Προταση προς συζητηση...

Μια λυση ειναι οτι θα μπορουσε να μπει καπου σε ενα σημειο που να φαινεται μια παρακληση προς ολα τα μελη και κυριως τα νεα, να προσπαθουν να διαβαζουν πρωτα τα προηγουμενα θεματα και μετα εαν δεν μπορουν να βρουν την πληροφορια που θελουν, τοτε να ανοιγουν νεο θεμα.
Επισης ειναι αριστη προταση να γινουν υποκατηγοριες (LCD, Plasma, Rear Projection,...). Σιγουρα θα βοηθουσε πολλους.

Τελος, πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο χρονος που πολλοι δεν εχουν και για αυτο ποσταρουν αμεσως το δικο τους προβλημα-απορεια, χωρις να κατσουν να διαβασουν τα υπολοιπα. Εχει ομως αποδειχθει πιστευω οτι τελικα οι περισσοτεροι καταληγουν να περιμενουν περισσοτερο χρονο και να μπερδευονται περισσοτερο ετσι, και στο τελος να αναγκαζονται να διαβαζουν και τα αντιστοιχα θεματα που επρεπε να ειχαν διαβασει απο την αρχη.

Πιστευω οτι το θεμα ειναι μεγαλο, σιγουρα η διαχειριστικη αρχη θα το λαβει υποψιν της, ομως καλο ειναι να ακουστουν και οι γνωμες οσων περισσοτερων μελων γινεται. Γιατι εμεις μπορει να λεμε ετσι, αλλοι να λενε αλλα ομως. Και επισης καλο θα ειναι να περναμε και κανενα καλο παραδειγμα απο μεγαλυτερα φορα (βλεπε avsforum.com) οπου εκει παροτι ειναι σε μεγεθος τεραστιο μπροστα στο δικο μας, παρολα αυτα ειναι πιο ταξινομημενα και σε αυτο βοηθουν και οι χρηστες φυσικα.

Πιστευω οτι το θεμα ειναι μεγαλο, σιγουρα η διαχειριστικη αρχη θα το λαβει υποψιν της, ομως καλο ειναι να ακουστουν και οι γνωμες οσων περισσοτερων μελων γινεται. Γιατι εμεις μπορει να λεμε ετσι, αλλοι να λενε αλλα ομως. Και επισης καλο θα ειναι να περναμε και κανενα καλο παραδειγμα απο μεγαλυτερα φορα (βλεπε avsforum.com) οπου εκει παροτι ειναι σε μεγεθος τεραστιο μπροστα στο δικο μας, παρολα αυτα ειναι πιο ταξινομημενα και σε αυτο βοηθουν και οι χρηστες φυσικα.

Έτσι ακριβώς.

Είμαι σίγουρος πως οι διαχειριστές θα κάνουν ότι μπορούν αλλά ας κάνουμε και εμείς το έργο τους και την ζωή μας ευκολότερα.

Δεν βλεπω ομως οι υπολοιποι να συμμετεχουν...δεν τους απασχολει το θεμα?? :chinscratch:

Εν πάσει περιπτώσει η άποψη μου είναι σύμφωνη με του Γιώργου και του Πάνου.Ελπίζω σύντομα να γίνουν αυτές οι κινήσεις έτσι ώστε να βοηθηθούν και οι επισκέπτες και τα μέλη!

κι εγώ ξαναλέω ότι είμαι σύμφωνος, το ότι μπορεί να μένουν κάποιες ερωτήσεις αναπάντητες και γι αυτό ανοίγει κάποιος ένα thread το ανάφερα σαν πιθανή αιτία,άλλωστε εγώ προσωπικά δεν έχω ανοίξει κανένα και ότι απορία είχα την έθεσα σε ήδη υπάρχοντα threat

Re: Απάντηση: Προταση προς συζητηση...

Μια λυση ειναι οτι θα μπορουσε να μπει καπου σε ενα σημειο που να φαινεται μια παρακληση προς ολα τα μελη και κυριως τα νεα, να προσπαθουν να διαβαζουν πρωτα τα προηγουμενα θεματα και μετα εαν δεν μπορουν να βρουν την πληροφορια που θελουν, τοτε να ανοιγουν νεο θεμα.
Επισης ειναι αριστη προταση να γινουν υποκατηγοριες (LCD, Plasma, Rear Projection,...). Σιγουρα θα βοηθουσε πολλους.

Τελος, πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο χρονος που πολλοι δεν εχουν και για αυτο ποσταρουν αμεσως το δικο τους προβλημα-απορεια, χωρις να κατσουν να διαβασουν τα υπολοιπα. Εχει ομως αποδειχθει πιστευω οτι τελικα οι περισσοτεροι καταληγουν να περιμενουν περισσοτερο χρονο και να μπερδευονται περισσοτερο ετσι, και στο τελος να αναγκαζονται να διαβαζουν και τα αντιστοιχα θεματα που επρεπε να ειχαν διαβασει απο την αρχη.

