Προτάσεις XLR καλώδια.

17 June 2006
25,395
Αθήνα
Παρακαλώ προτάσεις για καλώδια XLR 1 μέτρο για σύνδεση προ-τελικού για 7.1 κατάσταση.
Δηλαδή 8 καλώδια του ενός μέτρου. Νο1 στόχος, να εξαλείφουν όσο είναι δυνατόν τον θόρυβο/φύσημα.

Εχω και κάποια του στυλ μια κουλούρα που να βγάζει 8 xlr από την μία και 8 από την άλλη, για να μην υπάρχει μπλέξιμο καλωδίων.

Υ.Γ. Μην αρχίσετε τα κνίτικα....max. 50 ευρώ το ένα (και πολλά λέω) και μάλιστα υπάρχουν και μάρκες σε αυτά τα χρήματα. God bless ebay....

Ψάξτην για Mogami.

Την έψαξα για mogami αλλά αυτά είναι κατεξοχήν καλώδια για μικρόφωνα που χρησιμοποιούν το υλικό W2549. Οχι ότι δεν θα παίζει, θα παίζει μια χαρά αλλά έλεγα μήπως υπάρχουν interconnect για audio καθαρά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές και στην μόνωση ή οι διαφορές βρίσκονται μόνο στο μυαλό μας.

Πάρε καλό καλώδιο Belden, πάρε και βύσματα XLR της Neutrik(υπάρχει ενα μοντέλο που δέχεται το καλώδιο με κούμπωμα και δεν χρειάζεται κόλληση) και φτιαξε τα μόνος σου :)

Πάρε καλό καλώδιο Belden, πάρε και βύσματα XLR της Neutrik(υπάρχει ενα μοντέλο που δέχεται το καλώδιο με κούμπωμα και δεν χρειάζεται κόλληση) και φτιαξε τα μόνος σου :)

Και αν δεν θες να φτιάξεις τα καλώδια μόνος σου, μπορείς να τα πάρεις από εδώ:

http://www.bluejeanscable.co.uk/store/balancedaudio/index.htm

Έχει και Belden Τάσο.

Για balanced κι εγώ belden χρησιμοποιώ. Το 1800F τερματισμένο με Neutrik.

Είναι και πολύ φθηνά και πολύ καλά στην τιμή τους και ειδικά για home cinema θα κάνουν τη δουλειά τους με το παραπάνω.