- 5 April 2011
- 4
Καλησπερα.Ενδιαφερονται οι δικοι μου να αγορασουν καινουρια τηλεοραση και ανεθεσαν σε μενα ως πιο σχετικου(?) να κανω μια ερευνα αγορας.Το θεμα ειναι οτι κι εγω ελαχιστα γνωριζω επι του θεματος οποτε πραγματικα θα με βοηθουσαν προτασεις σας.Τα δεδομενα ειναι τα εξης:
ΧΡΗΣΗ:Κυριως παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων(αρκετο ποδοσφαιρο,αρκετα σηριαλ,ταινιες και κανενα dvd).Πολυ απλη δηλαδη.Δε θα χρησιμοποιηθει ουτε για gaming,ουτε για συνδεση με υπολογιστη.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ:Γυρω στα 3 με 4 μετρα,και με καναπεδες στο πλαι του σαλονιου.
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:Το σαλονι εχει μπαλκονοπορτα,οποτε ειναι αρκετα φωτεινο.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:46-47",το πολυ 50"(αρκει να μην ξεφευγει απο το budget)
BUDGET:Εως 1.500 ευρω
Προσωπικα δε θα ειχα προβλημα και για τηλεοραση Plasma,αλλα δε ξερω κατα ποσο θα βολευε απο αποψη σωστης χρησης(και ''στρωσιματος'' που καπου διαβασα) τους δικους μου(δεν ειναι και μικροι σε ηλικια).Οποτε πιθανοτατα καλο θα ηταν να μου προτεινετε LCD.Οι μονες standar απαιτησεις που θελω εγω προσωπικα να εχει η τηλεοραση ειναι να ειναι full hd,να εχει ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη,εννοειτε hdmi συνδεσεις,usb και θυρα ethernet ευπροσδεκτη.Απο μαρκες δεν εχω καποια ενσταση,αν και οι δικοι μου εχουν ενα κολληματακι με τις philips αλλα πιστευω οτι θα τους πεισω αν υπαρχει καλυτερη προταση.
Ευχαριστω και περιμενω με ανυπομονησια προτασεις σας.
ΧΡΗΣΗ:Κυριως παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων(αρκετο ποδοσφαιρο,αρκετα σηριαλ,ταινιες και κανενα dvd).Πολυ απλη δηλαδη.Δε θα χρησιμοποιηθει ουτε για gaming,ουτε για συνδεση με υπολογιστη.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ:Γυρω στα 3 με 4 μετρα,και με καναπεδες στο πλαι του σαλονιου.
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:Το σαλονι εχει μπαλκονοπορτα,οποτε ειναι αρκετα φωτεινο.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:46-47",το πολυ 50"(αρκει να μην ξεφευγει απο το budget)
BUDGET:Εως 1.500 ευρω
Προσωπικα δε θα ειχα προβλημα και για τηλεοραση Plasma,αλλα δε ξερω κατα ποσο θα βολευε απο αποψη σωστης χρησης(και ''στρωσιματος'' που καπου διαβασα) τους δικους μου(δεν ειναι και μικροι σε ηλικια).Οποτε πιθανοτατα καλο θα ηταν να μου προτεινετε LCD.Οι μονες standar απαιτησεις που θελω εγω προσωπικα να εχει η τηλεοραση ειναι να ειναι full hd,να εχει ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη,εννοειτε hdmi συνδεσεις,usb και θυρα ethernet ευπροσδεκτη.Απο μαρκες δεν εχω καποια ενσταση,αν και οι δικοι μου εχουν ενα κολληματακι με τις philips αλλα πιστευω οτι θα τους πεισω αν υπαρχει καλυτερη προταση.
Ευχαριστω και περιμενω με ανυπομονησια προτασεις σας.