Πρόταση για λήψη HDTV δορυφορικών καναλιών

stavros_

AVClub Enthusiast
12 January 2008
938
Είμαι νέος χρήστης στο AVCLUB και θα ήθελα μια ολοκληρωμένη πρόταση για λήψη HDTV δορυφορικών καναλιών (πιάτο, LNB, δέκτης και ότι άλλο χρειάζεται) και σε τι τιμή μου προτείνετε.
Ευχαριστώ

Re: High Definition δέκτες MPEG4

Αναφέρω επίσης πως έχω TV που υποστηρίζει ανάλυση 1920Χ1080

καλως ορισες Σταυρο και καλη συνεχεια

αν θες ριξε μια ματια σε threads που εχουν ηδη ανοιχθει μιας και μερος των αποριωνσ ου εχουν ηδη απαντηθει εκτενεστατα

σε πολυ γενικες γραμμες αν εισαι Αθηνα με 650 -700 μπαινεις στο παιχνιδι της HD δορυφορικης και οχι μονο

στην παραπανω τιμη τα 400 ευρω κοστιζει μια εγκατασταση κινητου (120Χ140) πιατου με positioner(μοτερ) και και τα υπολοιπα για δορυφορικο δεκτη HD
φυσικα υπαρχει και πιο φτηνη λυση σταθερου με 2-3 LNB στα μισα λεφτα

ας πουν και οι υπολοιποι την γνωμη τους

ο TOPFIELD TF - 7720HSIR διάβασα πως είναι ιδανικός τόσο για NOVA όσο και για HDTV
Συνδυαζόμενος και με ένα πιάτο 120 cm περιστρεφόμενο, θα με καλύψει για αρχή:

ευχαριστώ πολύ για ατην πρότασή σου
υποστηρίζει την πλατφόρμα ΝΟVA?
διάβασα πως ο TOPFIELD είναι κορυφαίος για αυτό το συνδοιασμό
HDTV NOVA

Last edited:
ευχαριστώ πολύ για ατην πρότασή σου
υποστηρίζει την πλατφόρμα ΝΟVA?
διάβασα πως ο TOPFIELD είναι κορυφαίος για αυτό το συνδοιασμό
HDTV NOVA
Nai tin ipostirizi ,oles i kartes tis doulevoune kanonika !! kai xoris kapia modula .

από πλευράς πιάτου τι λέτε:
μεγάλο σταθερό με πολλαπλά LNBs ή περιστερφόμενο
από άποψη τιμής το πρώτο από άποψη ποιότητας όμως:

από πλευράς πιάτου τι λέτε:
μεγάλο σταθερό με πολλαπλά LNBs ή περιστερφόμενο
από άποψη τιμής το πρώτο από άποψη ποιότητας όμως:
an thes na exis olous tous doriforus sto piatosou vale kinito ,an thes na exis ta pio simantika vale me pola lnb . i piotita den exi na kani.

σε περίπτωση που επιλέξω τη λύση του κινητού πιάτου γνωρίζετε ποιά κανάλια HD είναι ελεύθερα και σε ποιούς δορυφόρους?

σε περίπτωση που επιλέξω τη λύση του κινητού πιάτου γνωρίζετε ποιά κανάλια HD είναι ελεύθερα και σε ποιούς δορυφόρους?
vale esi ton eksoplizmo kai edo imaste !!! :drummer::drummer: