Πρόταση για Off Topic - AV Club Cafe!

Αυτό που πρότεινα εγώ είναι όταν κάποιος πατάει το κουμπάκι με τα "Νέα Posts" να μην του εμφανίζονται και τα θέματα από την κατηγορία του Cafe, επειδή ακριβώς εκεί είναι τα Off Topic Θέματα.

Αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το "Νέα Posts" δεν θα καταλάβει καμμία αλλαγή στο φόρουμ.

Το site για το οποίο μιλάω είναι το http://www.bmw-motorsport.gr. Στο συγκεκριμένο σάιτ είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που το 90% των posts είχαν να κάνουν με εντελώς άσχετα θέματα (ανέκδοτα, τι φαγητό προτιμάς, ποιο χρώμα προτιμάς κοκ) που δεν είχαν καμμία σχέση με το αντικείμενο του site. Η συγκεκριμένη κίνηση βοήθησε στο να επικεντρωθεί το site πάλι σε πιο "κανονική" θεματολογία.

Και τελικά είναι πιο λογικό στο AV Club να εμφανίζονται αυτόματα τα σχετικά με αυτό θέματα και αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί και με τα Off Topic να μπορεί να χρησιμοποιήσει το ποντίκι του και να το κάνει, παρά το αντίθετο.

Θα συμφωνησω με τον φιλο Strax 100%. Οποιος θελει να δει τα "κοινωνικα" μπορει να παει στις αναλογες κατηγοριες. Με αυτο δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι τα κοινωνικα ειναι λιγοτερο ενδιαφεροντα - ισα ισα που θεωρω μεγαλο ατου του συγκεκριμενου forum το επιπεδο των κοινωνικων συζητησεων - απλα σαν av forum θα ηταν λογικο να μπορει καποιος να δει ευκολα τα σχετικα με av θεματα.

Και ετσι, για να μη συζηταμε χωρις προτασεις λεω εγω το εξης: Διπλα στο "New Posts" ας βαλουν οι admins ενα "New AV Posts" οπου θα γινονται excluded τα forums που δεν ειναι σχετικα με av (αρκει να προστεθει το &exclude=1,2,33 οπου 1,2 και 33 ειναι τα forumID που δεν θελουμε). Ετσι δεν θα ειναι ολοι χαρουμενοι;

Μιχάλης Πικούνης said:
Και ετσι, για να μη συζηταμε χωρις προτασεις λεω εγω το εξης: Διπλα στο "New Posts" ας βαλουν οι admins ενα "New AV Posts" οπου θα γινονται excluded τα forums που δεν ειναι σχετικα με av (αρκει να προστεθει το &exclude=1,2,33 οπου 1,2 και 33 ειναι τα forumID που δεν θελουμε). Ετσι δεν θα ειναι ολοι χαρουμενοι;

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα μέσα από το προφίλ μας να διαλέγουμε από ποιές κατηγορίες θα θέλαμε να βλέπουμε τα νέα posts... Για να είναι όλοι ευχαριστημένοι...:ernaehrung004:
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εφικτό...

θα συμφωνήσω με τον Strax. Υπάρχει επίσης και ένα άλλο θέμα: Είναι εξαιρετικά βαρετό - ακόμη και στην περίπτωση που θέλεις να γράψεις κάτι σε ένα τέτοιο thread - να είσαι υποχρεωμένος να προσπερνάς κάτι τεράστιες ανακοινωσάρες (τώρα νομίζω με τους δασκάλους βγήκαν στην φόρα) προκειμένου να δεις στα ενδιάμεσα 1-2 posts που ίσως σε ενδιαφέρουν.

Η πρόταση του να διαχωριστούν τα μηνύματα/κατηγορίες σε πολιτικές ή οτιδήποτε άλλο με βρίσκει σύμφωνο...

Οι "τεράστιες ανακοινωσάρες" εμφανίσθηκαν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο θέμα με τους δασκάλους.
Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει επαναληφθεί αυτό,άρα αν αυτές σ´ενοχλούν,έπεσες στην περίπτωση.Εμένα πάντως δεν μ´ενόχλησαν καθόλου.

