Πρόταση για interface..

kostas_dls

Senior Member
14 November 2010
497
κυκλάδες..
Επειδή πήρα το ayon skylla 2 το οποίο δεν έχει ασύγχρονη usb
θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό interface!
Παίζω με windows οπότε να έχει καλή υποστήριξη.
Ευχαριστώ.

έχει πολύ καλό "ονομα" πάντως... μάλλον δεν το φαιρνει κάποιος στην Ελλάδα οπότε μάλλον δυσκολο...
Ααα σου βρηκα ποιο θα πάρεις το Berkeley ... :BDGBGDB55:

Παντού έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές.... τώρα κ τα 2κ είναι πολλά λεφτά..... το evolution το έχω κ το supply το έχω για ακρόαση αυτές τις μέρες... πολύ καλός συνδυασμός!

Για το Steinberg UR824 τι γνώμη έχετε; Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος του, αλλά και οι δυνατότητες του.

Για το Steinberg UR824 τι γνώμη έχετε; Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος του, αλλά και οι δυνατότητες του.
Πρόκειται για κλασσικό επαγγελματικό interface (ή αλλιώς κάρτα ήχου). Που χρησιμοποιείται για ηχογραφήσεις και όχι μόνο για αναπαραγωγή μουσικής. Πολύ ενδιαφέρον και προέρχεται από μία εταιρεία καθόλου τυχαία.

Πάντως δεν αποτελεί interface με την έννοια που χρησιμοποιείται στο παρόν νήμα: Ένα interface που το μόνο που κάνει είναι να παίρνει το Audio σήμα από την USB έξοδο του PC και να τροφοδοτεί μέσω S/PDIFF (συνήθως) ένα άλλο εξωτερικό DAC. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και έτσι αλλά θ' αποτελούσε κλάσμα μόνο των δυνατοτήτων του. Άλλωστε με τους ενσωματωμένους DAC's του μπορεί ν' αναπαράγει μουσική μιά χαρά...

Πάντως δεν αποτελεί interface με την έννοια που χρησιμοποιείται στο παρόν νήμα:
Έχετε δίκαιο σε αυτό που λέτε. Εγώ το πρότεινα, γιατί με άφησε με ανοικτό το στόμα ο ήχος του και φυσικά γιατί έχει πολλές δυνατότητες που ακόμα και αν περισσεύουν (όπως επίσης είπατε πολύ σωστά για την περίπτωση μιας απλής home χρήσης), δεν θα ενοχλούσαν και μπορεί στο μέλλον να βοηθούσαν σε πιθανές στουντιακές ανησυχίες :-)
Εγώ από την στιγμή που την άκουσα, έχω αρχίσει να γεμίζω κουμπαρά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο-τρεις στο ebay σε πολύ καλή τιμούλα.

Επειδή πήρα το ayon skylla 2 το οποίο δεν έχει ασύγχρονη usb
θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο καλό interface!
Παίζω με windows οπότε να έχει καλή υποστήριξη.
Ευχαριστώ.

ωχ τι μαχαιριά μου έδωσες τώρα ρε φίλε , ayon skylla :bawling:
καλορίζικο ! :award:
το evo+supply είναι τσουπερ που λένε και οι αυστριακοί
αν θες να το πας λίγο πιο μακριά το πράμα , macmini & amarra

Αντώνη δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου αλλά ξέρεις πως το περιμένω..
Το w4s το παίρνει κάποιο μέλος..
Θα κάνει παρέα με τον τρίτωνα η σκύλλα!

Κάπου διάβασα ότι είναι προτιμότερο να τρέχεις το amarra με mac mini από ότι με macbook pro!

Ισχύει?? Υπάρχει όντως διαφορά?

το μακμποοκ προ πρεπει να παιζει απο μπαταρια. αν ακους αρκετες ωρες θελει φορτισε-ξεφορτισε κλπ...

αλλιως το os "μειωνει" την ισχυ και γενικα δεν ειναι οπτιμουμ επιλογη να παιζει απο μπριζα.
ασε που τσακιζει την μπαταρια.
σκεφτομουν να την βγαλω αλλα μετα ειδα τι κανει το os και παιζω με αυτη πανω.