προτασεις σε ασχετο για τηλεοραση 46-47"

steliosamos

New member
5 April 2011
4
Καλησπερα.Ενδιαφερονται οι δικοι μου να αγορασουν καινουρια τηλεοραση και ανεθεσαν σε μενα ως πιο σχετικου(?) να κανω μια ερευνα αγορας.Το θεμα ειναι οτι κι εγω ελαχιστα γνωριζω επι του θεματος οποτε πραγματικα θα με βοηθουσαν προτασεις σας.Τα δεδομενα ειναι τα εξης:
ΧΡΗΣΗ:Κυριως παρακολουθηση τηλεοπτικων προγραμματων(αρκετο ποδοσφαιρο,αρκετα σηριαλ,ταινιες και κανενα dvd).Πολυ απλη δηλαδη.Δε θα χρησιμοποιηθει ουτε για gaming,ουτε για συνδεση με υπολογιστη.
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ:Γυρω στα 3 με 4 μετρα,και με καναπεδες στο πλαι του σαλονιου.
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:Το σαλονι εχει μπαλκονοπορτα,οποτε ειναι αρκετα φωτεινο.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:46-47",το πολυ 50"(αρκει να μην ξεφευγει απο το budget)
BUDGET:Εως 1.500 ευρω

Προσωπικα δε θα ειχα προβλημα και για τηλεοραση Plasma,αλλα δε ξερω κατα ποσο θα βολευε απο αποψη σωστης χρησης(και ''στρωσιματος'' που καπου διαβασα) τους δικους μου(δεν ειναι και μικροι σε ηλικια).Οποτε πιθανοτατα καλο θα ηταν να μου προτεινετε LCD.Οι μονες standar απαιτησεις που θελω εγω προσωπικα να εχει η τηλεοραση ειναι να ειναι full hd,να εχει ενσωματομενο ψηφιακο δεκτη,εννοειτε hdmi συνδεσεις,usb και θυρα ethernet ευπροσδεκτη.Απο μαρκες δεν εχω καποια ενσταση,αν και οι δικοι μου εχουν ενα κολληματακι με τις philips αλλα πιστευω οτι θα τους πεισω αν υπαρχει καλυτερη προταση.

Ευχαριστω και περιμενω με ανυπομονησια προτασεις σας.

Εννοειτε πως δεν εχω κανενα κολλημα με 3d και καλοδεχουμενες προτασεις και για φθηνοτερες.Οπως επισης και προτασεις σε μεγαλυτερες ιντσες καθοτι ειδα οτι για 4-5 μετρα θεασης ισως να ειναι καλυτερα μια 50''.Δε ξερω βεβαια αν επαρκει το budget για lcd σε αυτες τις ιντσες.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα είχα στον νου μου τις philips.Η ποιότητα εικόνας τους σε σχέση με την τιμή τους είναι...Δες την παραπάνω Sam. όπως επίσης και σε plasma 51D8000-51D7000 εάν δεν μπορείς να φτάσεις οικονομικά την πρώτη υπάρχει και η σειρά 6500.

Εγω παλι για Ελληνικα καναλια δεν θα σου προτεινα "LED" για να μην καταντησεις να κρατησεις και την παλια CRT για να βλεπεις...

Παρακαλω αν μπορει καποιος να με βοηθησει στο προβλημα που εχω:

Eχω μια sony kv-25c3d η ποια αρχισε πριν λιγες μερες να αργει να φερει εικονα ενω ηχο ακουω αμεσως μολις την αναψω.
Αργει απο 10-30 λεπτα αναλογως.
Μολις αναψει η εικονα ειναι τελεια οπως ηταν παντοτε.
Θελω να την φτιαξω γιατι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της.
Εχω και μια samsung ue40b7000 led αλλα ρε παιδια αλλη η εικονα σε γυαλι.
Αν μπορει καποιος ας βοηθησει.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=77343

Βλεπεις το ονομα αλλαξε αλλα τα κουσουρια της τεχνολογιας LCD παραμενουν.

Ετσι και αλλιως το "στρωσιμο" θα γινει απο μονο του οσο θα βλεπεις.