Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

Ναι, κανονίστε να έρθετε όλοι Χ2. Εγώ που είμαι ανύπαντρος τι θα κάνω;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Μπα, το ξανασκέφτηκα, θα κυνηγάω τις γκαρσόνες...

Απάντηση: Re: Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

Ποιους ? Να ξέρουμε αν είμαστε στη λίστα σου. :flipout:

Ωχ , εγώ θεώρησα ότι είμαι στην λίστα του , αυθαιρετώντας βέβαια . :flipout:

Λοιπόν παιδιά, για να μην μακρυγορούμε και να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας...

ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ !!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ!!) ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΥ, ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕΣ , ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ......

ΣΤΟ....

BAR CLOUD 9 ,στον 9ο όροφο του μπαρ του Ξενοδοχείου MACEDONIA PALACE, για συνεύρεση για ποτακι και κουβεντουλα.......ΑΠΟ 9.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...

Παρακαλώ δηλώνετε συμμετοχη με ένα απλό ποστ και τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετεχουν μαζί σας....

θα φροντίσω να κλείσουμε χώρο να καθήσουμε, χωρίς φυσικά χρεώσεις και τέτοια, δεν είναι μπουζούκια!! προς θεού! και να απολαύσουμε το ποτάκι με θέα τον θερμαικό από τα ψηλά!!
Αν έχει κανείς καμιά καλή φίλη και την φέρει μπορώ να της δείξω και πως κουνιούνται οι βαρκούλες...!!

Φιλικά,
Τέλλιος Αθανάσιος

Απάντηση: Re: Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

Αν έχει κανείς καμιά καλή φίλη και την φέρει μπορώ να της δείξω και πως κουνιούνται οι βαρκούλες...!!

Ρε φιλαράκ, κατούρα και λίγο ναούμε :worshippy:

Ψιτ, εγώ είμαι μέσα, αλλά δε φέρνω γυναίκες.

Σε βλέπω πολύ black&decker! :Banane0:

τσίαρς! :ernaehrung004:

Mε τετοιες δηλωσεις που να τολμήσουν να ρθούν...:)

bdlogoOnGradiant.gif

Last edited:
Re: Απάντηση: Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

Κι εγώ μέσα φυσικά.

Υ.Γ. Μόνο ποτάκι θα έχει;
Κανένα μεζεδάκι δεν θα παίξει; :chef:

offtopic

χαχαχαχα
κρατα δυναμεις για το Σαββατο το μεσημερι (10/03) θα σου ρθω απ το μαγαζι για κεινο το τυρι το περιεργο που με λεγες!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

offtopic

χαχαχαχα
κρατα δυναμεις για το Σαββατο το μεσημερι (10/03) θα σου ρθω απ το μαγαζι για κεινο το τυρι το περιεργο που με λεγες!!!!!

Ναρθω κι εγώωωωωωω????? :guitarist:

Re: Απάντηση: Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

κι εγώ μόνος ( τσίγκινο βρακάκι χρειάζεται λέτε ; )

μετά από αυτά που διαβάζω εδώ, αλλά και επειδή είμαι και τρυφερό ...πόδι, δεν θα σας κάνω την τιμή....

πολύ οργάνωση βλέπω και φοβάμαι...:flipout: