Πρόταση για κάρτα ήχου 7.1

Αν ξέρει κάποιος as μου προτείνει μα μια τέτοια κάρτα γραφικών γύρο στα 150 e .θα του είμαι ευγνώμον!
:worshippy::worshippy::worshippy:

Last edited by a moderator:
Eγω προτεινω ati 6850 ή nvidia gtx460 (στα 150 ευρο και οι δυο,αν και εγω ειμαι fan των ati) για να εχεις hd ηχο που θες ΚΑΙ υποστηριξη 3D playback στην περιπτωση που εχεις ή παρεις 3D τηλεοραση ή προβολεα.Αν θες κατι πιο φθηνο εχω την εντυπωση οτι και μια nvidia gt430 κανει την δουλεια σου,απλα δεν ειναι καλη και για κανενα παιχνιδακι.

Last edited:
Τελικά πείρα την sapphire HD 5670 ULTIMATE…. Αλλά έχω ένα προβληματάκι που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει…. Παιδεύομαι πόση ώρα να φτιάξω της αναλογίες της οθόνης …..η θα μου βγεί ποιο μεγάλη η θα μου κάνει ε´να μικρο πλαίσιο μαύρο γύρο γύρο από την οθόνη. Στον ενισχυτή τα έχω βάλει όλα στο auto .πέστε ρε παιδία κάποιος που ξέρει πώς το ρυθμίζουμε…

Με τημ προηγούμενη δεν είχα τέτοιο θέμα….(8800gts) κατευθείαν προσαρμοζόταν στην οθόνη από άκρη σε άκρη..

Τελικά πείρα την sapphire HD 5670 ULTIMATE…. Αλλά έχω ένα προβληματάκι που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει…. Παιδεύομαι πόση ώρα να φτιάξω της αναλογίες της οθόνης …..η θα μου βγεί ποιο μεγάλη η θα μου κάνει ε´να μικρο πλαίσιο μαύρο γύρο γύρο από την οθόνη. Στον ενισχυτή τα έχω βάλει όλα στο auto .πέστε ρε παιδία κάποιος που ξέρει πώς το ρυθμίζουμε…

Κοιταξες την ρυθμιση αναλυσης οθονης των windows να ειναι η ιδια με αυτην που υποστηριζει η οθονη σου?
Επισης ψαξου απο το catalyst control panel και στην υποκατηγορια desktop management..
Εαν τα εχεις δοκιμασει ολα τοτε μεσα απο το catalyst control panel και την υποκατηγορια my digital flat panels/scaling options παιξε λιγο με το overscan/underscan για να ταιριαξει το πλαισιο σε ολη την επιφανεια της οθονης σου.

Last edited:
Τελικά άλλαξα την κάρτα που πήρα γιατί δίστιχος συνάντησα προβλήματα. Μόλις έκανα update και πήγα να την εγκαταστήσω ξαφνικά έβγαζε μπλε οθόνη και μετά έκανε restart .με τα πολλά πήγα και την άλλαξα και πήρα μια μάλλον λίγο καλύτερη την GTX 550TI TWIN TECH…το ερώτημα μου είναι το εξής :έχει έξοδο από πίσω mini hdmi …πρέπει να βρώ αντάπτορα που να βγάζει σε κανονικό HDMI η να βρω καλώδιο hdmi που να βγάζει σε mini hdmi για να μην έχω απώλειες? (δεν ξέρω καν αν υπάρχει τέτοιο καλώδιο)

Και αφού τελικά ξεμπέρδεψα με τα καλώδια και βρήκα άκρη πως και τι είμαι στης δοκιμές της κάρτας που πείρα .
.από ήχο όλα καλά .. αλλά πρόβλημα έχω αλλού… όταν βάζω το total media theater να παίξει Blu-ray original (BDMV ΦΆΚΕΛΟ ) όλα καλά!
Όταν όμως βάζω αρχεία mkv σε media player clacic home cinema ,kmp player ,media player σε γρήγορες σκηνές κάνη στιγμιαία περίπου στη μέση της οθόνης κάτι σαν πώς να τ0ο πω τώρα ,
σαν τρέμουλο σαν αλλοίωση εικόνας …και το παρατήρησα και σε video που έβαλα και στο YouTube .στην κάρτα στα hertz την έχω βάλει στα 24 .ξέρει κάποιος κάτι να με βοηθήσει να βρω τι είναι ?

Και αφού τελικά ξεμπέρδεψα με τα καλώδια και βρήκα άκρη πως και τι είμαι στης δοκιμές της κάρτας που πείρα .
.από ήχο όλα καλά .. αλλά πρόβλημα έχω αλλού… όταν βάζω το total media theater να παίξει Blu-ray original (BDMV ΦΆΚΕΛΟ ) όλα καλά!
Όταν όμως βάζω αρχεία mkv σε media player clacic home cinema ,kmp player ,media player σε γρήγορες σκηνές κάνη στιγμιαία περίπου στη μέση της οθόνης κάτι σαν πώς να τ0ο πω τώρα ,
σαν τρέμουλο σαν αλλοίωση εικόνας …και το παρατήρησα και σε video που έβαλα και στο YouTube .στην κάρτα στα hertz την έχω βάλει στα 24 .ξέρει κάποιος κάτι να με βοηθήσει να βρω τι είναι ?

Δοκιμασε να αλλαξεις τον ρυθμο ανανεωσης της οθονης σου σε 60Hz(εφ'οσον το μονιτορ σου ειναι lcd να υποθεσω) και πες μας εαν διορθωθηκε το προβλημα.

Α οκ το βρήκα .αλλά εδώ κολάι εντελός!

Ποια ειναι τα hz τα οποια υποστηριζει το μονιτορ σου?
Εμενα π.χ υποστηριζει 60Ηz και εκει μου παιζουν ολα απροβληματιστα,τωρα εσενα μπορει να ειναι 75Ηz η 59Hz η 50Hz π.χ.Δοκιμασε να αλλαξεις ρυθμιση στα Ηz και δες εαν σε καποια απο αυτες σταματισει το 'τρεμουλο'.

Ότι και να κάνω δε μπορώ να βγάλω απροβλημάτιστη εικόνα ..δοκίμασα σε όλα τα hz στην κάρτα γραφικών αλλά τίποτα! Στην LG 8500 47” που έχω έχει μια επιλογή που λέει tru motion και σκάφτομε μήπως φταίει από εκεί… έχει υψηλό ,χαμηλό και χριστής που το ρυθμίζω εγώ… αν το ρυθμίσω εγώ που να το βάλω? Έχει δυο ενδείξεις judder kai blur me min 1 ως 10 max ;εκτός αν τελικά δε γίνετε και έχω φαί τόσες ώρες τσάμπα ….αν ξέρει ας πει κάποιος δε ξέρω τι άλλο να κάνω!

γεια σας παιδια! Ειμαι καινουριος και θα ηθελα την βοηθεια σας!
εχω αγορασει ενα tablet απο κινα με χαρακτηριστικα :atom 455,2gb ram,win 7, 320 gb hdd,και δεν παιζει ταινειες mkv,δηλαδη κολλαει αφανταστα. Εχει να προτεινει κανεις καμια λυση?
Ευχαριστω