Προτάσεις για Ζάκυνθο....

Νυχτερινή έξοδος:

Ποτό στο cafe/bar/club Cameo, στον Λαγανά (νησάκι / βραχος είναι , περνάς με ξύλινη γέφυρα. Απίστευτο μέρος!
Ποτό / καφέ στο Cave, στο Καλαμάκι (εχει από πύργο κάστρου να πιεις το ποτάκι σου, μέχρι και κανονικότατη σπηλιά... )
Ποτό στο bar Island στο Αργάσι, με θέα όλη την ακτιογραμμή μέχρι την χώρα.
Ποτό και mainstream μουσική & χορό στο Mπαράζ στο Αργασι. Το μαγαζί είναι ένας μεγάλος κήπος...
Ποτό και mainstream μουσική & χορό στο Zero's και στο Rescue στον Λαγανά. Ειναι μεγάλα clubs, θυμίζουν παραλιακή...
Μήνυμα στο Αργάσι για ελληνάδικο...
Κούτσις στο Αργάσι για σκυλάδικο (δίπλα στο Island)
Μπόχαλη για καφέ / παγωτό και καταπληκτική θέα
Chear's για καφέ / ποτό στο Λαγανά, με πολύ συμπαθητική διακόσμηση.
Και πολλά πολλά άλλα...
Και πριν από οποιαδήποτε επιλογή, ξεκίνημα από το BASE στην πλατεία για καφεδάκι!

Υγ. η γυναίκα μου εχει καταγωγή από Ζακυνθο, οπότε πηγαίνουμε 2-3 φορές τον χρόνο... Εδώ και αρκετά χρόνια. Και παλι κάθε χρονιά ανακαλύπτω και νέα μέρη. Την Τρίτη κατεβαίνουμε για 20 μερούλες σχεδόν...

Μπορείς να δεις πολλά από αυτά που σου είπα, εδώ:
http://clubcento.gr/lykman/gallery/thumbnails.php?album=1

Last edited:
Για αυτά που δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες, είναι για εστιατόρια και ταβέρνες... μιας και με σπίτι εκεί, δεν εχω δοκιμάσει και πολλά. Καλό παντως ήταν η Βενετσιάνα, με ωραίο Ζακυνθυνό κουνελάκι...

Οτι αλλο εχεις απορία, ρώτα μέχρι την Δευτέρα... μετά... θα είμαι κάπου εκεί χωρίς καμία πρόσβαση σε δίκτυο -φυσικά- . :fahne90:

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Ζάκυνθο....

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες! :Banane0:
Το ΝΑΥΑΓΙΟ εννοείται πως είναι στο πρόγραμμα :smash: .... στο Λαγανά δεν σκοπεύουμε να πάμε γιατί δεν έχουμε ακούσει και τα καλύτερα :beee: ...
Όταν λέτε ότι είναι κρύα τα νερά, είναι χειρότερα κι από την Κέφαλο στην Κω; :speechless-smiley-0 γιατί αν είναι χειρότερα κι από εκεί με βλέπω να την βγάζω στην μπανιέρα :SFGSF8: .

Νικόλ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι ήμουν πιο μικρός όταν πήγα Ζάκυνθο (και πιο ευπαθής ίσως), αλλά το ναυάγιο δεν το συγκρίνω με τίποτα σε κρύο.
Κι έχω πάει και στον Κέφαλο.

Βορια Κέρκυρα έχετε δοκιμάσει? Μαλλον θα αναθεωρήσετε περί κρύων νερών... :grinning-smiley-043

(και στο Ναυάγιο κρύα είναι, αλλά... )

Να πάω για μπάνιο με στολή κατάδυσης δηλαδή; :D
lykman ευχαριστώ για τις τόσες πολλές πληροφορίες, θα χρειαστούν σίγουρα!

Η Ζάκυνθος είναι πραγματικά φοβερό νησί και όπως είπαν και τα παιδιά όσες φορές και να πας ανακαλύπτεις κάτι νέο. Δεν έχω κάτι να προσθέσω, απλά πράγματι ο Λαγανάς για μπάνιο δε λέει μία. Το βράδυ πολλή κίνηση αλλά 99% Άγγλοι (στα μαγαζιά εκεί ακόμα και οι Έλληνες που δούλευαν μου μίλαγαν αγγλικά). Για τις αγγλίδες δε θα πολυανησυχούσα, καλά ότι είναι χύμα είναι (ειδικά στις διακοπές) αλλά έχουν όσο να'ναι μια τάση προς τους "δικούς τους" (τώρα βέβαια απ' το μεθύσι αν μπορούν να τους αναγνωρίσουν είναι άλλη ιστορία). Μια απ' τις αγαπημένες μου παραλίες για μπάνιο είναι το Πόρτο Βρώμη, θα έλεγα να πας οπωσδήποτε! Φοβερή παραλία, άσε που είναι και δίπλα στο Ναυάγιο οπότε σε 10 λεπτά είσαι εκεί με καραβάκι. Εγώ πάντα έτσι το επισκεπτόμουν τουλάχιστον. Από φαγητό δε θυμάμαι πολλά μέρη γμτ γιατί έχω να πάω και κάποια χρόνια, αλλά θυμάμαι όπως πηγαίναμε από Λαγανά προς Πόρτο Βρώμη, μέσα σε κάτι βουνά είχε μια ταβερνούλα γεμάτη... στιφάδο! Ό,τι κρέας υπήρχε σε στιφάδο το πήραμε χεχε. Καλά δε σε βοηθάει και πολύ αυτό, απλά το αναφέρω.

