ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ONKYO TX-SR876

Είχες δίκιο φίλε ειχα ακούσει κάποια ήδη αρχικά σε μουσική τα
1) Roister Emphasis 25 + Emphasis c
2) Quad 21L + L2 center
3) B&W M1 + M1 CENTER
8) Roister status 8.2+ status c

σε ένα δύσκολο αγαπημένο κομμάτι κλασικής μουσικής ( μην γελάσεις)
http://www.youtube.com/watch?v=e3_sML4prLE

όταν ξαφνικά έβαλε στο ίδιο κομμάτι τα
6) KLIPSCH RF-52 + RC-52
και ήρθε το πρώτο σοκ απο την απίστευτη καθαρότητα σε σχεση με τα προηγούμενα

Μετά απο αυτά τα άλλα μου φενόταν οδοντοπαστες τα μόνα που μου έκαναν εντύπωση ήταν τα
4) B&W CWM LCR 7 + B&W LCR-60

που έβγαζαν περισσότερο ''όγκο'' στον ήχο, αλλα νομίζω μου κάθησαν τα klipsch στο μυαλό:smash::smash::smash:

Kαλησπέρα και πάλι αύριο θα πάω να ακούσω σε ενα φιλαρακι και το παρακάτω συστημα

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-f...CS.3+%28X5%29+

το οποίο υπάρχει στο σπίτι του στημένο και μάλιστα με τον ίδιο ενισχυτή.
το έχει ακούσει κανένας ? υπάρχουν γνώμες?

το βρίσκω στην ίδια τιμή σχεδόν με το συτημα
KLIPSCH RF-62+ RC-62+ RB-51 (απο Γερμανία)

Εως τώρα μαρέσει πολύ το δευτερο απο όσα ακουσα αλλα το φιλαράκι επέμενε να ακούσω και το δικό του

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ONKYO TX-SR876

Kαλησπέρα και πάλι αύριο θα πάω να ακούσω σε ενα φιλαρακι και το παρακάτω συστημα

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-f...CS.3+%28X5%29+

το οποίο υπάρχει στο σπίτι του στημένο και μάλιστα με τον ίδιο ενισχυτή.
το έχει ακούσει κανένας ? υπάρχουν γνώμες?

Εως τώρα μαρέσει πολύ το δευτερο απο όσα ακουσα αλλα το φιλαράκι επέμενε να ακούσω και το δικό του

Για πες βρε σύντεκνε τι άκουσες τελικά? Αν και βαζω στοίχημα οτι απλά έχασες τον χρόνο σου (να θυμάσε οτι εγώ στο είπα:marchmellow:).:ernaehrung004:

Όπως ακριβώς το είπες δικέ μου!!!!!! ή μάλλον όχι δεν θα πω οτι έχασα το χρόνο μου απλά πέρασα την ώρα μου πίνβοντας καφεδάκι με το φιλαράκι:BDGBGDB55:Μα μάντης είσαι?????????:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Όπως ακριβώς το είπες δικέ μου!!!!!! ή μάλλον όχι δεν θα πω οτι έχασα το χρόνο μου απλά πέρασα την ώρα μου πίνβοντας καφεδάκι με το φιλαράκι:BDGBGDB55:Μα μάντης είσαι?????????:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Ε κάτι ξέρουμε και εμείς όταν μιλάμε :bebored:

όταν λες από Γερμανία ? Από που ακριβώς αναφέρεσαι? Έχεις κάνει ερευνα αγοράς? Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός σετ της klipsch!!!

όταν λες από Γερμανία ? Από που ακριβώς αναφέρεσαι? Έχεις κάνει ερευνα αγοράς? Με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά ενός σετ της klipsch!!!

Ενοείτε οτι έχει γίνει έρευνα αγοράς και πουθενά δεν είναι φθηνότερα εδώ στην Ελλάδα απο την Γερμανία σου στέλνω 2 links απο Germany με καταστήματα στα οποία οι τιμές δεν έχουν καμια σχεση με Ελλάδα παρόλο που έχει ακριβότερα μεταφορικά. Θα στα στείλω με Πμ επειδή είμαι καινούργιος στο site και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάζουμε link καταστημάτων.
Ότι άλλο θέλεις ρώτα με

Κώστα τα ηχεία που λές τα έχω ακούσει, όμως δεν υπήρχαν σωστές συνθήκες στο δωμάτιο ακρόασης γιά να βγάλω σαφή συμπεράσματα.
Προσωπικά έχω την μεγάλη σειρά των rf83 rc64 και rs62(x4) και με ξεχωριστή προενίσχυση και τελικό.
Με βλέπω να μην τα αλλάζω ποτέ, αφού γιά χρήση κινηματογράφου κατά 90% που αγοράστηκαν γιά το προσωπικό μου σινεμά με έχουν ικανοποιήσει απόλυτα.
Ισως πάλι και να μην είμαι αντικειμενικός αφού ως Κλιπσάκιας είμαι πλέον γνωστός σε όλους!!!
Η αλήθεια είναι ότι γενικά τα Kilpch είτε τα ερωτεύεσαι είτε τα μισείς.

1) Roister Emphasis 25 + Emphasis c
2) Quad 21L + L2 center
3) B&W M1 + M1 CENTER
4) B&W CWM LCR 7 + B&W LCR-60
5) KLIPSCH RF-10 +RC-10
6) KLIPSCH RF-52 + RC-52
7) focal dome jmlab
8) Roister status 8.2+ status c

Σε ποιο κατάστημα κατάφερες να τα ακούσεις όλα μαζί; Με ραντεβού;

Οχι ολα μαζί σε ενα κατάστημα δε παίζει εδώ Κρήτη κάτι τετοιο πήγα σε 2-3 καταστηματα στο Ηράκλειο πάντα με τον ενισχυτή μου Αγκαλιά!!!!!!!!!!!!!

Γεια χαρα !

προσωπικη αποψη να δοκιμασεις να ακουσεις και λιγο πιο μελωδικα ηχεια μιας και ο Onkyo ειναι λιγο πιο σκληρος απο Yamaha,Marantz κ.λ.π

Προσπαθησε να βρεις να ακουσεις Tannoy revolution και σε δορυφορους Cabasse Eole 2.
Ειδικα τα cabasse αν και εχουν καποιες τονικες ιδιαιτεροτητες θα ταιριαξουν πολυ με τον Onkyo

Καλη επιλογη

Ενοείτε οτι έχει γίνει έρευνα αγοράς και πουθενά δεν είναι φθηνότερα εδώ στην Ελλάδα απο την Γερμανία σου στέλνω 2 links απο Germany με καταστήματα στα οποία οι τιμές δεν έχουν καμια σχεση με Ελλάδα παρόλο που έχει ακριβότερα μεταφορικά. Θα στα στείλω με Πμ επειδή είμαι καινούργιος στο site και δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάζουμε link καταστημάτων.
Ότι άλλο θέλεις ρώτα με

Αν μπορεις ρε φιλαρακι στειλε και απο εδω κανα λινκ γιατι ειμαι στο ψαξιμο τον τελευταιο καιρο...