Πρόταση για ενισχυτή

valblanis

New member
17 November 2014
7
καλυσπερα. θα ηθελα την γνωμη των ειδικων. εχω τα παρακατω ηχεια
http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/PLT4S-SC.aspx
με την διαφορα οτι δεν εχω τα μικρα και εχω 4 κολονες και 2 subcentra.
ποιον ενισχυτη μου προτεινετε να παρω? ο χωρος ειναι 30τμ. περισοτερο ταινιες και μετα μουσικη.
περιπου 300ευρω.
τι γνωμη εχετε για αυτα τα ηχεια? ειναι καλυτερα να βαλω και τα 2 sub?

Re: προταση για ενισχυτη.

Τα συγκεκριμένα ηχεία για ταινίες είναι ότι πρέπει! Σίγουρα θα χρειαστείς και τα δύο sub. Αν είχες δύο 10 ίντσα ή ένα 12 ίντσο θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Πωλείται στα μεταχειρισμένα ένας marantz sr 6200 στα 60 ευρά.

αυτος δεν εχει hdmi. μου φαινεται παλιος. θελω κατι πιο gadget.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτός είναι μια χαρά για τα ηχεία σου.

http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98/405/VSX-529-K/page.html

αυτον τον κοιτουσα και εγω και μου φαινεται καλη επιλογη. εχει και 2 εξοδους για subwoofer.

Σε αυτόν δουλεύουν παράλληλα, που σημαίνει ότι κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά με ένα Y connector, δηλαδή μία έξοδος σε δύο.

Σε αυτόν δουλεύουν παράλληλα, που σημαίνει ότι κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά με ένα Y connector, δηλαδή μία έξοδος σε δύο.

δεν μπορεις δηλαδη να ρυθμισεις το ενα διαφορετικα απο το αλλο?

δεν μπορεις δηλαδη να ρυθμισεις το ενα διαφορετικα απο το αλλο?

Δεν χρειάζεται να τα ρυθμίσεις ξεχωριστά. Αφού είναι δύο ίδια sub αν τα τοποθετήσεις σωστά θα έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις.

Δεν χρειάζεται να τα ρυθμίσεις ξεχωριστά. Αφού είναι δύο ίδια sub αν τα τοποθετήσεις σωστά θα έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις.

Αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα, δεν είναι και τόσο απλό τουλάχιστον έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ. Ποιο είναι το σωστό; Εκ διαμέτρου αντίθετα; Μπροστά ανάμεσα στα κυρίως; Πίσω ανάμεσα στα περιφερειακά; Είναι συμμετρικός ο χώρος για να μπουν σε μία απ τις παραπάνω; Επειδή φαντάζομαι θα μπουν σε σαλόνι τουλάχιστον θα μπουν όπως βολεύει κι από και πέρα όπως αποδώσουν. Σε dedicated λογικά δε θα θέλει ισοσταθμιστή εξωτερικό; Εντάξει ξέρω το παρατράβηξα λιγάκι αλλά τουλάχιστον θα προβληματιστούμε στην τοποθέτηση των δύο υπογούφερ, φυσικά ευπρόσδεκτη θα ήταν και μία κάτοψη του χώρου.