Kαλησπέρα και πάλι αύριο θα πάω να ακούσω σε ενα φιλαρακι και το παρακάτω συστημα
http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-f...CS.3+%28X5%29+
το οποίο υπάρχει στο σπίτι του στημένο και μάλιστα με τον ίδιο ενισχυτή.
το έχει ακούσει κανένας ? υπάρχουν γνώμες?
το βρίσκω στην ίδια τιμή σχεδόν με το συτημα
KLIPSCH RF-62+ RC-62+ RB-51 (απο Γερμανία)
Εως τώρα μαρέσει πολύ το δευτερο απο όσα ακουσα αλλα το φιλαράκι επέμενε να ακούσω και το δικό του
Όπως ακριβώς το είπες δικέ μου!!!!!! ή μάλλον όχι δεν θα πω οτι έχασα το χρόνο μου απλά πέρασα την ώρα μου πίνβοντας καφεδάκι με το φιλαράκι:BDGBGDB55:Μα μάντης είσαι?????????:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:
όταν λες από Γερμανία ? Από που ακριβώς αναφέρεσαι? Έχεις κάνει ερευνα αγοράς? Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός σετ της klipsch!!!το βρίσκω στην ίδια τιμή σχεδόν με το συτημα
KLIPSCH RF-62+ RC-62+ RB-51 (απο Γερμανία)
όταν λες από Γερμανία ? Από που ακριβώς αναφέρεσαι? Έχεις κάνει ερευνα αγοράς? Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός σετ της klipsch!!!
όταν λες από Γερμανία ? Από που ακριβώς αναφέρεσαι? Έχεις κάνει ερευνα αγοράς? Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός σετ της klipsch!!!
Ε κάτι ξέρουμε και εμείς όταν μιλάμε :bebored:
1) Roister Emphasis 25 + Emphasis c
2) Quad 21L + L2 center
3) B&W M1 + M1 CENTER
4) B&W CWM LCR 7 + B&W LCR-60
5) KLIPSCH RF-10 +RC-10
6) KLIPSCH RF-52 + RC-52
7) focal dome jmlab
8) Roister status 8.2+ status c
Ενοείτε οτι έχει γίνει έρευνα αγοράς και πουθενά δεν είναι φθηνότερα εδώ στην Ελλάδα απο την Γερμανία σου στέλνω 2 links απο Germany με καταστήματα στα οποία οι τιμές δεν έχουν καμια σχεση με Ελλάδα παρόλο που έχει ακριβότερα μεταφορικά. Θα στα στείλω με Πμ επειδή είμαι καινούργιος στο site και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάζουμε link καταστημάτων.
Ότι άλλο θέλεις ρώτα με
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.