Από την άλλη μεριά όμως,αντί για "τεράστιες ανακοινωσάρες",δεν θα σε κούραζε το ίδιο μία σελίδα με 10,20,30,...100 μηνύματα τα οποία σε αφήνουν παγερά αδιάφορο κι εσύ να θέλεις να γράψεις την άποψή σου;

Όσο για το link που μας έδωσε ο Strax,πολύ καλά έκαναν και έβαλαν αυτούς τους περιορισμούς αν είχανε "...φτάσει σε ένα σημείο που το 90% των posts είχαν να κάνουν με εντελώς άσχετα θέματα (ανέκδοτα, τι φαγητό προτιμάς, ποιο χρώμα προτιμάς κοκ) που δεν είχαν καμμία σχέση με το αντικείμενο του site".
Εκεί μέσα περιμένεις -κακώς κατά τη γνώμη μου- να μπεις και να κάνεις κουβέντα με ότι έχει να κάνει με το ίδιου εργοστασίου κατασκευής αυτοκίνητό σου,όχι να διαβάζεις προβληματισμούς και ανησυχίες για τα τρέχοντα κοινωνικά προβλήματα.
Θέματα του στυλ "Πόσο σας το καίει το χιλιόμετρο;" ή "Δείτε τις καινούριες μου ζάντες" είναι ότι πρέπει μιας και οι κοινωνικοί προβληματισμοί των μελών περιορίζονταν στα "ανέκδοτα, τι φαγητό προτιμάς, ποιο χρώμα προτιμάς".

Δεν νομίζω όμως οι παραπάνω "προβληματισμοί" να έχουν την παραμικρή σχέση με το thread που σε ενόχλησε.

Κι εγώ μπαίνω στο rx8.gr, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα συγκρίνω τα γραπτά των εκεί μελών με αυτά των μελών στο Avclub.
Εκεί θα μπαίνω όσο καιρό θα έχω το rx8,μόλις το πουλήσω...γειά σας.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί και εκεί έχουν βάλει τους ίδιους περί off topic ΗΛΙΘΙΟΥΣ κανόνες,άρα δεν υπάρχει τίποτα να με συνδέει με αυτούς μόλις πουλήσω το αυτοκίνητο.

Παιδια καποιες λειτουργιες του φορουμ θελουν hard coding για να αφαιρεθουν , πραγμα που σε μελοντικη αναβαθμιση θα δημιουργουσε προβληματα.

Απ´ότι κατάλαβα ο φόβος είναι μπάς καί γίνει ´κατάληψις τών χειμερινών ανακτόρων´,γι´αυτό και ζητείται ´προληπτική λογοκρισία´,μήπως και ´μολυνθούμε´:flipout: :flipout: .Ολα τα χρόνια,όλες τις εποχές πάντα θα υπάρχει Ιερά Εξέταση.:tdown:
Υ.Γ
Προσυπογράφω την φράση ´Ηλιθιοι Κανονες περί off-topic'τού Σωκράτη Τ.:ernaehrung004:

Η κατηγορια εκτος θεματος ειναι αυτο που λεει και ο τιτλος.Εκει δεν πρεπει να μπαινουν κανονες, πρεπει να ειμαστε ευπρεπως χυμα. Και ειναι μια αναποσπαστη κατηγορια του φορουμ, επομενως τα θεματα της αν και εκτος θεματος πρεπει να ειναι ορατα σε ολους. Θα ελεγα μαλιστα οτι αυτη η κατηγορια δεν ειναι παιδι ενος κατωτερου φορουμ, αλλα παιδι μιας ανοιχτομυαλης κοινοτητας που εχει να πει παρα πολλα , περαν του AV κομματιου..Δειχνει πως σκεφτομαστε και πως λειτουργουμε ως ανθρωπποι, με ολα τα + και τα -

Re: Απάντηση: Πρόταση για Off Topic - AV Club Cafe!

Σπύρος Σούρλας said:
Απ´ότι κατάλαβα ο φόβος είναι μπάς καί γίνει ´κατάληψις τών χειμερινών ανακτόρων´,γι´αυτό και ζητείται ´προληπτική λογοκρισία´,μήπως και ´μολυνθούμε´:flipout: :flipout: .Ολα τα χρόνια,όλες τις εποχές πάντα θα υπάρχει Ιερά Εξέταση.:tdown:
Υ.Γ
Προσυπογράφω την φράση ´Ηλιθιοι Κανονες περί off-topic'τού Σωκράτη Τ.:ernaehrung004:

Μετά ΚΑΙ από αυτό,δεν μένει τίποτε άλλο από το να συμφωνήσουμε και για Ματεράτσι...
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόταση για Off Topic - AV Club Cafe!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Μετά ΚΑΙ από αυτό,δεν μένει τίποτε άλλο από το να συμφωνήσουμε και για Ματεράτσι...

Αφού συμφωνούμε στα υπόλοιπα ,πού ειναι και θέματα αρχών,ο Ματεράτσι είναι δευτερεύον θέμα.:smile:
Αν και πιστευω ότι στο παρόν thread ο Ματεράτσι θάταν υπέρ τής γνώμη σου και ο Ζινταν εναντίον.Και τότε αυτό κατ´αναλογίαν εννοούσα.Ο δευτερος ´καθώς πρεπει´και χαμηλών τόνων ,αλλά η κουτουλιά κουτουλιά,ενώ ο άλλος ηταν αυτό πού ηταν.Ειλικρινής τσόγλανος.;)