Πρόταση για αγορά τηλεόρασης εως 65 ίντσες

TrObAs

Established Member
26 January 2011
183
Καλησπέρα.

Δυστυχώς η τηλεόραση μου samsung UE46EH6030 μετά από 7 χρόνια μετά από έναν κεραυνό έκαψε μητρική και παρόλο που έγινε αλλαγή μητρικής με μια μεταχειρισμένη , μου κάνει νούμερα και χάνει την εικόνα ξαφνικά και κάνει επανεκκινήσεις 3-4 φόρες μέχρι να ξαναδουλέψει άλλες φορες για 10 λεπτά και άλλες για 2 ώρες....Ψάχνω λοιπόν για μια τηλεόραση 55-65 ίντσες.

Απόσταση Θέασης 2,80μέτρα , θέση θέασης πάντα σε ευθεία με μικρές γωνίες θέασης για η τηλεόραση είναι σε περιστρεφόμενη βάση
Χρήση : ταινίες , σειρές , ote tv , παιζω και playstation.
Budget : 1000

Τώρα έχω και ένα βιντεοπροβολέα benq w1110 που βλέπω ταινίες αλλά επειδή σύντομα έρχεται ο πελαργός στην οικογένεια νομίζω ότι η χρήση ότι θα περιοριστεί και χρειάζομαι την ευκολία της τηλεόρασης. Σκεφτόμουν για μια καλή LCD , σκεφτόμουν Oled ΑΛΛΑ δεδομένου ότι σε λίγο καιρό θα έχω παιδιά στο σπίτι νομίζω ότι θα πρέπει να πάρω μια πιο απλή τηλεόραση μέχρι με μεγαλώσουν τα παιδιά ώστε να μην έχουμε δράματα αν γίνει κανένα ατύχημα.(Γιος φίλου τσαντίστικε που δεν του απάντησε γρήγορα ο πατέρας του και πέταξε ενα ξύλινο τραινάκι στην τηλεόραση και αυτή παρέδωσε πνεύμα....)

Τι θα προτείνατε ?

Απάντηση: Πρόταση για αγορά τηλεόρασης έως 65 ίντσες

Βάλε υπό παρακολούθηση τις τιμές για τις Sony XF9005 (2018) και Samsung Q70R (2019). Ίσως πετύχεις κάποιαν κοντά στα χίλια ευρώ στις επόμενες ημέρες.

Αυτές είχα στ μυαλό μου αν και με έτρωγε το χέρι για oled. Έλεγε να πάω σε 55 ιντσες για να κρατήσω πιο χαμηλά το κόστος εκτός εαν βγάλουν καμμία προσφορά....Σε κάτι άλλο έχετε να προτείνετε LG ας πούμε ?

Απάντηση: Πρόταση για αγορά τηλεόρασης έως 65 ίντσες

Η 60" LG UM7100 (50 Hz) είναι value for money λύση. Στις 55", 65" οι LG διαθέτουν IPS panels, ενώ στις 50", 60", 70" έχουν VA panels.