Προτάσεις για TV (Plasma)

Απάντηση: Re: Προτάσεις για TV (Plasma)

Εγώ θα προτιμούσα την 550 και με τα ρέστα ένα home cinema ή ενα media player.

Όντως έχει λιγότερες ανακλάσεις η 6500 αλλά η διαφορά δεν είναι και τόσο σημαντική για ένα μέσο σπίτι.

+1
Εγω που την εχω, την ημερα με ολα ανοιχτα εχω αντανακλασεις, αλλα οχι τοσο τρομερες ωστε να πω πως δεν μπορω να δω. Το βραδυ βεβαια ειναι αλλο πραγμα...
Κατι αλλο που με απετρεψε εμενα προσωπικα απο την 6500 ηταν το χρωμα του πλαισιου της. Με χαλαγε πολυ αυτο το titanium οπως το λεει η σαμυ, αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα.
Πηγαινε να δεις και τις 2 και εσυ αποφασιζεις.

Για μενα δε θα εχεις προβλημα με την 550 καθως βλεπω πως δεν υπαρχει καποιο παραθυρο απεναντι της που να σου δημιουργει προβλημα.

Re: Απάντηση: Προτάσεις για TV (Plasma)

Για μενα δε θα εχεις προβλημα με την 550 καθως βλεπω πως δεν υπαρχει καποιο παραθυρο απεναντι της που να σου δημιουργει προβλημα.

+1

Η παραγγελία έγινε.
Σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος μιας PS51E550!!!
Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τα παιδιά που με βοήθησαν!
:ernaehrung004: :grinning-smiley-043 :ernaehrung004:

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη.
Και από ότι βλέπω από τις φωτό δεν θα έχεις και σοβαρό πρόβλημα από τις αντανακλάσεις.

Μεγιές.

Ευχαριστώ!:a0210:

Λέω να πάρω και ένα blue-ray homecinema, το Samsung HT-E5200. Τι λέτε;
Έχουμε και τώρα ένα,της γυναίκας μου αλλά είναι ψιλομπούρδα .
Στον ήχο είναι ok αλλά πέρα από scart και rca δεν έχει καμία άλλη είσοδο, τζάμπα το έχει το DTS.

Τώρα έχω την εξής απορία, πέρα από το laptop που χρησιμοποιώ τελευταία σαν media player, που αλλού μπορώ να αναπαράγω τα 3D mkv;
Στο blue-ray μου είπατε πως θα τρέχουν στα 60hz...
Έχω ένα WD TV, το πρώτο που είχε βγει, όχι το live. (που αραχνιάζει λόγο του ότι δεν αποκωδικοποιεί DTS)
Και ένα Crystal Acoustics PicoHD, όχι το 5.1 .

Τελικά παρήγγειλα το ίδιο σε 5.1 στα 305 http://www.skroutz.gr/s/1644070/Samsung-HT-E5500.html.
Είδα ότι με αντάπτορα μπορείς να παίξεις τα πίσω ασύρματα έτσι ώστε κάποια στιγμή να τα βάλω όντως πίσω. (ξέρετε τα κλασικά των γυναικών ''δεν θέλω καλώδια μες τη μέση'' κτλ...)

Και μια μικρή διόρθωση, έχω το crystal audio pico HD 5.1 και όχι το απλό. (Τι ανακαλύπτει κανείς, στο παλιό του δωμάτιο!!!)

Σε 2 μέρες θα την έχω!!!
Άσχετο... αλλά σήμερα που πέρασα από το πατρικό μου και είδα την Le46a656 μου να αραχνιάζει, σκεφτόμουν μπας και έβαζα αυτή αντί την Ε550:Banane0:
Πραγματικά φοβερή TV αλλά δεν την χάρηκα καθόλου, ζήτημα να είδα 10 ταινίες σε αυτήν.

Μόλις γύρισα και με περίμενε η Ε550 μαζί με την 32LS5600 που πήρα για το υπνοδωμάτιο των πεθερικών.:award:
Περιμένω να έρθουν ενισχύσεις για να την κατεβάσουμε στο υπόγειο... (Μεγάλη η άτιμη:chinese:)

Ευχαριστώ!
Προς το παρών παίζω με την LG.
Εικόνα και ειδικά κίνηση εμφανώς καλύτερη από την UE32EH4000 που έχει ένας φίλος.
Ο Μedia player γρήγορος αλλά λίγο δύσχρηστος στο θέμα του ότι χρειάζεται πολλά κουμπιά για τον χειρισμό του.
Διάβασε αμέσως τον passport NTFS αλλά βλέποντας εικόνες πάτησα μια επιλογή (BGM) και κόλλησε, έπρεπε να την βγάλω από το ρεύμα για να ξεκολλήσει.:chinscratch:
Το τηλεκοντρόλ λίγο πλαστικό στην αίσθηση αλλά πιάνει από παντού!