Προτάσεις ηχείων

apostolosz

Senior Member
29 November 2007
392
38°3'N 23°47'E
Τελικά προτίμησα το H/K AVR 255 για ενισχυτή. Τώρα είναι έτοιμος για αγορά ηχείων. Δεν έχω εμπειρία οπότε οι προτάσεις σας θα είναι αυτές που θα με καθοδηγήσουν. Το ποσό για τα ηχεία είναι 400-500 για καινούργια ή μεταχειρισμένα αν είναι καλύτερης ποιότητας. Έχετε κάποιες προτάσεις σας παρακαλώ? Θυμίζω ότι ο χώρος είναι 20τμ και αρχικά θα αγοραστούν 2 κεντρικά για χρήση HC αλλά και μουσική.
Αυτά ας πούμε πως σας φαίνονται?
http://www.odes.gr/index.php?page=s...ategory_id=328&option=com_virtuemart&Itemid=5

Ευχαριστώ Κώστα :a0210:
Πάντα έχεις μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλους.
Ναι είναι για ζεύγος των κυρίως L-R ηχείων. Όλα φαίνονται μια χαρά. Best value από αυτές τις προτάσεις σε σχέση τιμής απόδοσης? Ο Η/Κ θα τα οδηγεί άνετα?
Να είσαι καλά!

Best value από αυτές τις προτάσεις σε σχέση τιμής απόδοσης? Ο Η/Κ θα τα οδηγεί άνετα?

Ο Harman Kardon θα οδηγήσει άνετα όλα τα παραπάνω ηχεία. Προσωπικά μεταξύ των παραπάνω προτιμώ τα Acoustic Energy και τα Monitor Audio. Πήγαινε να τα ακούσεις.

Ο Harman Kardon θα οδηγήσει άνετα όλα τα παραπάνω ηχεία. Προσωπικά μεταξύ των παραπάνω προτιμώ τα Acoustic Energy και τα Monitor Audio. Πήγαινε να τα ακούσεις.
To Σάββατο θα τα ακούσω όλα. Τα JBL ES80 αξίζουν τα 630 ευρώ τους σε σ´χεση με τα coustic Energy και τα Monitor Audio?

To Σάββατο θα τα ακούσω όλα. Τα JBL ES80 αξίζουν τα 630 ευρώ τους σε σχεση με τα coustic Energy και τα Monitor Audio?

Θα μας πεις εσύ το Σάββατο που θα τα ακούσεις. Δεν έχω προσωπική άποψη καθότι δεν έχω ακούσει τα JBL.....

Θα μας πεις εσύ το Σάββατο που θα τα ακούσεις. Δεν έχω προσωπική άποψη καθότι δεν έχω ακούσει τα JBL.....
Απλά για το αρχείο να ενημερώσω πως τελικά επέλεξα τα Chario Silverette 200 αφού τα άκουσα. Τελικά όντως αν δεν ακούσει κάποιος τα ηχεία που σκοπεύει να αγοράσει δεν γίνεται τίποτα. Πολύ τίμια ηχεία βάσης με εξαιρετική ποιότητα. Πολύ καλά χαμηλά εξαιρετικά πρίμα πολύ μουσικά ηχεία και τελική τιμή 375
Θα αγοράσω και τα surround της ίδια εταιρίας (που δεν ήξερα ότι υπάρχει) μιας και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος
:a0210: