Προτάσεις PS5 Games to play co-op or versus with wife !!

djmnv81

Senior Member
5 July 2017
312
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!

Έχετε υπόψιν 4-5 τίτλους δοκιμασμένους κ μή που να καλύπτουν την ανάγκη αυτή του τίτλου ?

Μέχρι στιγμής την είχα / έχω λιώσει σε " vs " or "co - op " παιχνίδια στο playstation που δεν είχε γεννηθεί όταν βγήκαν κ έχει ξετρελαθεί...ενώ εγώ τα πρόλαβα στους κερματοφάγους...για λίγο εντάξει....😁 . Αχ τι ωραία χρόνια ...νοσταλγία...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σε μονά παιχνίδια της αρέσουν games στυλ , Inside , Limbo 1 and 2 , Unravel 1 k 2 and Little nightmares 1 & 2 , Stray , Crash tetralogy , Rayman , ABE Oddworld 1 kai 2 , με λίγα λόγια platform / puzzle games.

Τα θρίλερ , fighting games , αθλητικά , FPS γιοκ.... Κρίμα για τα fighting γιατι θα ξεθύμανε λιγάκι...:ROFLMAO:

Έτσι λοιπόν έλεγα μήπως ξέρατε κάτι που μου έχει διαφύγει κολλητικό , εθιστικό και συμμετοχικό ( πιπέρι στο στόμα ) . :ROFLMAO:

knack και knack 2 στο Playstation. Επίσης Lara Croft The Temple of Osiris. Και τα τρία εξαιρετικά. Το knack 2 καλύτερο από το πρώτο. Το temple of Osiris με πολύ ωραία puzzle quest παίζεται co-op μέχρι και 4 άτομα (αν υπάρχει ο ανάλογος αριθμός χειριστηρίων).

• Like
Reactions: djmnv81
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!

Έχετε υπόψιν 4-5 τίτλους δοκιμασμένους κ μή που να καλύπτουν την ανάγκη αυτή του τίτλου ?

Μέχρι στιγμής την είχα / έχω λιώσει σε " vs " or "co - op " παιχνίδια στο playstation που δεν είχε γεννηθεί όταν βγήκαν κ έχει ξετρελαθεί...ενώ εγώ τα πρόλαβα στους κερματοφάγους...για λίγο εντάξει....😁 . Αχ τι ωραία χρόνια ...νοσταλγία...

Σε μονά παιχνίδια της αρέσουν games στυλ , Inside , Limbo 1 and 2 , Unravel 1 k 2 and Little nightmares 1 & 2 , Stray , Crash tetralogy , Rayman , ABE Oddworld 1 kai 2 , με λίγα λόγια platform / puzzle games.

Τα θρίλερ , fighting games , αθλητικά , FPS γιοκ.... Κρίμα για τα fighting γιατι θα ξεθύμανε λιγάκι...:ROFLMAO:

Έτσι λοιπόν έλεγα μήπως ξέρατε κάτι που μου έχει διαφύγει κολλητικό , εθιστικό και συμμετοχικό ( πιπέρι στο στόμα ) . :ROFLMAO:

Υποθέτω ότι τα: It takes two και Sackboy τα έχετε παίξει, σωστά;

Επίσης τα Lego είναι co-op και αν σας αρέσουν οι ταινίες lord of the rings και harry potter , υπάρχουν αντίστοιχα lego games.

Σας ευχαριστώ όλους!!! ☺️

Το "It takes two" φαίνεται απολαυστικό όντως κ θα αγοραστεί άμεσα!!!

Όπως φυσικά και τα άλλα 2 που προτείνατε!!

Worms (Armageddon ?) και μην την παίζεις σκληρά γιατί θα τσαντίζεται.

Η δικιά μου ήταν αρνητική αρχικά, αλλά την είχα (γιατί τώρα δεν υπάρχει χρόνος) καρατέκα (Tekken & Mortal Kombat) και οδηγό (NFS Shift με την τιμονιέρα).
Φουλ ανταγωνιστική.
Μια βραδιά παραλίγο να φάω το gamepad στο κεφάλι (μάθημα: να αφήνεις να νικάει σε καλή αναλογία :D )

• Haha
Τις πάλαι ποτέ μέρες του XBOX360 είχαμε λιώσει τα Deathspank. Από τα απολαυστικότερα παιχνίδια που έχω παίξει (έχω να παίξω καμιά δεκαετία :P )

• Like
Worms (Armageddon ?) και μην την παίζεις σκληρά γιατί θα τσαντίζεται.

Η δικιά μου ήταν αρνητική αρχικά, αλλά την είχα (γιατί τώρα δεν υπάρχει χρόνος) καρατέκα (Tekken & Mortal Kombat) και οδηγό (NFS Shift με την τιμονιέρα).
Φουλ ανταγωνιστική.
Μια βραδιά παραλίγο να φάω το gamepad στο κεφάλι (μάθημα: να αφήνεις να νικάει σε καλή αναλογία :D )
Tυχερός είσαι φουλ!!!

Εμένα προτιμάει καρατέκα live .....ενώ στα παιχνίδια οδήγησης πάει από τοίχο σε τοίχο....κρίμα....🥹🫣

Μπά...το είχα δοκιμάσει αυτό παλαιότερα....όταν την αφήνω να νικήσει με διακριτικές κινήσεις για να μην βγάλει κ μάτι ....και πάλι το καταλαβαίνει , νευριάζει και ό κίνδυνος της ρίψης του control επίσης ελλοχεύεει..."πάιξε όπως πραγματικά ξέρεις" μ λέει...θέλοντασ εγωιστικά να χάσει με ψηλά το κεφάλι!!! :)

• Haha
Reactions: billpeppas