Πρόταση για τηλεόραση υπνοδωματίου

intraspeed

New member
24 December 2006
14
Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα σας παρακαλώ πρόταση για τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο.

Αναγκαστικά λόγω περιορισμού χώρου , πρέπει να βρώ κάτι σε 32" ή κάτι κοντινό σε διάσταση.

Η λήψη σήματος θα είναι μέσω lan.
Είτε θα βρώ κάποια με Android (το προτιμώ) ώστε να βλέπω μέσω των apps ή θα βάλω κάποιο box.

Με ενδιαφέρει να μπορώ να δώ (όσο γίνεται καλύτερα) αθλητικές μεταδόσεις , έχω συνδρομή και σε cosmote καί σε nova (πρός το παρόν).

Θέλω να αποφύγω άν είναι εφικτό , lag και motion blur στα αθλητικά.

Εχω επιλογές ?
Γιατί από το ψάξιμο που έκανα και με τις περιορισμένες γνώσεις που έχω , κατάλαβα ότι στις μικρές διαστάσεις δέν παίζει εξέλιξη και νέα τεχνολογία.
Οι κατασκευαστές φαίνεται να ασχολούνται με 40" και άνω πλέον.

Ευχαριστώ

Αυτή που κοίταζα αρχικά , μου είπαν από την Intertech , ότι δέν υποστηρίζει τα app της cosmote και της nova.

Panasonic TX-32LS490E

Εντελώς στεγνά: οι 32" είναι για απόσταση θέασης περίπου ενός μέτρου.

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα σας παρακαλώ πρόταση για τηλεόραση σε υπνοδωμάτιο.

Αναγκαστικά λόγω περιορισμού χώρου , πρέπει να βρώ κάτι σε 32" ή κάτι κοντινό σε διάσταση.

Η λήψη σήματος θα είναι μέσω lan.
Είτε θα βρώ κάποια με Android (το προτιμώ) ώστε να βλέπω μέσω των apps ή θα βάλω κάποιο box.

Με ενδιαφέρει να μπορώ να δώ (όσο γίνεται καλύτερα) αθλητικές μεταδόσεις , έχω συνδρομή και σε cosmote καί σε nova (πρός το παρόν).

Θέλω να αποφύγω άν είναι εφικτό , lag και motion blur στα αθλητικά.

Εχω επιλογές ?
Γιατί από το ψάξιμο που έκανα και με τις περιορισμένες γνώσεις που έχω , κατάλαβα ότι στις μικρές διαστάσεις δέν παίζει εξέλιξη και νέα τεχνολογία.
Οι κατασκευαστές φαίνεται να ασχολούνται με 40" και άνω πλέον.

Ευχαριστώ
Το έχεις δει ολο το θέμα λάθος πιστεύω. Κάποτε έβλεπα και εγω σε 14αρα και απ τα 2 μετρα μάλιστα.. Απο τοτε όμως το σήμα έγινε ψηφιακό, οι αναλύσεις εγιναν τουλάχιστον HD, το 95% πρέπει να παίρνει τουλάχιστον 55 ιντσες αν θες να δεις αυτη την ανάλυση, αλλιως παει χαμένη. Πλην περίπτωσεων που βλέπεις απ το 1 μέτρο. Εγω σε λιγότερα απο 3 μέτρα υπνοδωμάτιο (εκει που είχα τη 14αρα καποτε) έχω 65αρα και ανετα έπαιρνε και 75.
Αν όντως βλέπεις απ το 1 μέτρο, έχεις δίκιο, οι επιλογές είναι ελάχιστες. Δε δίνουν βαση βελτίωσης της εικόνας σε τόσο μικρές.