Πρόταση για νέα κατηγορία στις αγγελίες

BadCarma

Senior Member
16 May 2008
333
Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση για ένα νέο sticky.

Έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα ένα thread με παρατηρήσεις και προτάσεις για την ενότητα της φωτογραφίας.

Δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο.

Νομίζω καταλαβαίνετε όλοι.

Η αφορμή του παραπάνω είναι ότι έκανα μια αίτηση για μια αγγελία ενός Scanner και αναγκάστηκα να το βάλω στα περιφερειακή για PC ενώ ο scanner θεωρείται πιο «φωτογραφικός» αφού καμιά άλλη κατηγορία δεν μου «κολλούσε».

Θα προτιμούσα λοιπόν π.χ. (όπως το είχα αναφέρει και παλιότερα) να υπάρχει ξεχωριστή ενότητα στις αγγελίες για τα φωτογραφικά είδη εάν σκεφτούμε ότι ανάλογα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή με υψηλό πάρε-δώσε.

Εντάξει, η κατάθεση της πρότασης αυτή μπορεί να φαίνετε ότι πηγάζει από μια προσωπική εφήμερη ανάγκη αλλά πέρα από το τι θα γίνει με την αγγελία (που είναι και θέμα ελάσσονος σημασίας τελικά) μου νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε έναν χώρο για να καταθέτουμε τυχών προτάσεις, παρατηρήσεις και ίσως και παράπονα.

Re: Πρόταση για νέο sticky

και δεν ανοίγεις νέο thread? εδώ ανοίγονται νέα threads για ότι νάναι...

(ειδικά μερικοί με έχουν κουράσει απίστευτα με νέα ανούσια threads)

o ίδιος ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός.
Ξεκίνα ένα θέμα εντός της κατηγορίας φωτογραφιας και απευθύνσου στους εκεί διαχειριστές.

επι ευκαιρίας ας δούνε οι σεβαστοί διαχειριστές το θέμα "νεο thread επειδή έκλασε ψύλλος".

Δεν είναι ανάγκη να ανοίγουμε nea threads για οτιδήποτε...ας οργανωθούν σε θεματικά threads.

o ίδιος ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός.
Ξεκίνα ένα θέμα εντός της κατηγορίας φωτογραφιας και απευθύνσου στους εκεί διαχειριστές.

Εκεί το άνοιξα αρχικά για να συζητηθεί πρώτα σε στενότερο πλαίσιο μεταξύ των "φωτογράφων" προκειμένου να μην απασχοληθούν διαχειριστές χωρίς λόγο (αφού η πρόταση θα μπορούσε να έχει απορριφθεί εξαρχής από τα υπόλοιπα μέλη) αλλά μεταφέρθηκε εδώ πρίν προλάβουμε να το συζητήσουμε.

Επομένως στα πλαίσια της συμμετοχής μου στην ενότητα "Περί φωτογραφίας" δεν θεωρώ τελικά και τόσο παραπλανητικό τον τίτλο αφού στην ουσία αυτό πρότεινα.

Για του λόγου του αληθές μπορείτε να δείτε το θέμα σαν "Moved" στην συγκεκριμένη ενότητα.

Ελπίζω αυτό το μπέρδεμα να μην επηρεάσει την ουσία της πρότασής μου.

Σας ευχαριστώ πολύ...

Last edited:
Είχε πέσει ήδη η ιδέα στη διαχειριστική ομάδα, αλλά νομίζω πως δεν έχουμε τέτοιο όγκο αγγελιών από τα φωτογραφικά...

Συμφωνώ ότι ο όγκος των φωτογραφικών – προς το παρών – δεν είναι τόσο μεγάλος.

Τρώγοντας όμως έρχεται η όρεξη.

Προσωπικά ψάχνοντας για ανάλογες αγγελίες (ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις) ψιλοχανόμουνα στην κατηγορία «γενικά» και τελικά δεν το έψαχνα και πολύ.

Ίσως αυτό να αναγκάζει και πολύ κόσμο να μην ανεβάζει καν αγγελίες φωτογραφικών εδώ.

Πιθανόν μια τέτοια κατηγορία θα βοηθούσε σε επίπεδο τακτοποίησης των αγγελιών του είδους και όχι του όγκου τους.

Anyway όπως αποφασίσει η διαχείριση…

Διατυπώνοντας την πρότασή μου, προφανώς υπ’ ευθύνη μου διέφυγε από πολλούς και το βασικό σκέλος της.

Δηλαδή η δημιουργία ενός sticky στην κατηγορία των φωτογραφικών για προτάσεις ανάπτυξης αυτής της ενότητας.

Έτσι ενδεχόμενες προτάσεις θα συζητιούνται πρώτα σε επίπεδο ενότητας και εάν τύχουν αποδοχής θα μεταφέρονται σαν γενικό αίτημα στη διαχείριση του AV Club η οποία τελικά θα πρέπει να «γνωμοδοτήσει» για σοβαρές και ολοκληρωμένες προτάσεις και όχι για τις μπαρούφες του κάθε πικραμένου (σαν κι εμένα).

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή στο thread και συγνώμη εάν κούρασα κάποιον.

επι ευκαιρίας ας δούνε οι σεβαστοί διαχειριστές το θέμα "νεο thread επειδή έκλασε ψύλλος".

Δεν είναι ανάγκη να ανοίγουμε nea threads για οτιδήποτε...ας οργανωθούν σε θεματικά threads.

Συμφωνω-bye-

Εγώ πάλι θα πρότεινα να "συμμαζευτεί" κάπως το θρέντ "Διάφορα" στο θέμα "Προσφορά" των μικρών αγγελιών. Το θρέντ έτσι ως έχει είναι πολύ δύσκολο να το σερφάρει κανείς λόγω του μεγάλου και "παράταιρου" υλικού πληροφοριών που παρέχει. Εκεί ίσως θα έπρεπε να μπουν υποκατηγορίες για να συμμαζευτεί λιγουλάκι. Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα θέματα κατα την γνώμη μου είναι άριστα ως έχουν. Καλή συνέχεια πάντως όπως και να έχει! Και :merrychristmas: