Πρόταση για αναβάθμιση βιντεοκάμερας.

sony rx10 II και ησυχασες !

Αυτην εχω κι εγω τωρα για γενικη χρηση, photo kai video (4K) .Δεν μπλεκεις με φακους κλπ, δεν ζεστενεται, εχει τρομερη σταθεροποιηση και πολυ καλη εικονα.
https://www.sony.gr/electronics/cyber-shot-fwtografikes-mhxanes-compact/dsc-rx10m2

Μεχρι 1000 ευρω δεν θα βρεις κατι καλυτερο και τοσο ολοκληρωμενο.

Μάλιστα. Περίπου 8.5Χ ζουμ.
Ψιλοϋποβάθμιση από το τωρινό.
Φαντάζομαι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μιλάμε για ηλεκτρικό ζουμ όπως στις κάμερες, σωστά;

Re: Απάντηση: Πρόταση για αναβάθμιση βιντεοκάμερας.

Βάλε το χέρι στη καρδιά και πάρε την iv

Τασο, περιμενε καμια ωρα, θα βγαλει η σονυ την RX10 V. Η την RX10s IV. Ποτε δεν ξερεις.
Οποια και να παρεις παντως, θα στην απαξιωσει πολυ συντομα

Δε μας τα λες καλά αξιότιμε κ. Ntinos.
Και αν βγάλει νεότερο σε τι τιμή θα είναι η iv δε θα τον καλύψει για πολλά πολλά χρόνια εφόσον δε κυνηγά το νεότερο;

Καλά εννοείται. Ολα τα προϊόντα έχουν γίνει σαν τα κινητά. Στα πάντα. Μέχρι στ αυτοκίνητα.

Τέλος πάντων. Η διαφορά δεν είναι μικρή. 500 ευρώ ! Για την touch οθόνη; Τον ίδιο σένσορα έχουν.

Δε μας τα λες καλά αξιότιμε κ. Ntinos.
Και αν βγάλει νεότερο σε τι τιμή θα είναι η iv δε θα τον καλύψει για πολλά πολλά χρόνια εφόσον δε κυνηγά το νεότερο;

E, Βασιλη αποφασισε.
Να παρει την IV και να την πληρωσει καλα ή να παρει την III να γλυτωσει ενα 500αρικο, το οποιο σε 4 μηνες που θα βγει η V θα το παρει ο αερας αν το δωσει στην IV.

Και αν θελει κατι που να τον καλυψει για χρονια, γιατι δεν θα τον καλυπτε (και δεν τα τον καλυψει και τωρα) η III αν την ειχε ηδη 2 χρονια ?

ΙΙ, ΙΙ & IV

Attachments

• ΓŽβ„’ΓŽβ„’.JPG
    ΓŽβ„’ΓŽβ„’.JPG
    31.5 KB · Views: 118
  • ΓŽβ„’ΓŽβ„’ΓŽβ„’.JPG
    ΓŽβ„’ΓŽβ„’ΓŽβ„’.JPG
    31.9 KB · Views: 118
  • IV.JPG
    IV.JPG
    28.7 KB · Views: 119

Βιντεοκάμερα αφού είπαμε ψάχνουμε, οπότε η AX700 έχει το προβάδισμα.

1) Μεγάλη μπαταρία, όπως και DC in.
2) ND φίλτρο
3) Διπλός καρτοδέκτης
4) 4Κ HDR

Στις RX10* η μπαταρία είναι η μικρούλα NP-FW50.
Πάω στοίχημα ότι στις επόμενες εκδόσεις των RX10 θα βάλουν τη νέα υπερδιπλάσιας χωρητικότητας NP-FZ100, όπως φοράνε οι α9, α7III, α7rIΙΙ.

To διαθέσιμο μπάτζετ είναι ορισμένο ή όχι;

Το πολύ μεγάλο ζουμ τι το θέλεις;
Το ζουμ της rx10ii είναι υπεραρκετό.

Ειναι σαν τα κυβικα στο αυτοκινητο. Ας υπαρχουν, δεν ξερεις ποτε θα τα χρειαστεις :D

Είναι πολλά περισσότερα με κύρια χαρακτηριστικά για μένα η πολύ καλύτερη εστίαση, buffer, fps, slow motion, S-Log 3.

Ντίνο είναι γνωστό μια ζωή ότι όποιος θέλει τελευταίο μοντέλο και New το ακριβοπληρώνει και χάνει τα περισσότερα λεφτά.

Επειδή όπως έχω ξανγράψει η Canon με τους πανάκριβους L φακούς έχει πιάσει αράχνες στην βαλίτσα, θέλω κάτι 2 σε 1 χωρίς μπελάδες (βλ. αλλαγή φακών) και φυσικά θα ξανασχοληθώ σε πολλάαααααα χρόνια.

Η χρήση μου είναι 80% βίντεο 20% φωτογραφία. Και δυστυχώς έχω απαιτήσεις κυρίως δεν θέλω θόρυβο στα σκοτεινά. Shift + del. όταν βλέπω κόκκο.

Αν τα βιντεάκια στην Sony που βλέπω στο youtube είναι χωρίς επεξεργασία, μου χει πέσει το σαγόνι ειδικά στα σκοτεινά :speechless-smiley-0 εχω μείνει πολύ πίσω.....

Το πολύ μεγάλο ζουμ τι το θέλεις;
Το ζουμ της rx10ii είναι υπεραρκετό.

Οπως γράφω παραπάνω το θέλω γιατί η μεγάλη μου χρήση είναι βίντεο. Και το 8.3Χ είναι λίγο για βίντεο. Οπτικό ζουμ μιλάω. Το ψηφιακό το απενεργοποιώ κατευθείαν.

Πήγαινε εξωτερικό να τραβάς καθεδρικούς καμπαναριά, ή δραστηριότητες παιδιών (αθλητικά) σε γήπεδο ποδοσφαίρου και να κάθεσαι αναγκαστικά στις κερκίδες .

Οπως λεει και ο Ντίνος ας υπάρχει. Το πολύ γίνεται λίγο. Το λίγο δεν γίνεται πολύ. Κι έχω πάθει πάθει πλάκα ότι ακόμα και στο 600 είναι ξυράφι. (με τα δικά μου κριτήρια πάντα)

Νομίζω πως όχι.
Γενικά η Sony Hellas κάνει τον Κινέζο.
Με μια rx100iii που μου χάλασε μετά τον 1 χρόνο η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη.
Για αυτό και έφαγαν κόκκινη κάρτα.
Να πω την αλήθεια δε μου βγάζουν τα Sony προϊόντα αυτό το αθάνατο που έχει η Panasonic.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση για αναβάθμιση βιντεοκάμερας.

Βιντεοκάμερα αφού είπαμε ψάχνουμε, οπότε η AX700 έχει το προβάδισμα.

1) Μεγάλη μπαταρία, όπως και DC in.
2) ND φίλτρο
3) Διπλός καρτοδέκτης
4) 4Κ HDR

Στις RX10* η μπαταρία είναι η μικρούλα NP-FW50.
Πάω στοίχημα ότι στις επόμενες εκδόσεις των RX10 θα βάλουν τη νέα υπερδιπλάσιας χωρητικότητας NP-FZ100, όπως φοράνε οι α9, α7III, α7rIΙΙ.

To διαθέσιμο μπάτζετ είναι ορισμένο ή όχι;

Ενδιαφέρον κάμερα. Βέβαια άλλο 12Χ κι άλλο 25Χ ......

Από θέμα εικόνας στα σκοτεινά (στα φωτεινά και τα κινητά καλά είναι χαχχαχα) ποιά υπερτερεί;