Πρόταση για Mini Hi fi

micar98

New member
28 May 2007
77
Peiraias
Θέλω τα φώτα σας στο εξής. Επιθυμώ να αγοράσω ενα στερεοφωνικό σύστημα (μικρό) που να δέχεται εξωτερικό σκληρό ωστε να παίζει τα mp3 ου έχω εκεί, να έχει φυσικά cd και radio tuner, να είναι σχετικά φθηνό και να έχει καλό ήχο. Αν δεχεται και εξωτερικό πικάπ ακόμη καλύτερα! Προτάσεις;;;

Έλεγξε τα JVC με τα ξύλινα μεγάφωνα. Δεν ξέρω αν έχουν ό,τι θέλεις αλλά παίζουν καλά αν τα περιορίσεις σε μικρούς χώρους.

Ετυχε και ακουσα καμποσα τετοια τον τελευταιο καιρο. Επαθα πλακα με ενα advance που ακουσα εκει που ειχαμε την παρουσιαση lumagen με jvc.

πάντως από ότι βλέπω το jvc με τα ξύλινα ηχεία παίρνουν εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά δεν βλέπω AUX. υπάρχει τρόπος σε αυτά να βάλω και πικάπ μετά; ποιό πικάπ προτείνετε; υπάρχει πικαπ με USB σύνδεση;

Θέλω τα φώτα σας στο εξής. Επιθυμώ να αγοράσω ενα στερεοφωνικό σύστημα (μικρό) που να δέχεται εξωτερικό σκληρό ωστε να παίζει τα mp3 ου έχω εκεί, να έχει φυσικά cd και radio tuner, να είναι σχετικά φθηνό και να έχει καλό ήχο. Αν δεχεται και εξωτερικό πικάπ ακόμη καλύτερα! Προτάσεις;;;

ΝΑD 715

2x25W, ραδιοφωνο, CD, USB.
Γυρω στο 500ρικο.
Ο Νακας δεν ξερω αν το εχει φερει.

Υπάρχουν κάποια φθηνά μοντέλα της LG που φθάνουν μέχρι και 2x80 Watt...
Τα άκουσα και σε 15-20 τ.μ. είναι πολύ καλά (ποιότητα/τιμή).