ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ HDMI

YonVog

Established Member
26 June 2006
249
ΒΟΥΛΑ
Αγαπητοί συμφορουμίτες, στο πλαισιο ανανεωσης του htpc μου, θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογη καρτας γραφικών που να βγαζει hdmi εικονα και ηχο (κατα προτιμηση στα τελευταια hd formats) σε συνεργασια με av receiver δεδομενου οτι θα υπαρχει και αγορα blu ray οδηγου. Καθοτι ολιγον ασχετος με τα pc (Apple MAC addicted...!) θα με βοηθουσε η γνώμη καποιων που σιγουρα γνωριζουν. To υπαρχον pc φοραει core 2 duo στα 2,6 - ati 1950pro - 2 giga on board.
Thanx!

Sε ευχαριστω. Γνωριζεις ομως εαν στελνει και ηχο bitstream για τα καινουργια forma (dts hd, DD true hd)?

Re: Απάντηση: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ HDMI

Ναι το εψαξα και το διαπιστωσα, δυστυχως...
Καλημερα ειδα οτι καποιος φιλος προτεινε την ati3850
αυτη στα χαρακτηριστικα λεει οτι χρειαεται ενα τροφοδοτικο ανω των 450 βαττ!
σκεφτομαιο να παρω καποια απο τα κομματια που εχω στο υπολογιστη μου και να τα βαλω σε htpc
ενα Tagan 670 θα ειναι αρκετο για ενα ολοκληρωμενο συστημα?

Μην σε αγχώνει το θέμα των watt του τροφοδοτικού. Αν είναι καλό, και 350W φτάνουν και περισσεύουν. Θα έλεγα ότι για HTPC με μερικούς δίσκους μέσα και τα 450W είναι υπερβολή.
Ναι σε αυτο εχεις δικιο....δεν παιζουν τοσο πολυ ρολο τα βαττ οσο τα αμπερ νομιζω!!!
εγωστον υπολογστη αυτη την στιγμη εχω ενα Tagan τοοποιο ετυχε να χρυσοπληρωσω αλλα θα το δωσω...Μηπως μπορεις εσυ η καποιος αλλος να προτινει καποιο αξιοπιστο.εαλλ οχι τοσο ακριβο??