ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ MEDIA PLAYER

Status
Not open for further replies.

γιωργος 69

Senior Member
26 January 2010
349
Βριλήσσια
Παλικάρια καλημέρα,,,, με φτιάξατε με Panasonic plasma 42'' U10http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572

και τώρα άνοιξε η όρεξη μου για MEDIA PLAYER
λοιποοοον ….τα δεδομένα είναι τα εξής…:

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
1] να έχει ή να δέχεται εσωτερικό σκληρό 1ΤB [δεν μου αρέσουν καλώδια συνδέσεις κτλ]
2] να εγγράφει τηλεοπτικό πρόγραμμα [PVR]
3] επειδή το 99% θα παίζει αρχεία DVD να έχει καλό upscaling
4] έξοδο hdmi
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
1] δεν τρελαίνομαι κιόλας να παίζει αρχεία βίντεο υψηλής ευκρίνειας [ας’οψετε η εξέλιξη]
2] τηλεκοντρόλ της προκοπής όχι τύπου ‛’κάρτας´´ - εξωτερικά πλήκτρα χειρισμού - οθόνη ενδείξεων

ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
1] συνθήκες θέασης .. 2,5-3 μέτρα απόσταση , απόλυτο σκοτάδι
2] ΔΕΝ με ενδιαφέρει ο σούπερ ήχος – ιντερνετ – WI-FI - και λοιπά καλούδια ,,.
3] ΘΕΛΩ να είναι ευκολόχρηστο να πατάω PLAY και να παίζει απροβληματιστα χωρίς να σκάω για υπότιτλους – συμβατότητες - σπασίματα εικόνας κτλ , και να ξενερώνω.
Ευχαριστώ,

Αγαπηπε Σίμο ευχαριστώ για την απάντηση
Έχω δει Blu-ray ,,,φανταστικό δεν λέω,,,,, υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ,,,,,
Blu-ray δίσκους έχει λίγους τίτλους αλλά ακόμα και γι’αυτους δεν έχω τον εξοπλισμό για να τους μεταφέρω στο media player όσον αφορά της ματρόσκες αυτές είναι στο ιντερνετ που δεν έχω στο σπίτι ,,,,αλλά και δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ να κατεβάζω.
η εποχές και οι υποχρεώσεις αλλάξανε και ο χρόνος εξαφανίσθηκε ως δια μαγείας ,με το ζόρι βλέπω μια ταινία το μήνα. πολύ θα με ενδιέφεραν ταινίες Blu-ray ή ματρόσκες ακόμα και DVD εάν κάποιος εδώ μέσα της είχε αποθηκευμένες και τις κάναμε αντιγραφή με την ευκαιρία ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ εάν ναι ας στείλει π.μ.

τα υποχρεωτικά στοιχεία ειναι μονο τεσσερα και πιστεύω μόνο το [PVR] προβληματίζει
τα προαιρετικά εαν τα εχει καλώς , εαν οχι , δεν πειράζει
οσο για την ευχρηστία νομιζω οτι δεν ζητώ πολλα μιας και δεν θελω ενα hi-end media player αλλα ενα μηχανημα που θα με απαλλάξει απο τα δισκάκια και θα δινει ενα κλικ καλητερη εικονα απο το upscaling

Θα σου πρότεινα και εγώ να μην πάρεις media player
Δεν φημίζονται για το Upscale τους γιατι ο κύριος όγκος του υλικού που στοχεύουν και διαχειρίζονται ειναι υψηλής ανάλυσης

Πάρε ενα DVD Player που κανει καλο Upscale και ξεχωριστό PVR με λίγα χρήματα

Η αλήθεια είναι πως το upscale θαύματα δεν κάνει Όσο καλό και να είναι δεν πλησιάζει ούτε στο ελάχιστο τα 720p Δεν εχω δει ενισχυτή , TV ή πηγή που να με εντυπωσιάσει με το Upscale

Δύσκολα θα βρεις κάποιο να τα κάνει όλα αυτά και να τα κάνει καλά.
Γιατί απαραίτητα να είναι μια συσκευή;
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις δυο συσκευές.

Έχεις βάλει πολύ δύσκολο συνδυασμό. Συν τοις άλλοις (90% έτσι γίνεται) μόλις προτείνουμε κάτι θα πεις "...αυτό είναι πολύ ακριβό...". Θα παρατηρήσω επίσης οτι ενώ έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό για το τί θέλεις (και καλά έκανες, βέβαια) δεν έγραψες τίποτα, για το πόσα σκέπτεσαι να διαθέσεις.

Λοιπόν με δεδομένο οτι θέλεις ΚΑΙ επίγεια ψηφιακή ΚΑΙ DVD και HDMI και εσωτερικό σκληρό δίσκο, γνώμη μου είναι να πάρεις κάτι τέτοιο στο οποίο θα συνδέσεις, μεσω USB, ένα εξωτερικό DVD-player (δλδ κόστος +50 ευρώ πάνω, κάτω).
Να πω κατευθείαν οτι δεν γνωρίζω εαν αυτή είναι η καλύτερη τιμή αυτού του media player. Δεν το έψαξα αυτό. Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, οτι υπάρχει αλλού με ~200 ευρώ.

Αυτά και καλές θεάσεις, ότι και να πάρεις.
Σίμος

Dune prime 3 με ενσωματωμένο bluray - αναπαραγωγή avi-mkv και ότι βάζει ο νούς σου, παίρνει και εσωτερικό σκληρό δίσκο και usb stick για ψηφιακή τηλεόραση

χαρακτηριστικά μπορείς να δείς στο site του αντιπροσώπου
http://www.kalemisbros.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=43&flypage=flypage.tpl&product_id=388&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=72

πολύ καλή τιμή στο pixmania (με τα μεταφορικά λίγο κάτω απο τα 400 )
http://www.pixmania.gr/gr/gr/02855208/art/dune/bd-prime-3.0-blu-ray.html

Status
Not open for further replies.