ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

astovel

New member
9 November 2015
2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

σκεφτομαι οτι θελω 40 ιντσες με φουλ για καλες ποιοτικες οθονες κατα προτιμηση. γενικως φουλ με wifi, κ.α. φυσικα με βολευει να βλεπουμε τα παντα.

τις τιμες οχι ακριβες ας πουμε καλες τιμες κατω απο 500 ευρω. υπαρχει περιπτωση?

ευχαριστω για την απαντηση που θα περιμενουμε

Last edited by a moderator:
Αν η απόσταση θέασης είναι τουλάχιστον δύο μέτρα, καλύτερα να κοιτάξεις για άνω των 43".

Αν και δεν καταλαβα τις ανάγκες σου, να σου πω ότι η προσφορά του κωτσο για την σαμυ J6200 στις 48 ιντσες θα σου κάτσει κουτι..
Εάν προλάβεις, τρέχεις...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

τοσο ακριβα τα μοντελα ειναι γνωστα της μαρκας που αγορασουν και θα το απολαυσουν με ακριβες τιμες.
εχουν καλες τιμες για την μαρκα F&U .Γιατι να μην παρουμε την F&U? εχουν καλη ποιοτητα?

γεια σας γράφω και εγώ εδώ για να μην ανοίγω καινούριο θέμα ψάχνω tv μαξ 300 μέχρι 350 γιατί το ταβάνι μου ήταν 250 απόσταση θεάσεις 2.5-3m η τηλεόραση είναι για τα πάντα όλα περιμένω τις απαντήσεις σας :a0210:

Με βαση την αποσταση θεασης κσι το budget που εχεις, δεν υπαρχει καμια τηλεοραση να σου προτεινουμε.
Υπαρχει μια 49" turbo-x στα 369, που ειναι η απολυτως φθηνοτερη τηλεοραση ανω των 42"
Μια 40-42" ειναι μονο για να βλεπεις digea. Για ταινιες και σειρες HD ειναι πολυ μικρες. Εναλλακτικα δες αν μπορεις να μειωσεις την αποσταση.

Λόγω της οικονομικής κατάστασης που έχω δεν μπορώ να δώσω παραπάνω... Την απόσταση μπορώ να την πάω στα 2μ προτιμώ μια tv καλή κ ποιο λίγες ίντσες πάρα μια κακή tv με μεγαλυτερες ίντσες μου είπαν για αυτήν εδώ

LG 43LF5400

Η ποιότητα που αντιλαμβάνεται ο καθένας σχετίζεται και με την απόσταση θέασης.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ναι συμφωνώ απλά αυτό που ζητάω είναι να πάρω μια καλή τηλεόραση(στα χρήματα που διαθέτω) και ας υστερεί λίγο σε ίντσες παρά να υστερεί σε χρώματα κλπ