Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

offtopic

χαχαχαχα
κρατα δυναμεις για το Σαββατο το μεσημερι (10/03) θα σου ρθω απ το μαγαζι για κεινο το τυρι το περιεργο που με λεγες!!!!!

Να έρθεις, να έρθεις.
Δεν είναι τυρί αλλά κεφαλοτύρι. Με συνοδεία φυσικά. Όχι μόνο του.

Παιδιά, συμμετοχές παρακαλώ να γίνουν μέχρι την Τρίτη βράδυ 06/03/2007....

Ευχαριστώ

Εγω πηγα το Σαββατο το βραδυ.... ΜΗΝπαρετε τα έτερα ήμισυ μαζί.... ενδεχεται να μην σας ξανα-αφησουν μονους να βγειτε ακομα κι αν ορκιζεστε οτι πατε στο υπογειο του Μάκη ή στο μαγαζί του Μιχάλη και κουβαλατε μαζι σας -και καλα για να τις πεισετε - τα μαγκνεπαν του Κακαλιου....

Last edited:
Atofios...είχα πουλήσει ενα καλώδιο τέτοιο...αν θυμάμαι καλά, μανώλης το όνομα??

Λοιπόν, ως τώρα έχω μαζέψει αυτές τις συμμετοχές, εννοείται αν κανείς παραλείψει να έρθει δεν θα πάρουμε κανένα κεφάλι...και επίσης αν προστεθεί κανείς τελευταία στιγμή απροειδοίητα....

Αναμένω μέχρι αύριο για τελευταίες δηλώσεις και δίνουμε το οριστικό ραντεβού...

ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΟΚΑΤΖΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ
Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
GUYBRUSH
ΑΛΕΞ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛ… ???
ΝΙΚΟΣ ΚΡΥΩΝΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΚΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ATOFIOS
ΜΑΚΗΣ ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ
&
ΤΗΑΝΟΣ77, δηλαδή σεμουά..!!

Απάντηση: Re: Πρόταση για χαλαρό ποτάκι καθημερινής..!! Για Βόρειοελλάδα!

Σε βλέπω πολύ black&decker! :Banane0:

Μάγκες, καλά να περάσετε...
... αλλά ρε Στέργιο, λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ. Όταν λές "Black & Decker" τι ακριβώς εννοείς;
Το ρωτάω γιατί εμείς παλιά άλλο εννοούσαμε όταν λέγαμε "Black & Decker". Κι αυτό γιατί το σλόγκαν της "Black & Decker" ήταν το
"Do it your self". -bye-

δεν ξέρω, πάντως εάν ίσχυε ενδυματολογικός κώδικας black tie σε μπαρ με όνομα "Cloud 9" θα έτριζαν τα κόκκαλα του Χάρισον.

δεν ξέρω, πάντως εάν ίσχυε ενδυματολογικός κώδικας black tie σε μπαρ με όνομα "Cloud 9" θα έτριζαν τα κόκκαλα του Χάρισον.

στο γραφείο θα είμαστε , με τα ρούχα της δουλειάς θα πάμε :flipout:

δεν φτάνει που έχουμε αμφότεροι μαύρο αυτοκίνητο, εσύ φοράς και μαύρη γραβάτα? Και θα βγούμε έτσι στη μαύρη νύχτα?
:flipout: :flipout: :flipout:

Δεν δήλωσα συμμετοχή, γιατί λίγο με δυσκολεύει αυτή η Τετάρτη... θα απαντήσω αύριο εάν είναι

Έπρεπε να το κανονίσουμε Πέμπτη, που είναι και η μέρα της γυναίκας!

Μάλλον αυτό ενοούσε ( εχουμε και Πολυμελές την Πέμπτη ) :flipout:
Φακιόλι στο κεφάλι, χοντρό σύρμα στο χέρι και baby-sitting :behead:

Το μαγαζί δεν έχει ενδυματολογικούς περιορισμούς....Δεν είπαμε βέβαια να σκάσουμε και με τις φόρμες γυμναστικής!!!