Πρόταση: kmz file για τα κέντρα εκπομπής

Αρχίζει να βγαίνει νόημα νομίζω.
Με τις κεραίες μας στραμένες προς τον αναμεταδότη Βάρης (Lat. 37°49'24.20"N - Long. 23°49'15.33"E), που εκπέμπει αναλογικά στις εξής συχνότητες:

CH 07: ET1
CH 27: NET
CH 35: ET3
CH 30: MEGA
CH 31: ANT1
CH 21: ALPHA
CH 43: STAR
CH 22: ΣΚΑΪ
CH 41: ALTER
CH 33: NICKELODEON (αυτό δεν ξέρω άν είναι από εκεί)

πιάνουμε τα παρακάτω ψηφιακά:

CH 48: Cine+, Sport+,Prisma+, RIK (mpeg2)
CH 52: NET, ET1, ET3, BOYLH (mpeg2)
CH 54: Attica TV, Extra Chanel, High, Nickelodeon (mpeg4)

Να σημειώσω ότι στη UHF 46 πιάνουμε (από πού?) το "m." και στη UHF 47 (πιάνουμε από πού?) τη ΝΕΤ. Και τα δύο κανάλια με χιόνια, δε βλέπονται.

Κάποια στιγμή όταν σταμάτησε κάποια αναλογική εκπομπή (ποιός ξέρει από πού) στο UHF 47, πιάσαμε
CH 47: MEGA, SKAI, STAR, "..."

Μ' αυτά τα στοιχεία, μπορεί να βρεί κάποιος από πού λαμβάνουμε τα ψηφιακά, ώστε να στρέψουμε τη κεραία προς τα εκέι?

Last edited:
Οι 46 και 47 των m. και ΝΕΤ αντίστοιχα είναι από ΣΤΥΡΑ γι'αυτό και προφανώς δεν σου κατεβαίνουν οι αντίστοιχες DIGEA! Αν έχεις ενισχυτή βγάλτον!

Καλησπέρα,

Αν και έχουνε περάσει αρκετά χρόνια, υπάρχει κάπου αυτό το google αρχείο;

Ευχαριστώ

Όλοι απαντάνε άμεσα, και εγώ καθυστερώ να δω την απάντηση....! :)

Αναφερόμουν στο αρχείο που λέει ο τίτλος. Μου έχει απαντήσει και ο χρήστης arva.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο για το ενδιαφέρον

Το αρχείο που περιλαμβάνει τα σημεία που προέβλεψε η μελέτη Κανάτα μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες με τα διαγράμματα κάλυψης και πολλά ακόμα υπάρχουν στο Τεχνικό βοήθημα με λεπτομερείς πληροφορίες για τις ακριβείς περιοχές κάλυψης της ψηφιακής τηλεόρασης