Προταση για ενισχυτη-ηχεια

ivres

Established Member
7 October 2009
289
Κάποιος φίλος μου θέλει φτιάξει το πρώτο hi-fi συστημα.Διαθέτει 1100 ευρώ αυστηρά και θέλει ηχεία,ενισχυτή και cd player.Ο χώρος είναι 40-50 τμ και δεν έχει δυνατότητα ακρόασης επειδή ζει επαρχία και δεν υπάρχει και χρόνος.Ξέρω ότι το budget είναι αρκετά περιορισμένο για τέτοιο χώρο αλλά θέλω να τον βοηθήσω να κάνει την καλύτερη επιλογή και να είναι ευχαριστημένος.Θα παρακαλούσα να μου πέιτε τις προτάσεις σας.

Μια πρώτη πρόταση που σκέφτομαι εγώ για ηχεία-ενισχυτή είναι yamaha a-s500 και q-acoustics 2050.Τα ηχεία τα έχω κι εγώ και είναι καλά.
Οποιαδηποτε πρόταση δεκτή.Ευχαριστώ

Κι εγω νομιζα οτι μονο εγω κι αλλοι εδω πανω αντιμετωπιζουμε τετοια θεματα :-)

Απο CD σου προτεινω marantz τα 5004, 5003, αλλα και παλιαιοτερα υπαρχουν αρκετα και στις αγγελιες. Φυσικα υπαρχουν κι αλλες αξιολογες επιλογες.

τα χρηματα που αναφερεις ειναι για cd-ενισχυτη-ηχεια? Στον τιτλο αναφερεις μονο για ενισχυτη-ηχεια..

Τες πα, απο cd τα marantz που λεει ο Νικος ειναι καλα, εγω θα σου λεγα να εχεις υποψη και το καινουριο Yamaha CD-S300 που παιζει και ψηφιακα αρχεια μεσω της USB που εχει στην προσοψη.

http://www.skroutz.gr/s/286000/Yamaha-CD-S300.html

ναι ειναι και το cd-player.του ειπα αν μπορει να παει στα 1200 ευρω για να ειναι οκ.οποτε θα του πω να παει σε αυτα που μου προτεινατε!

Αυτο με την USB πολυ καλο. Μερικα παιζουν μονο σταθερο bitrate mp3 και μερικα βλεπουν μονο FAT12, FAT16 η και FAT32.
Θελει προσοχη, το manual γραφει.