Προταση για FULL HD 3D PROJECTOR κοντα στα 1500 (αρχαριος)

mourinio

New member
22 April 2013
10
Καλησπερα παιδια.
Γραφω πρωτη φορα εδω αν και (σας) εχω διαβασει αρκετα.
Εχουμε μια καμερα panasonic HDC-Z10000 και γραφουμε σε 3D και θα θελαμε να αγορασουμε ενα projector στα 1500 ευρω περιπου που φυσικα να δειχνει και 3D. Και επειδη ειναι σε καποιο προγραμμα δε χωραει να κανουμε ..λαθος επιλογη. Εχουμε διαβασει και για προβληματα ασυμβατοτητας (αν και ηταν σε 3D Ready κομματια τα οποια και απορριψαμε ) και εχουμε προβληματιστει πολυ. Θελουμε αν μπορουμε ακομα και απευθειας να παιζουμε 3D αν γινεται χωρις να κανουμε καμια επεξεργασια ( το δοκιμασαμε σε μια 3D TV LG και επαιξε πολυ ευκολα) αλλα παραλληλα να μπορουμε να βλεπουμε το ιδιο βιντεο μεσα απο εναν υπολογιστη.
Σε θεματα...συμβατοτητας νομιζω οτι μας βολεψε ο BENQ γενικα καθως συμφωνα με αυτα που λεει στο site ταιριαζει σχεδον με ολα. Και για παραδειγμα ειδαμε τον 1070. Αλλα εχει χαμηλο φωτισμο και μπορουμε να δωσουμε και κατι κοντα στα 1500 αν υπαρχει κατι καλυτερο. Και αλλη μαρκα.
Εχετε να προτεινετε τπτ;;; Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που δε λεω περισσοτερα αλλα ειμαι ααρχαριος και μαλλον θα μπερδεψω τα πραγματα....

Καλησπέρα.

Δεν γνωρίζω και πολλά για 3D, αλλά, για να διαβάζει ο 1070 τα αρχεία σημαίνει ότι έχει συμβατότητα με το φορμά της μηχανής.

Όταν λες έχει χαμηλό φωτισμό, εννοείς τον προβολέα? Σε πόσες ίντσες τον ανοίξατε? Σε τι mode?

δεν ανοιξαμε τιποτα. δεν πολυ εχω ιδεα αλλα νομιζω οτι τα 2000 lumen ειναι λιγα και θελει απολυτο σκοταδι; επισης το 3D το μοιραζει αυτο; το θελουμε και για παρουσιασεις στην αιθουσα γιαυτο

Απάντηση: Re: Προταση για FULL HD 3D PROJECTOR κοντα στα 1500 (αρχαριος)

δεν ανοιξαμε τιποτα. δεν πολυ εχω ιδεα αλλα νομιζω οτι τα 2000 lumen ειναι λιγα και θελει απολυτο σκοταδι; επισης το 3D το μοιραζει αυτο; το θελουμε και για παρουσιασεις στην αιθουσα γιαυτο

Τα 2000 δεν είναι λίγα. Εξαρτάται από το κάδρο που θα ανοίξετε και τις συνθήκες θέασης (χωρίς, με λίγο ή πολύ περιβάλλοντα φωτισμό). Το 3D έχει λιγότερο φως λόγω γυαλιών που κόβουν αρκετά.

Για πόσες ίντσες μιλάμε?

ειλικρινα δε ξερω ποσες. δλδ δεν εχουμε καποιο στανταρ ουτε καποια σταθερη θεση που θα υπαρχει. αιθουσα πανεπιστημιου. ενα μεσο αμφιθεατρο το μαξιμουμ. μεχρι μια αιθουσα "ταξης σχολειου" ας πουμε. (για το 3d μονο το δευτερο) ευχαριστω

Απάντηση: Re: Προταση για FULL HD 3D PROJECTOR κοντα στα 1500 (αρχαριος)

ειλικρινα δε ξερω ποσες. δλδ δεν εχουμε καποιο στανταρ ουτε καποια σταθερη θεση που θα υπαρχει. αιθουσα πανεπιστημιου. ενα μεσο αμφιθεατρο το μαξιμουμ. μεχρι μια αιθουσα "ταξης σχολειου" ας πουμε. (για το 3d μονο το δευτερο) ευχαριστω

Δυστυχώς, είναι υπεραπαραίτητη αυτή η πληροφορία για να δούμε αν φθάνουν ή όχι τα φώτα. Επίσης, σημαντική πληροφορία είναι η απόσταση τοποθέτησης από το πανί καθώς και το διαθέσιμο ύψος.

Re: Απάντηση: Re: Προταση για FULL HD 3D PROJECTOR κοντα στα 1500 (αρχαριος)

επειδη θα ειναι... φορητο το υψος ειναι οσο υψος εχει ενα θρανιο ας πουμε. και καμια "εξεδρα" σε καποιες αιθουσες. δλδ απο 1 - 1,5μ
αποσταση 2,5μ περιπου. -αυτο θα το ξερω απο δευτερα που θα ανοιξει και το πανεπιστημιο-

μηπως υπαρχει καμια προταση; περα απο το συγκεκριμενο που εχουμε βαλει στο ματι;

Δυστυχώς, αυτό το θέμα συμβατότητας της μηχανής με το μηχανάκι είναι τόσο καθοριστικό, ώστε δεν θα μπορούσα να σου προτείνω κάποια μοντέλα διότι δεν γνωρίζω τι φορμά είναι αυτό για να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την επιλογή.

πραγματικα εχω διαβασει ενα σωρο πραγματα εδω και σε καποια αλλα site του εξωτερικου και παλι δεν ειμαι και εγω σιγουρος!!! το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να αποφυγω το 3D READY projector και θα παω σε 3D καθαρα

η αιθουσα που θα χρησιμοποιειται κυριως εχει ενα πανι 2,5-2,4 μετρα και η αποσταση ειναι περιπου 2,5 - 3 μετρα. υψος ειτε σε ενα θρανιο ειτε (αν αποφασιστει για μονιμα) θα κρεμαστει απο το ταβανι. βασικα ομως θα πρεπει να υπαρχει και μια λαμπα αναμμενη ετσι ωστε να κρατανε σημειωσεις φοιτητες