- 30 April 2016
- 227
Έχω αναφερθεί και σε προηγούμενο post μου σε άλλο θέμα σε ένα μικρό παροδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με τον προτζέκτορα μου (EPSON ELP-TW700) μετά τη σύνδεση του με κάποια νέα συστήματα ενισχυτή και Blu-Ray Player. Δεν έχει προλάβει κάποιος συνάδελφος από το forum να απαντήσει ή να σχολιάσει για να έχω μια άλλη άποψη. Πιστεύω πως το πρόβλημα αφορά τη συμβατότητα του προβολέα δυνατοτήτων 720p με τον ενισχυτή που είναι τελευταίας τεχνολογίας και έχει πρόβλεψη για upscaling 4K. Ήμουν έτοιμος -και ίσως παραμείνω- στην επιλογή αγοράς μιας καλής τηλεόρασης. Πρέπει να ομολογήσω πως η επίσκεψη μου στο forum με κάνει να σκέφτομαι τον περιορισμό του budget για την αγορά της τηλεόρασης και την αντικατάσταση του προτζέκτορα.
Οπότε παρακάτω σας δίνω τις προδιαγραφές του χώρου και θέλω τη γνώμη σας μεταξύ των BenQ: W1070+, W10080ST και W1350. Εννοείτε αν με καλύπτει το αποτέλεσμα θα προτιμήσω την φθηνότερη επιλογή που μπορείτε να μου προτείνετε.
Το υπάρχον πανί είναι 82" με ύψος ενεργής οθόνης 102 cm (λόγω της διαμόρφωσης του χώρου δύσκολα -αλλά όχι αδύνατα- να πάω σε μεγαλύτερο π.χ. 100").
Το πανί βρίσκεται σε απόσταση 4,40 m από τον φακό του προτζέκτορα.
Το κάτω άκρο της ενεργής οθόνης μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση 116, 124 ή 132 cm από το έδαφος.
Ο φακός του προτζέκτορα μπορεί να τοποθετηθεί περίπου σε αποστάσεις 123, 126 ή 129 cm από το έδαφος.
Αναμένω τα φώτα σας!
Οπότε παρακάτω σας δίνω τις προδιαγραφές του χώρου και θέλω τη γνώμη σας μεταξύ των BenQ: W1070+, W10080ST και W1350. Εννοείτε αν με καλύπτει το αποτέλεσμα θα προτιμήσω την φθηνότερη επιλογή που μπορείτε να μου προτείνετε.
Το υπάρχον πανί είναι 82" με ύψος ενεργής οθόνης 102 cm (λόγω της διαμόρφωσης του χώρου δύσκολα -αλλά όχι αδύνατα- να πάω σε μεγαλύτερο π.χ. 100").
Το πανί βρίσκεται σε απόσταση 4,40 m από τον φακό του προτζέκτορα.
Το κάτω άκρο της ενεργής οθόνης μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση 116, 124 ή 132 cm από το έδαφος.
Ο φακός του προτζέκτορα μπορεί να τοποθετηθεί περίπου σε αποστάσεις 123, 126 ή 129 cm από το έδαφος.
Αναμένω τα φώτα σας!