Δε θυμάμαι επίσης αν ανέφερε κάποιος συμφορουμίτης ένα χωριουδάκι πάνω απ' τη χώρα της Ζακύνθου όπου έχει μια εκκλησία και κάποια καφενεδάκια/μεζεδοπωλεία με φοβερή θέα (ειδικά για βράδυ) και... πολύ ωραίο γλυκό (φρυγανιά με κρέμα και ζελέ κάπως έτσι). Για νωρίς το βράδυ, πριν την έξοδο, είναι ό,τι πρέπει.

Άντε καλά να περάσεις!!!

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Ζάκυνθο....

Δε θυμάμαι επίσης αν ανέφερε κάποιος συμφορουμίτης ένα χωριουδάκι πάνω απ' τη χώρα της Ζακύνθου όπου έχει μια εκκλησία και κάποια καφενεδάκια/μεζεδοπωλεία με φοβερή θέα (ειδικά για βράδυ) και... πολύ ωραίο γλυκό (φρυγανιά με κρέμα και ζελέ κάπως έτσι). Για νωρίς το βράδυ, πριν την έξοδο, είναι ό,τι πρέπει.

Tην Μπόχαλη δεν την ξεχνάμε με τίποτα... Την ανέφερα για "καφέ / παγωτό και καταπληκτική θέα" :grinning-smiley-043 -bye-
Επίσης εκεί αν κάτσει, εχει να ακούσει ζακυνθυνές καντάδες... "Γυαλό να πας... Γυαλό να 'ρθεις... στην Ζακυνθος.. να ξαναρθείς..." :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Πάλι καλά που πήγα και μια βδομάδα να λες (Άνδρο/Ίο)...! Λίγο αλλά καλό, δεν έχω παράπονο :-) Πάντως, για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο μ' άρεσε η Ζάκυνθος, φέτος ήμουν μεταξύ να πάω 3η φορά εκεί ή στην Ίο που δεν είχα ξαναπάει. Δε μετάνιωσα την επιλογή καθόλου βέβαια, αλλά κάποια στιγμή θα την ξαναβάλω τη Ζάκυνθο στο πρόγραμμα.

κι εγω θα δηλωσω ειδικος επι του θεματος λογω καταγωγης απο το Φιορο του Λεβαντε.
Λοιπον
Δαφνη (επίσης προστατευόμενη παραλία, για την ακρίβεια είναι οικισμός που διατηρείται από οικολογικές οργανώσεις... αφηνεις το αμάξι στο παρκινγκ, και σε κατεβάζει το λεωφορειάκι τους... αξίζει να μείνεις όλη μέρα, να φας εκεί)
οπως εγραψε ο lykman να σας πω οτι το μερος ειναι απαιχτο!!!!
Τα τελευταια χρονια που παω στο νησι μονο Δαφνη και ΙΟΝΙΟΝ ΜΠΑΝΑΝΑ πηγαινω.
Καποτε πριν γινουν ολα αυτα τα μπαρ ο Αγ.Νικολαος ηταν η καλυτερη ολων.
Για διασκεδαση πολυ καλο για νωρις το BASE στην χωρα ,πλατεια ΑΓΙΟΥΜΑΡΚΟΥ και μετα στο BARRAGE μεχρι πρωιας.Δεν παιζει mainstream ,κατα την γνωμη μου,φερνει γνωστους dj απ ολο τον κοσμο και εχει καταπληκτικο κηπο.Ειναι ενα παμπαλαιο κτηριο και λεγεται οτι εκει συνεδριασε για πρωτη φορα η Φιλικη Εταιρεια.
KΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΛΑΔΟΤΥΡΙ (σηκωνει πολυ κρασι).

Προσοχη στους δρομους γιατι ειναι πολυ στενοι και γλυστεροι.
Για περισσοτερες λεπτομερειες στειλτε pm.-bye-

Πω, πω τόσες πληροφορίες δεν τις περίμενα!!!!!!
Επειδή είναι δύσκολο να τα θυμάμαι όλα αυτά, σίγουρα θα τα εκτυπώσω για να έχω σκονάκι όταν πάω.... Σας ευχαριστώ όλους!!!!!!!

KΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΛΑΔΟΤΥΡΙ (σηκωνει πολυ κρασι).

