mpeg4.
Απλα κουραστικα!! να περιμενω αν ανοιξουν ενα καρο δεκτες για να δω κατι ή εστω και για zapping. Ουτως και αλλιως ελευθερα δορυφορικα με ενδιαφερουν.
Λεω αφου ουτως και αλλιως να παρω νεα TV αν εχει ενσωματωμενο δεκτη καθως και πολυ καλο media player. Akoma καλυτερα αν μπορει να δει και ταινιες απο δισκο μεσω δικτυου.