προταση για αγορα blue ray player

Re: Απάντηση: προταση για αγορα blue ray player

Ακριβως και για το BD live, μέχρι να βγει το 9500

Αυτό το BD live το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ;
Εγώ όλο λέω να το δω, και ακόμη δεν το έχω κάνει. Εδώ και 8 μήνες που έχω το player.:flipout:

Re: Απάντηση: προταση για αγορα blue ray player

Αυτό το BD live το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ;
Εγώ όλο λέω να το δω, και ακόμη δεν το έχω κάνει. Εδώ και 8 μήνες που έχω το player.:flipout:

Kαι εγώ που αναβάθμισα το λογισμικό του Sony για BD live ούτε που το χρησιμοποίησα ποτέ και μάλλον ούτε πρόκειται.

παιδια στο μενου του 370 εχει επιλογη audio upsampling σε πια τιμη πρεπει να το βαλω ,στην χαμηλοτερη η στην ψηλοτερη 196khz?

ευχαριστω

Να επαναφέρω το θέμα?
Ποιό player απο τα παρακάτω τρία, LG BD390, PHILIPS BDP7500 και SONY BDP560 έχει:
1. Αναλογικές εξόδους για σύνδεση με ενισχυτή που δεν έχει HDMI
2. Kάνει upscalling 1080p στα dvd
3. Eχει usb παίζει απο σκληρό και με Ελληνικούς υπότιτλους?
Έχει προστεθεί κάποιο αξιόλογο στην παραπάνω λίστα με αναλογικές εξόδους και upscaling 1080p ? (για να αξιοποιηθεί ο "παλιός" 661 ?)

Για να μην ανοίγω καινούργιο thread.Ειμαι στα προθυρα αγορας blu-ray player το οποιο θα παιζει για την Kuro LX6090H.Ειμαι αναμεσα σε 2...Το Pioneer BDP-LX53 και Philips 9600.Ποια η γνωμη σας και γιατι?

Πας καρφώτά για Pioneer BDP-LX53 αφου είσαι καταχος ΚΟΥΡΟ !
Ασε που εχει πέσει και η τιμή του !
Οχι οτι το 9600 δεν θα παιζει καλα αλλα ειναι θεμα συνεργείας

Το έχω δει το panasonic και το αναγνωρίζω ότι είναι πολύ κάλο μηχάνημα.... άλλα κολλάω σε λεπτομέρειες τύπου, ποιότητα χειριστηρίου!ΨΕΥΤΙΚΟ εντελώς κατά την ταπεινή μου γνώμη!Και δεν μ' αρέσει και αισθητικά το όλο player...Θα μου πεις,αν κυνηγάς την ποιότητά εικόνας και ήχου (που είναι και το ζητούμενο άλλωστε) όλα όσα ανέφερα πρέπει να πάνε περίπατο...Με βλέπω να κλείνω προς το pioneer για τους λογούς που ανέφερε ο ΧΡΗΣΤΟΣΜ.Δεν ξέρω κατά ποσό ζωτικής σημασίας κρίνεται να είναι ίδιας εταιρίας ο εξοπλισμός,άλλα σαν ιδέα μου κάθεται πιο σωστό ας πούμε!

ps Στο μεταξύ το BDP-LX 53 το έχω βρει στα 370 και κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό! Πάρα πολύ καλή περίπτωση θα έλεγα!

Το panasonic εχει κανα κατοσταρικο παραπανω και ειναι σιγουρα καλυτερο,
απο κι και περα το 53 τις πιονιρ διαβασα οτι φοραει τσιπακι εμμα αντι ρενεσες
που φορουσε το 52.(Ριξε μια ματια στον ηχο σεπτεμβριου).
Με την κουρο παντος αν ηταν να επιλεξω τωρα θα επερνα το panasonic η
το oppo83 και τελος.

AVIAddXSubs το γνωρίζετε...βασικα με αυτο ειδα επιτελους ελληνικά....αν και θα ηθελα να μην κανω ολο αυτο για να παιζει δυστυχώς πρέπει:violent-smiley-030:

9600 Καλό αλλά......!!:grinning-smiley-043

Last edited by a moderator:
Υπάρχει κανένα σχετικά οικονομικό Blu Ray player που να είναι Region free όσον αφορά τα Dvd; Έχω αρκετά δισκάκια ζώνη 1 και θα με βόλευε. Στο Amazon.co.uk παρουσιάζει το Pioneer BDP-330 ως τέτοιο. Υπάρχει καμιά συμβουλή;