Λαδοτύρι, χοιρομέρι, και κρασί Ζακυνθυνό (αυτο το κοκκινοροζέ...) Τέλος. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Νικόλ, δες από το λινκ που έδωσα παραπάνω, μερικές φωτό για τα μέρη που γράφτηκαν... Είναι βέβαια από μια παλιά δοκιμαστική εγκατάσταση ενός gallery, αλλά δεν εχει σημασία.. θα καταλάβεις για τι μιλάμε. :grandpa:

Λαδοτύρι, χοιρομέρι, και κρασί Ζακυνθυνό (αυτο το κοκκινοροζέ...) Τέλος. :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Νικόλ, δες από το λινκ που έδωσα παραπάνω, μερικές φωτό για τα μέρη που γράφτηκαν... Είναι βέβαια από μια παλιά δοκιμαστική εγκατάσταση ενός gallery, αλλά δεν εχει σημασία.. θα καταλάβεις για τι μιλάμε. :grandpa:

Τα είδα όταν τα ανέβασες! Είναι όντως καταπληκτικά......

Οπωσδήποτε να πας να ακούσεις τις αρέκες σε παραλιακή ταβέρνα , μόνο που δεν θυμάμαι το όνομα .

Να πας stadar απο ναυαγιο και PORTO BANANA,απιστευτη πραγματικα παραλια,αμουδια και πρασινα νερα!!

Να μην πας στο Ναυάγιο, κι αυτό όσα καραβάκια κάνουν το γύρω του νησιού φθάνουν περίπου στο Ναυάγιο στις 12:30 - 13:00, με αποτέλεσμα
1. Οταν βγείς από την θάλασσα δεν υπάρχει ίχνος σκιάς το καπέλλο δεν κάνει απολύτως τίποτα.
2. Επειδή κανένας έξυπνος δεν δένει με άγκυρα, κάνουν "ανάποδες", με τις προπέλες και σηκώνουν όλοι την άμμο το θέαμα είναι απογευητευτικό.
Στο Ναύαγιο, πηγαίνεις ή πρωί με καϊκάκι, ή μετά τις 7:00μ.μ για να χαρείς απίστευτα ηλιοβασιλέματα.

Καλές παραλίες στον Νότο όλες
Από Πόρτο-ζόρο, μέχρι Αγιο Νικόλαο και Γέρακα.
Λαγανάς μακρυά απίστευτος κόσμος γεμάτο Αγγλους, ενώ τα τελευταία χρόνια σφίζει και από ....Αλβανικά καμάκια.
Κερί και Μαραθιά..σούπερ, Αργάσι για πιο έντονα βράδυα οπωσδήποτε πιές ένα ποτό στην Βίβλο:grinning-smiley-043 ( θα με θυμηθείς ), από κεντρικά πέρασε στο Τσιλιβή με απέραντη παραλία με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ζακύνθου.
Ακουσε παραδοσιακές καντάδες ( Αρέκιες ), στα ταβερνάκια της χώρας και προς Θεού το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στην Μπόχαλη, εξαιρετικά ωραία κουζίνα με παράδοση στο ραγού, κοκκινιστά κρέατα
Την τελευταία φορά που πήγα ήταν το 1999, πέρασα υπέροχα.
Καλά να περάσεις.

Last edited:

... Αργάσι για πιο έντονα βράδυα οπωσδήποτε πιές ένα ποτό στην Βίβλο:grinning-smiley-043 [...]
Την τελευταία φορά που πήγα ήταν το 1999, πέρασα υπέροχα.
Καλά να περάσεις.

Eχω την εντύπωση ότι η Βιβλος έκλεισε... Τεσπα, όλα στην σειρά είναι εκεί, τα βλέπει και αποφασίζει! :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για Ζάκυνθο....

Eχω την εντύπωση ότι η Βιβλος έκλεισε... Τεσπα, όλα στην σειρά είναι εκεί, τα βλέπει και αποφασίζει! :Banane0:

συγνώμη, μπορεί να έχεις και δίκυο, ένεκα τελευταία επίσκεψη το 99-00, οκ φοβερό είναι το Barrage & to άλλο πιο κάτω που παίζει πολύ καλά latin -bye-

συγνώμη, μπορεί να έχεις και δίκυο, ένεκα τελευταία επίσκεψη το 99-00, οκ φοβερό είναι το Barrage & to άλλο πιο κάτω που παίζει πολύ καλά latin -bye-

To Cuba... :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

(τώρα που το λες, ενα από αυτά τα δύο είδα πέρσι να είναι εκτός λειτουργίας, αλλά δεν θυμάμαι ποιο... :slapface: )

To Cuba... :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

(τώρα που το λες, ενα από αυτά τα δύο είδα πέρσι να είναι εκτός λειτουργίας, αλλά δεν θυμάμαι ποιο... :slapface: )

Τέσπα... μία και σήμερα. -bye- -bye- -bye-

zakynthos.gif