Πρόταση Άμεσης Αγοράς TV 40"- 43"

Adad

New member
26 May 2016
20
Καλησπέρα σας...

Όπως γράφω και στον τίτλο,θέλω μια τηλεόραση από 40" - 43" λόγω χώρου.
Προτεραιότητα σε:
~ SD
~ Nova
~ Full High Definition 1080p
~ 120 Hz native refresh panel
~ Πολύ καλή ποιότητα εικόνας και σωστό video processing
~ Πολύ καλό upscale
~ Από 40" Έως 43"

Μη Προτεραιότητα σε:
~ Curved
~ 3D
~ 4Κ

Το budget μου είναι 1000 +

Όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα μια καλή TV,και όχι entry level,τώρα αν πρέπει να πάω σε 4Κ για να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά που θέλω οκ,
δεκτά και τα smart features.
Η αγορά θα γίνει άμεσα,το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Νομίζω πως είμαι στο κατάλληλο μέρος,δεκτές όλες οι προτάσεις,αλλά και οι γνώμες σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα σας.

Με μια αναζήτηση που έκανα,βρήκα δυο μοντέλα που νομίζω πως με καλύπτουν στα χαρακτηριστικά που γράφω από πάνω.

1. Samsung UE40K6300
2. Philips 43PUS6501

* Μια διόρθωση για τα 120 Hz συμβιβάζομαι και με 100 Hz.
**Οποιαδήποτε βοήθεια-πρόταση-γνώμη δεκτή,δεν ξέρω αν κινούμε σωστά,ακόμα και κάποιο link για να διαβάσω θα μου ήταν πολύ χρήσιμο,
έχω μπερδευτεί αρκετά,και τα λεφτά δεν είναι και λίγα βρε παιδιά...:nounder:

Σας ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Πρόταση Άμεσης Αγοράς TV 40"- 43"

Ναι φίλε μου το είδα,και σύμφωνα με αυτήντην πηγή,την έχει με 60 Hz...

Πολύ μπέρδεμα τελικά,λίγη βοήθεια γίνεται παιδιά;
Ευχαριστώ

Καλημέρα σας.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις απαντήσεις αλλά και τον χρόνο σου.

Τις Sony τις έχω βάλει στην λίστα μου,καλές οι Philips αλλά δεν βλέπω support από την αντιπροσωπία,και δεν είναι και πολύ καλό αυτό,
από την άλλη έλεγα να πάρω μια samsung J6200 αλλά δεν διαβάζω και τόσο καλά σχόλια,δεν θέλω να μπλέξω,έτσι βλέπω με ενδιαφέρον τις Sony.

Δεν καταλαβαίνω όμως τις διαφορές μεταξύ W755C/W756C Series,και έχουν ίδια τιμή,είναι οι ίδιες;
Και μιας και μου επιτρέπει το budget μου μήπως να έβλεπα και τις:W808C/W855C/W857C/W858C/W859C/W805C/W807C/W809C Series;;;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις,αλλά το αργότερο έως την Τρίτη θα πάρω TV,(είμαι χωρίς τηλεόραση αυτή την στιγμή).

Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.

Σύμφωνα με τον xavito στο post του η KDL-43W755C είναι το μοντέλο που αντικαθιστά την KDL-42W705B και η KDL-43W756C είναι το μοντέλο που αντικαθιστά την 42W706B.

Δες και τα posts του εδώ κι εδώ

Σε όλες τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι:

CPU: Dual-core ARM Cortex-A17 (32-bit ARMv7),MediaTek MT5890 ,
GPU: ARM Mali T624 triple core,
Installed RAM: 2GB
Internal Storage Total Space:8363 MB

Android TV OS v5.0.2 (Lollipop)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,για την βοήθειά σου...

Διάβασα και τα posts και έψαξα και λίγο τις διαφορές που έχουν οι TV's,έχω καταλήξει στην KDL-W755C,την οποία θα παραγγείλω αύριο,
το θέμα τώρα είναι από ποιο μαγαζί να την πάρω...! και το λέω αυτό διότι είμαι στην επαρχία,και δεν ξέρω ποιο είναι ποιο αξιόπιστο,
την βρήκα: Κοτσόβολο-Mediamarkt-Sony Center γλυφάδας στην ίδια σχεδόν τιμή,και δεν έχω εμπειρία σε κανένα από αυτά τα καταστήματα.

Εάν γίνεται,και δεν παραβιάζω κάποιο κανόνα του forum βέβαια,θα ήθελα μια γνώμη,ως προς το κατάστημα.

*Ευχαριστώ πολύ για όλα...

ΚΑΛΟ ειναι μπορεις απο sony center μυπως στη τιμη κερδισης 5ετη εγγυηση θα εισαι καλητερα καλημενος .....

Καλησπέρα σας.

Ακολούθησα τις συμβουλές σας,και δεν βγήκα χαμένος,συγκεκριμένα πριν από πέντε λεπτά,έγινε παραγγελία της Sony KDL43W755C στο Sony Center,
και μάλιστα σε ένα πάρα πολύ καλό Deal,με hdmi 4K 1,5 μέτρων+εγγύηση 5 χρόνων (2+3) σε τιμή εξαιρετική...

*Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την βοήθεια που μου έδωσαν,και από εδώ και πέρα στο αντίστοιχο νήμα... ;-)

Την καλυτερη επιλογη εκανες. Καλες προβολες. Η sony προσωπικα δεν παιζεται σε ποιοτητα εικονας ζωντανα χρωματα και πολυ καλη αποδοση σε τηλεοπτικο σε αντιθεση με κατι samsung τουλαχιστον στις μικρες σειρες που ειναι τραγικες...

Καλημέρα σας.

Σήμερα έγινε και η παραλαβή,(σε μια μέρα) όλα ήταν άψογα,και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα από ένα μοντέλο mid range τέτοιο αποτέλεσμα...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας...