Πρόταση για νήμα αποκλειστικά για ΝΟΒΑ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόταση για νήμα αποκλειστικά για ΝΟΒΑ

Σαν πρόταση εγώ θα έλεγα να φτιαχτεί λίγο η "αναζήτηση" για να είναι πιο εύκολο όλοι εμείς να μπορούμε να ψάχνουμε για αυτό που θέλουμε....
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα μας. Η αναζήτηση είναι ολίγον χαρούμενη και βγάζει ότι θέλει.
Κάποτε ο Λαρρυ μου είχε υποσχεθεί να φτιάξει ένα Index για μας, αλλά μάλλον είναι πολυάσχολος τελευταία..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόταση για νήμα αποκλειστικά για ΝΟΒΑ

Σαν πρόταση εγώ θα έλεγα να φτιαχτεί λίγο η "αναζήτηση" για να είναι πιο εύκολο όλοι εμείς να μπορούμε να ψάχνουμε για αυτό που θέλουμε....
Σε αυτό σύμφωνο απόλυτα μαζί σου.

Όντως είναι πολυάσχολος και ειδικά αυτή την εποχή...

Λοιπόν κύριοι, έφτασε η ώρα σας !!!!!!!!!! (εγώ σόρυ αλλά δεν προλαβαίνω, αλλά όπου μπορώ θα βάλω ένα ποδαράκι !!!!:D)

Προτείνω κάποιοi από εμάς να βοηθήσουμε τον Αλέξανδρο και να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το Index ......

Για ρίχτε παρατσούκλια, άντε να σας δω....:D

Τι έγινε παίδες ??????

Έριξα μια πρόταση και την κάνατε ????????:D

Βρε λουφαδόροι !!!!!!!!:flipout::flipout:

Αμέσως εσύ...ντροπή..απλά σκανάρουνε για νέα feeds :damnyou:

Βασικά να βοηθήσουμε αλλα πως? Αν θέλει γνώσεις προγραμματισμού δεν το κατέχω αλλιώς ευχαριστησή μου

Re: Απάντηση: Πρόταση για νήμα αποκλειστικά για ΝΟΒΑ

Εγω αλλο ανοιξα θεμα αλλού παει ...

Άντε ρε, λίγο υπομονή δεν υπάρχει ??????????:BDGBGDB55:

Σου είπα που είναι το μεγάλο πρόβλημα, στο να κάνουμε την "αναζήτηση" πιο σωστή για να μην παιδευόμαστε...

Ένας μόνος του είναι ο Άλεξ, ας κάνουμε λίγο υπομονή.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόταση για νήμα αποκλειστικά για ΝΟΒΑ

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα μας. Η αναζήτηση είναι ολίγον χαρούμενη και βγάζει ότι θέλει.
Κάποτε ο Λαρρυ μου είχε υποσχεθεί να φτιάξει ένα Index για μας, αλλά μάλλον είναι πολυάσχολος τελευταία..

θα το φτιαξω βρε παραπονιαρη :smash::smash:παρεα με τα αλλα παιδια!!!! και το θεμα της Νοβα θα το κουβεντιασουμε να δουμε την καλυτερη λυση για ολους μας

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόταση για νήμα αποκλειστικά για ΝΟΒΑ

θα το φτιαξω βρε παραπονιαρη :smash::smash:παρεα με τα αλλα παιδια!!!! και το θεμα της Νοβα θα το κουβεντιασουμε να δουμε την καλυτερη λυση για ολους μας

Τώρα σωθήκαμε !!!!!!!!!!:flipout::flipout:

Εσύ δεν ξέρεις από AV πάλι εμείς θα κάνουμε τη δουλειά ?????:flipout::flipout::BDGBGDB55:

Ένα thread για όλα είναι μάλλον αποτυχημένο μοντέλο. Το να γίνει ένα subforum για Nova είναι άλλο από το να γίνει ένα thread sticky.

Ένα thread θα καταλήξει να έχει 100 σελίδες που δε θα βλέπει κανείς, και θα ποστάρει και πάλι νέο θέμα. Αυτό που θα ήταν χρήσιμο είναι κάποιος (ποιος;) να αναλάβει να μαζεύει τις χρήσιμες πληροφορίες σε ένα sticky thread, που όμως θα είναι κλειστό για συζήτηση.

Ένα thread για όλα είναι μάλλον αποτυχημένο μοντέλο. Το να γίνει ένα subforum για Nova είναι άλλο από το να γίνει ένα thread sticky.

Ένα thread θα καταλήξει να έχει 100 σελίδες που δε θα βλέπει κανείς, και θα ποστάρει και πάλι νέο θέμα. Αυτό που θα ήταν χρήσιμο είναι κάποιος (ποιος;) να αναλάβει να μαζεύει τις χρήσιμες πληροφορίες σε ένα sticky thread, που όμως θα είναι κλειστό για συζήτηση.

+1
Θα γίνει 500 σελίδες και θα βρίσκονται μέσα χιλιάδες ανομοιογενείς πληροφορίες. Από το πόσο κάνει μια τρέχουσα προσφορά, μέχρι ποιό κουμπί πατάμε στον τάδε δέκτη για να δούμε το epg.

Ισως η ιδέα του ποστ #11 να γίνει ένα wiki είναι πιο βολική και οποιαδήποτε νέα threads να σβήνονται αν υπάρχουν απαντημένα εκεί. Σε αυτό μπορουμε να βοηθήσουμε περισσότεροι απο αυτού για την δημιουργία index

Το wiki με βρισκει σύμφωνο και για τη ΝΟΒΑ και για DIGEA και μενα .Afam οριστε η προταση που ζητησες :grinning-smiley-043

ΥΓ. το τι ρωτάγανε σημερα στο Πλασιο που αγοραζανε τους ψηφιακούς δεκτες δεν λεγεται . 3 πωλητες με 20 ατομα !!!

Φανταστειτε τι θα γινει εδω μεσα ...

Re: Απάντηση: Πρόταση για νήμα αποκλειστικά για ΝΟΒΑ

ΥΓ. το τι ρωτάγανε σημερα στο Πλασιο που αγοραζανε τους ψηφιακούς δεκτες δεν λεγεται . 3 πωλητες με 20 ατομα !!!

Πες μας,πες μας είμαστε όλο :ears:

Και εγω νομιζω πως θα επρεπε να εχει ενα sub-forum η νοβα,εκτως απο αυτο,αλλοι θελουνε να ενημερωθουν μονο για αυτην και αλλοι παλι δεν θελουν ουτε να ακουνε για nova κτλπ.