AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,412
Οκ.Κατι τελευταιο.Αν εσυ πχ σε μια συζητηση λες οτι ενδιαφερεσαι για το "Α",κατι που εγω ας πουμε εχω προς πωληση σε μια αγγελια,που δεν προσεξες.
Σου λεω στην συζητηση οτι εχεις ΡΜ,το ανοιγεις και σε παραπεμπω στην αγγελια μου.
Μπορει αυτο να θεωρηθει ως spam η abuse ;Η ειναι εντος κανονισμων;
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κόσμος γράφει μέσα σε νήματα "Έχεις PM".
Αυτός που είναι να λάβει το PM ούτως ή άλλως θα το λάβει και θα το καταλάβει ότι το έλαβε. Γιαυτό μάλιστα ο κανονισμός μας απαγορεύει τα "έχεις PM".
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κόσμος γράφει μέσα σε νήματα "Έχεις PM".
Αυτός που είναι να λάβει το PM ούτως ή άλλως θα το λάβει και θα το καταλάβει ότι το έλαβε. Γιαυτό μάλιστα ο κανονισμός μας απαγορεύει τα "έχεις PM".
Δεν κανω κουβεντα περι αγγελιων Κωστα.Απλως προσπαθω να καταλαβω ποια η διαφοπα ενος ΡΜ απο μια απ'ευθειας προταση μελους πωλητη που εχει ηδη αγγελια οτι πουλαει κατι.
Η παραπομπη στην αγγελια ειναι καθαρα ενημερωτικη στην περιπτωση που ενας ενδιαφερομενος δεν την προσεξε.
Αν καταλαβα καλα ενα ΡΜ απο πωλητη ειναι εντος κανονισμων;
Σαφώς και η σκέψη του Αντώνη είναι καλοπροαίρετη Γιώργο, δεν είπε κανείς το αντίθετο..
Αν και εξηγήθηκαν οι λόγοι που δεν είναι σωστό να γίνει κάτι τέτοιο, (θυμίζω και πάλι πως απαγορεύεται
εκ του κανονισμού τα σχόλια στις αγγελίες)ας το αναλύσουμε λίγο παραπάνω.
1) Σε τι κατάσταση είναι το όποιο μηχάνημα που πωλείται?
Θα πρέπει ο άμεσα ενδιαφερόμενος για αγορά να το ξέρει ή οι προτάσεις μας
για συνδυασμό με άλλο μηχάνημα να είναι στον αέρα?
2) Θα δεχόσουν εάν είχες μηχάνημα προς πώληση αδιαμαρτύρητα κακή κριτική
ή γνώμες ότι δεν ματσάρει με το δείνα ηχείο ή το τάδε player?
3) Ποιός έχει ακούσει όλους τους συνδυασμούς κάτω από τις ίδιες συνθήκες
για να μπορεί να εκφέρει μια τεκμηριωμένη άποψη?
Μόνο ένα τεράστιο μπλέξιμο ΙΜΗΟ μπορεί να προκύψει από κάτι τέτοιο, Γιώργο, με διαμαρτυρόμενους
πωλητές και μπερδεμένους αγοραστές..
Παρακάμπτοντας την φράση σου περί "φιμώματος" ( θέλω να πιστεύω πως λέχθηκε στα πλαίσια του ρομαντισμού
που αναφέρεις) τονίζω πως το φόρουμ μας είναι πάντα ανοιχτό σε ιδέες και προτάσεις άλλα
προβλέποντας αν θες και την τύχη που μπορεί να έχουν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.