Πρόταση για φορητό projectorα..

dnik

Senior Member
29 May 2012
320
Thessaloniki
Όπως λέει και ο τίτλος, θα ήθελα να μου προτείνετε projectorα φορητό για χρηση σε τάξη απο καθηγητή.
Θα πρεπει να ειναι εύχρηστος, άμεσος και με καλη απόδοση. Δεν ενδιαφέρει τεχνολογία 3d.

Οποιαδήποτε γνώμη και πρόταση, δεκτή. :)

Last edited:
παρέλαβα αυτόν σήμερα για το σχολείο, αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμη (ούτε καν ανοίξει). Καλή ανάλυση σε καλή τιμή με short throw φακό (100 ίντσες σε απόσταση 3,28 μέτρων, σύμφωνα με το http://www.projectorcentral.com/projection-calculator-pro.cfm . Θα τον δούμε και στην πράξη όμως...

Απάντηση: Re: Πρόταση για φορητό projectorα..

Δεν ξέρω τι λέει απο εικόνα αλλά αν η φορητότητα είναι το πρώτο μέλημα, ο Philips PicoPix PPX3410 παίρνει πρώτη θέση.

Απο native αναλυση ειναι μονο 854x480. Ασε που απο φωτεινοτητα δεν κανει με ΤΙΠΟΤΑ.
100 lumens με ρευμα, 70 lumens με μπαταρια. Κερακι σκετο.

Ας ξεραμε και τη χρηση που προοριζεται ο προβολεας. Στατικες εικονες, βιντεο, μεγεθος οθονης που θα προβαλει και προτιμητεο κοστος κτησης.

Last edited:
Σε τάξη θα παίζει, PowerPoint περισσότερο, αλλα και κάποια επιστημονικά video. Οι τάξεις έχουν κουρτίνες.

Απάντηση: Re: Πρόταση για φορητό projectorα..

Ο optoma piko pk320, θα μπορούσε να φανεί χρηστικός;; Ειναι φορητός και πρακτικός.

Ξεχνας ολους τους μικροσκοπικους οπου εχουν λαμπα led. Βγαζουν φωτεινοτητα πανω κατω 100 lumens.
Για να αντιληφθεις τη διαφορα, εσυ χρειαζεσαι απο 2000+ lumens και πανω.
Οσο περισσοτερα, τοσο καλυτερα για φωτεινη αιθουσα.
Eξαρταται και απο το καδρο που θα ανοιξεις. (ποσες ιντσες οθονη)