Πρόταση να βγουν τα sticky

emperor

Senior Member
2 February 2008
685
Main Listening Position NYC
Λέω, μιας και το HD πέθανε, ή τουλάχιστον σύμφωνα με όλα τα δεδομένα πεθαίνει, μήπως είναι καλό να βγεί από τα sticky?
Παρατηρώ βέβαια την προσπάθεια του χορηγού μας να ξεσαβουριάσει το στοκ του με μπανεράκια, αλλά μήπως επειδή είμαστε ένα φορουμ ανεξάρτητο κλπ κλπ καλό θα είτανε να μην ωθούμε τα όχι τόσο ψαγμένα μέλη σε τέτοια "sticky" θέματα?
Λέω εγώ....

Μην ξεχνάς όμως τα μέλη που έχουν ήδη στην κατοχή τους HD-DVD. Καλό θα ήταν να παραμείνουν όλα ως έχουν προσφέροντας την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση (νέα firmware κ.τ.λ.), έως ότου σταματήσει διαπαντώς η υποστήριξη των HD-DVD...

Αγαπητε emperor, το οτι ενα φορουμ ειναι ανεξαρτητο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να δεχεται διαφημισεις που συμβαλλουν οικονομικα στην συντηρηση του site. Το αν θελει η οχι να πετυχει ο αντιπροσωπος κατι, δεν εχει καμια σχεση με την διαφημιση και δεν μας ενδιαφερει...

Το HD-DVD μπορει να πεθανε ως format, πολλοι ομως απο εμας εχουν τετοιες συσκευες , αλλοι ψαχνουν για ταινιες (και θα ψαχνουν ισως) και γενικοτερα η συζητηση δεν εχει τελειωσει ακομα...

Oταν ερθει η ωρα του θα φυγει απο sticky , φανταζομαι....

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να φύγουν τα συγκεκριμένα sticky...αντίθετα βοηθούν αρκετά μέλη, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται γιά δύο εκπληκτικές παρουσιάσεις απο μέλη του club, που τιμούν την κατηγορία αυτή, ξέχωρα απο το γεγονός ότι ακόμη τίποτα δεν έχει πεθάνει.
Η σωστή ενημέρωση δεν σημαίνει απαραίτητα και ώθηση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Πρόταση να βγουν τα sticky

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να φύγουν τα συγκεκριμένα sticky...αντίθετα βοηθούν αρκετά μέλη, ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται γιά δύο εκπληκτικές παρουσιάσεις απο μέλη του club, που τιμούν την κατηγορία αυτή, ξέχωρα απο το γεγονός ότι ακόμη τίποτα δεν έχει πεθάνει.
Η σωστή ενημέρωση δεν σημαίνει απαραίτητα και ώθηση.

???
Μη λέμε κι ότι θέλουμε.... :argue:

Η υπόδειξή μου, έγινε πάντα με το πνεύμα της συμβουλής, και όχι φυσικά με τη λογική του να μην μαζεύει το μαγαζί μας τα απαραίτητα ως προς το ζην.
Απλά, ένας φίλος μου πριν 2 μέρες, αρκετά αδαής περί τα τεκταινόμενα, μπήκε μέσα στα φορουμ μας που του πρότεινα, και πήγε κι αγόρασε HD-DVD από το πλαίσιο. Το θέμα δεν είναι ότι εκεί του το πασάρανε σαν θεό απ'ότι μου πε, το θέμα είναι ότι εγώ του είπα μπες εκεί και δες αυτοί ξέρουν, κι επίσης ότι αυτό που σιγοψυθιρίζουμε όλοι μεταξύ μας, μήπως πρέπει τελικά να αναρτηθεί σε ένα αντίστοιχο sticky, και να ξέρουνε οι νέοι χρήστες-καταναλωτές ότι το format αυτό όχι αύριο αλλά "μεθαύριο" δεν θα υποστηρίζετε πλέον.

Αυτά, πιστεύω ότι οι admins κλπ θα πράξουν ότι είναι καλύτερο για το φορουμ και το κοινό καλό.

μα αν μην τι αλλο υπαρχουν τουλαχιστον 5-6 threads που ανοικτα πια δειχνουν την επικρατηση συγκεκριμενου φορμα και τα μελη μας και ειδικα αυτα που βρισκονται προ των πυλων γαι αγορα HD πηγης δεν πιστευω οτι δεν θα διαβασουν πρωτα τα τεκταινόμενα και μετα θα αποφασισουν

Απάντηση: Re: Πρόταση να βγουν τα sticky

Η υπόδειξή μου, έγινε πάντα με το πνεύμα της συμβουλής, και όχι φυσικά με τη λογική του να μην μαζεύει το μαγαζί μας τα απαραίτητα ως προς το ζην.
Απλά, ένας φίλος μου πριν 2 μέρες, αρκετά αδαής περί τα τεκταινόμενα, μπήκε μέσα στα φορουμ μας που του πρότεινα, και πήγε κι αγόρασε HD-DVD από το πλαίσιο. Το θέμα δεν είναι ότι εκεί του το πασάρανε σαν θεό απ'ότι μου πε, το θέμα είναι ότι εγώ του είπα μπες εκεί και δες αυτοί ξέρουν, κι επίσης ότι αυτό που σιγοψυθιρίζουμε όλοι μεταξύ μας, μήπως πρέπει τελικά να αναρτηθεί σε ένα αντίστοιχο sticky, και να ξέρουνε οι νέοι χρήστες-καταναλωτές ότι το format αυτό όχι αύριο αλλά "μεθαύριο" δεν θα υποστηρίζετε πλέον.

Αυτά, πιστεύω ότι οι admins κλπ θα πράξουν ότι είναι καλύτερο για το φορουμ και το κοινό καλό.

Ετσι και αλλοιώς σε ευχαριστούμε πολύ γιά την υπόδειξη, και να´σαι σίγουρος όταν θα υπάρχει σαφής λόγος θα υλοποιηθεί.Απο εκεί και πέρα ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος γιά το πώς διαβάζει και εκλαμβάνει κάποια πράγματα.