Πρόταση για αγορά νέας τηλεόρασης 46-47"

Giannis-L

New member
16 October 2009
10
Παιδιά Καλημέρα , ψάχνομαι και εγώ για αγορά νέας τηλεόρασης. Απόσταση 3 μέτρα και ως εκ τούτου κοιτάω για 46-47",αλλά μάλλον σηκώνει και 50αρα. Θα τοποθετηθεί στον τοίχο και η αναλογία είναι πρόγραμμα 70% και ταινίες 30% , budget περίπου στα 1200 ευρώ. Έχω φάει χοντρό κόλλημα με την Philips 46 8605 (προφανώς λόγω design) αλλά περιμένω μήπως πέσει και άλλο η τιμή. Πάντως δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα εδώ για την συγκεκριμένη .Αυτή που είδα χθες και με ξάφνιασε ευχάριστα είναι η 47 LG 8500,πολύ ωραία χρώματα αλλά κάτι με χαλάει στο όνομα LG. Καμιά καλή πρόταση ειδικά από yperion που τον θεωρώ γκραν μετρ:idea:

βασικά στην ίδια κατάσταση είμαι με εσένα και έχω λίγο μικρότερη απόσταση.
για 2d μια σοβαρή υποψηφιότητα που έχω είναι αυτή

http://www.skroutz.gr/s/323180/Panasonic-TX-P50G30E-50.html?keyphrase=Panasonic+TX-P50G30E++50

λέω υποψηφιότητα και όχι σίγουρη αγορά γιατί ακόμα δεν υπάρχει review και θα ήθελα να δω και τις νέες samsung πλασμα.

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια κατα την γνωμη μου πας σε πλασμα οπως η G30 που αναφερεται παραπανω. Ειναι και εντελως νεο μοντελο 2011.

Η 8605 ειναι μια μετριοτητα (την εχει ξαδερφη της γυναικας μου και την εχω δει και στο σπιτι της). Αν θελεις οπωσδηποτε να πας σε LED πηγαινε στην Sony 46HX800. Και οι δυο παντως ειναι πλεον παλια μοντελα (2010).

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια κατα την γνωμη μου πας σε πλασμα οπως η G30 που αναφερεται παραπανω. Ειναι και εντελως νεο μοντελο 2011.

Η 8605 ειναι μια μετριοτητα (την εχει ξαδερφη της γυναικας μου και την εχω δει και στο σπιτι της). Αν θελεις οπωσδηποτε να πας σε LED πηγαινε στην Sony 46HX800. Και οι δυο παντως ειναι πλεον παλια μοντελα (2010).

Ευχαριστώ yperion καταγράφεται

Αυτη η Panasonic,λιγο το design της να προσεχε θα ηταν καταπληκτικη...

φέτος κατά γενική ομολογία έχουν βελτιωθεί πολύ. απλώς είναι η πολιτική της εταιρίας. άλλες εταιρίες στοχεύουν σε καταναλωτές που κοιτούν τις τηλεοράσεις όταν είναι στο on και άλλοι όταν είναι στο off ή standby