Σας ευχαριστω πολυ, με τον Φανο μιλησα και δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι μπορει να φερει, τουλαχιστον συντομα... τη Δευτερα θα επικοινωνησω και με SEMICON να δω μηπως βρω εκει.
Μιλησα με SEMICON, μια κυρια εψαχνε κανα δεκαλεπτο και μου ειπε οτι τελικα βρηκε χωρις πολικοτητα 22μf στα 100v.... επειδη το καταλαβα το θεμα, της ζητησα να μου περιγραψει πως ηταν αυτοι που βρηκε και μου ειπε:
-Ειναι σαν βαρελακι, γραφει αυτα που μου ειπατε και στο κατω μερος εχει δυο ποδαρακια που στο ενα υπαρχει μια λουριδα που γραφει "-"
Προσπαθω απο το πρωι να μιλησω με Φανο αλλα συνεχεια μου λενε να παρω αργοτερα γιατι τωρα εχει δουλεια αλλα ενταξει, αν δεν βρω απο Αθηνα θα παραγγειλω απο επαρχια, υπαρχουν.
Ωσοσο υπαρχει ενα θεμα, 22μf υπαρχουν χωρις πολικοτητα, 820nf εχω βρει μονο σε ΜΚP, υπαρχει προβλημα αν τους συνδεσω παραλληλα αφου δεν ειναι του ιδιου τυπου;
Ωραια !!! Τρελαμενος με τον ηχο ειμαι κι εγω αλλα σε αλλο επιπεδο. Eγραφη, μιξη και mastering.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.