Πρόταση αγοράς δέκτη για moter

zeovani

Established Member
6 February 2007
105
Γεια σας φίλοι μου,

Πρόσφατα ο dreambox μου τα έφτυσε κυριολεκτικά (δεν ανοίγει) λόγω λογικά μη συμβατότητας με το moter πρέπει να έχει καεί η τροφοδοσία του.
Για να μην αντιμετωπίσω παρόμοια περιστατικά στο μέλλον σκέφτομαι να αγοράσω άλλον καινούργιο ή μεταχειρισμένο...
Θα ήθελα να μου δώσετε τις προτάσεις σας για κάτι value for money (και οικονομικό και εύχρηστο).

Ευχαριστώ...

Μηπως τα έχει παίξει το τροφοδοτικό ? δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο?
Εγώ σε ένα μαιμουδένιο dream500 που είχα το moter δεν το γύριζε καθόλου ενώ με τον γνήσιο όλα καλά. Για κοίταξε και αυτό.

Γεια σας φίλοι μου,

Πρόσφατα ο dreambox μου τα έφτυσε κυριολεκτικά (δεν ανοίγει) λόγω λογικά μη συμβατότητας με το moter πρέπει να έχει καεί η τροφοδοσία του.
Για να μην αντιμετωπίσω παρόμοια περιστατικά στο μέλλον σκέφτομαι να αγοράσω άλλον καινούργιο ή μεταχειρισμένο...
Θα ήθελα να μου δώσετε τις προτάσεις σας για κάτι value for money (και οικονομικό και εύχρηστο).

Ευχαριστώ...

Δε νομίζω να τίθεται ζήτημα "ασυμβατότητας" του dreambox με μοτέρ. Είχα 500αρι που γύριζε μοτέρ για πολλά χρόνια απροβλημάτιστα.

Δες αυτά που σου είπαν τα παιδιά και εδώ και στο άλλο τόπικ που άνοιξες (τροφοδοτικό - image - settings - ρυθμίσεις disecq κλπ) και μετά προχώρα σε αντικατάσταση.

Εκτός και αν έχεις αποφασίσει ήδη ότι θες να πας σε κάτι διαφορετικό από το δέκτη που έχεις!