... Οσο φθηνότερα γίνεται. Γνωρίζω ότι από το καλό υπάρχει και καλύτερο πάντα. Απλως τα αρχεία της a6000 ο δικός μου αρχαίος σέρνεται...
..
INTEL(R) CORE TM Duo CPU E8500 3.16GHZ 3.17 GHZ
ΜΝΗΜΗ 3,00GB WIN 32BIT
Αυτα γραφει ο δικος μου. καρτα εχω 4gb αλλα ο τεχνικος λεει ο ετσι και αλλιως τα 32 δεν βλεπουν παραπανω....
Δεν έχω και πολλές γνωσεις απο υπολογιστές .. σίγουρα οι πιο πάνω απαντήσεις δίνουν καλύτερη κατέυθυνση (ι5 + ..) .. αλλά αν μιλάμε για την πιο φτηνή λύση ..
Οταν λες σέρνεται .. ποσο πιο αργα πάει με τα 24Μπ αρχεια απότι με τα 16Μπ ?. 1.5X πιο αργά (που είναι και το λογικό) ή πολύ περισσότερο ?. Αν ισχύει το 2ο μάλλον δεν επαρκεί η μνήμη και σε πηγαίνει σε swap file
Ενδεχομένο είναι να έχεις μόνο 2GB για το LR (γενικα για προγραμματα) λόγω 32bit .. δοκίμασε μήπως δουλεύει το κόλπο με την αύξηση σε 3GB
https://knowledge.autodesk.com/supp...-Windows-Vista-Windows-7-or-Windows-XP-s.html
Ακόμα καλύτερα αναβάθμισε το λειτουργικό σε win10 64bit .. θα κερδίσεις άλλο 1 GB διαθέσιμη μνήμη.
Αυτα θα βοηθήσουν να κάνεις υπομονή μέχρι να βρεθεί καμμιά καλή προσφορά σε αναβαθμισμένο εξοπλισμό ..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.