Πρόταση για Dac !

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Το denafrips pontus το έχω ακούσει στου Tzimisce κόντρα στο μικρό chord με το πακάκι του εργοστασίου..

Το μικρό chord πήρε τα βρακιά του pontus
Καλησπερα σας
Σε ποιο κατάστημα το εχετε ακουσει γιατι με ενδιαφερει για αγορα και δεν μπορω να το βρω παρα μονο εξωτερικο;

Καλησπερα σας
Σε ποιο κατάστημα το εχετε ακουσει γιατι με ενδιαφερει για αγορα και δεν μπορω να το βρω παρα μονο εξωτερικο;
Για ποιο λέτε; Το Denafrips ή το Chord;
Τα Denafrips εισάγονται επίσημα από την Fruit of the Tube..

Σύντομα θα υπάρχει Review του Denafrips Pontus (τελευταία έκδοση) από τον Δημήτρη Σταματάκο..

Μόλις στρωθεί το μηχάνημα θα σταλεί για δοκιμή..

Για ποιο λέτε; Το Denafrips ή το Chord;
Τα Denafrips εισάγονται επίσημα από την Fruit of the Tube..

Σύντομα θα υπάρχει Review του Denafrips Pontus (τελευταία έκδοση) από τον Δημήτρη Σταματάκο..

Μόλις στρωθεί το μηχάνημα θα σταλεί για δοκιμή..
Βασικά ψάχνω για αγορά Dac και το είχα και το Denafrips στο υπόψιν .
Διαβάζω την συζήτηση σας με πολύ ενδιαφέρον γιατι ειμα σε έρευνα αγοράς αλλα στο Ηράκλειο Κρητης δεν έχουμε καταστημα που να μπορω να ακουσω.
Επίσης με ενδιαφέρει και το Laiv Harmony udac και το Volumio dac αν εχεις κανεις δοκιμασει να μου πει εντυπώσεις

Βασικά ψάχνω για αγορά Dac και το είχα και το Denafrips στο υπόψιν .
Διαβάζω την συζήτηση σας με πολύ ενδιαφέρον γιατι ειμα σε έρευνα αγοράς αλλα στο Ηράκλειο Κρητης δεν έχουμε καταστημα που να μπορω να ακουσω.
Επίσης με ενδιαφέρει και το Laiv Harmony udac και το Volumio dac αν εχεις κανεις δοκιμασει να μου πει εντυπώσεις
Το Volumio δεν το έχω ακούσει, τα άλλα δύο που σε ενδιαφέρουν είναι αξιοπρεπεστατα Dac, θα σε καλύψουν ηχητικά..
Τι έχεις τώρα;

Το Volumio δεν το έχω ακούσει, τα άλλα δύο που σε ενδιαφέρουν είναι αξιοπρεπεστατα Dac, θα σε καλύψουν ηχητικά..
Τι έχεις τώρα;
Χρησιμοποιώ το εσωτερικό Dac του ενισχυτή Tsakiridis Theseus Ultima .
Επισης εχω και ενα if blue air που ειναι περισσότερο bluetooth παρα dac

Όλα είναι θέμα συστήματος και γούστου.
Κάποιοι πίνουν νερό στο όνομα των R2R, στο σύστημα μου στον χώρο μου και με τη μουσική που ακούω είναι meh...

Όλα είναι θέμα συστήματος και γούστου.
Κάποιοι πίνουν νερό στο όνομα των R2R, στο σύστημα μου στον χώρο μου και με τη μουσική που ακούω είναι meh...
Δεν μας ενδιαφέρει κύριε η γνώμη σας, εσείς ακούτε με παραμορφωτη Ongaku, πφφφ, αμάν πια...😁

• Haha
Reactions: Tzimisce
Καταλήξαμε μάναμ σε DAC, πήξαμε να ακούμε.
Τώρα το πολύ να παίξουμε με κανένα καλώδιο.
Κατά το Πάσχα πάλι τη βλέπω να δοκιμάζουμε schuko😂
Γα δοκιμές καλωδίων, (και ειδικά ρεύματος) στον Παναγιώτη, ο καθένας στον τομέα του...😁

Ειστε από αυτούς που τιουναρουν το σύστημα τους με καλώδια; Λογικό, αφού ακούτε με παραμορφωτη...😁

Ειστε από αυτούς που τιουναρουν το σύστημα τους με καλώδια; Λογικό, αφού ακούτε με παραμορφωτη...😁

Όχι βρε!
Όταν θέλουμε να ακούσουμε σωστά φέρνει ο @vlad66 το smsl του και ανάβω και το subwoofer!

Του βάζω και το stealth 5000 για ρεύμα.
Κάνει φοβερή δουλειά στο smsl, το κρατάει στον αέρα και δεν έχει κραδασμούς!

Χρησιμοποιώ το εσωτερικό Dac του ενισχυτή Tsakiridis Theseus Ultima .
Επισης εχω και ενα if blue air που ειναι περισσότερο bluetooth παρα dac
Θα έχεις σημαντική αναβάθμιση στον ήχο σου με τα Dac που έχεις πάρει για αγορά..
Πραγματικά θα ακούσεις άλλο σύστημα ότι και να διαλέξεις..
Καλό θα ήταν να αντικατασταθεί και το ifi blue air, αυτό σε μεταγενέστερο χρόνο φυσικά, μετά την προσθήκη νέου Dac..
Αν κάνεις αυτές τις κινήσεις θα ασχοληθείς ξανά με αλλαγές μηχανημάτων μετά από πολλά χρόνια... Θα έχεις φτιάξει πολύ ωραίο Setup..

• Like
Reactions: DIMLUL84
Όχι βρε!
Όταν θέλουμε να ακούσουμε σωστά φέρνει ο @vlad66 το smsl του και ανάβω και το subwoofer!

Του βάζω και το stealth 5000 για ρεύμα.
Κάνει φοβερή δουλειά στο smsl, το κρατάει στον αέρα και δεν έχει κραδασμούς!
Το έχει ακόμα το SMSL ο Βλαδίμηρος; Να το πάρει ο φίλος πιο πάνω που τα γουστάρει, πες του Vladd να του κάνει καλή τιμή...😁😉

• Haha
Θα έχεις σημαντική αναβάθμιση στον ήχο σου με τα Dac που έχεις πάρει για αγορά..
Πραγματικά θα ακούσεις άλλο σύστημα ότι και να διαλέξεις..
Καλό θα ήταν να αντικατασταθεί και το ifi blue air, αυτό σε μεταγενέστερο χρόνο φυσικά, μετά την προσθήκη νέου Dac..
Αν κάνεις αυτές τις κινήσεις θα ασχοληθείς ξανά με αλλαγές μηχανημάτων μετά από πολλά χρόνια... Θα έχεις φτιάξει πολύ ωραίο Setup..
Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι για αυτό ψάχνω ξεχωριστά συσκευές και όχι all in one

• Like
Ψάχνοντας για κάποια πολωνικά μεγάφωνα (Tonsil) για κάποια vintage Totem audio ηχεία ενός γνωστού, ψάχνοντας το παλιό της όνομα "Unitra",
έπεσα πάνω στο dac της και είδα πολλά θετικά..