Φίλε Πάνο έχεις δίκιο και αν δεν πειράζει να κάνω την δική μου πρόταση:

Θα μπορούσε η υποκατηγορία να χωριστεί σε μερικές βασικές κατηγορίες όπως:
1ον Τύπος συζήτησης
-LCD
-CRT
-Rear Projection
-Plasma
-Projectors
-Διαξιφισμοί
-Συγκρίσεις
-Name & Shame (χεχε απαραιτήτως)
-Αγορές
2ον Υποκατηγορίες στα topics αυτά
-Στους τύπους τηλεοράσεων να χωριστούν ανα Brand name
-Οι Συγκρίσεις θα μπορούσαν να χωριστούν σε συγκρίσεις τεχνολογιών, συγκρίσεις μεγέθους και συγκρίσεις brands
-Στο name & shame ανά Καταστήματα, ή Brands
-Αγορές, κατά power buys και τιμές σε καταστήματα, αγγελίες (?)

3ο επίπεδο δεν έχω να προτίνω οπότε βοήθεια

Ότι και να γίνει όμως θα πρέπει όλοι μας να το τηρούμε και θα προσπαθήσω κ εγώ. Είναι άπειρα τα threads που ανοίγονται, χωρίς απαραίτητα να φταίνε όσοι τα ανοίγουν. Με λίγο καλήτερη ταξινόμηση μπορεί να αποφευχθεί το φαινόμενο.

Δεν βλεπω ομως οι υπολοιποι να συμμετεχουν...δεν τους απασχολει το θεμα?? :chinscratch:

Πανο έχεις απολυτο δικιο.. Ισως ομως θα πρέπει να ξαναδουμε το θέμα του διαχωρισμου των μεγάλων θεματικών ενοτήτων σε μικρότερες κατά τα πρότυπα π.χ του avsforum. Παρότι το μεγεθος και η κλιμακα στην Ελλαδα ειναι απείρως μικρότερη εν τουτοις νομίζω οτι μια καλύτερη & αναλυτικότερη κατηγοριοποίηση θα βοηθουσε..

Επισης θεωρώ προφανες οτι εμεις πρέπει να διαφυλάξουμε την συνοχή των θεμάτων, δεν μπορούμε να τα περιμενουμε όλα από τους διαχειριστές...

1.SAMSUNG LE 40F86BD - 1ο review (coming soon)

2.PHILIPS 47PFL9732D/10 η SONY KDL-46X3xxx

3.Philips 37PFL9732D

4.First Review of the Sony KDL-46XBR4

5.Sony KDL-40X3500

6.Sony KDL-46X3500 η Philips 47PFL9732D/10

7.Τι πανελ εχει η σαμσουνγκ 40F86???

8.Ρυθμισεις εικονας στην 40F86!!!!!!

9.Samsung LE46F86B ή Samsung LE46F86BD ?

10.Καλύτερη επιλογή sony kdl 40x3500 ή Philips 42pfl9732D?

11.Philips 47PFL9732D VS ανταγωνισμού...

12.PHILIPS 47PFL9732D/10 !!!!!!!!!!!!!

13.SONY 70X3500!!!!!!!

14.Τελικά πήρα Samsung LE46F86B. Ερωτήσεις...

15.PHILIPS 42pfl9732d VS SAMSUNG LE40F86B

16.SONY 46X3500

17.ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 46Χ3500-42PFL9732 !!!!!!!!!!!!

18.SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

19.Sansung LE 46F86BD vs Sony KDL-46X3500

20.PHILIPS 42PFL9732D

21.Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

22.Philips 47PFL9732D/10

23.sony KDL-40X3500 vs Philips 42PFL9732D/10

24.Sony 40X3500

25.Samsung 40F86 VS Sony 40X3500

Υπάρχει κάποιος που βλέπει κάτι λειτουργικό με το να έχουμε 25 threads για 3 τηλεοράσεις ?

Δεν έχω προσωπικά με κανέναν που άνοιξε κάποιο από τα παραπάνω και έχω συμμετάσχει στα περισσότερα, αλλά σε τέτοια βάση ούτε σωστή συζήτηση, ούτε σωστή ενημέρωση μπορεί να γίνει.

Φιλικά.

Είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή, δεν νομίζετε μπράβο Γιώργο:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Προταση προς συζητηση...

Έχει κάνει κάποιος ερώτηση που έμεινε αναπάντητη στο thread TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!? Όχι γιατί όλοι οι κάτοχοι το κρατάνε ενεργό και λύνονται όλες οι απορίες κι ας χρειάζεται λόγω του μεγέθους του να απαντάνε στις ίδιες ερωτήσεις κάποιες φορές.

Είμαι από τους τυχερούς και έχω παρακολουθήσει το παραπάνω Thread από την αρχή , αν το έβλεπα τώρα όμως δεν νομίζω πως θα μπορούσα να διαβάσω 90τόσες σελίδες . Και ίσως να ζητούσα την απάντηση σε τυχόν απορία μου για την ίδια tv στο πιάτο , ανοίγοντας νέο thread .
Μήπως αν αποφεύγονταν οι ευχές , τύπου καλορίζικη , καλές θεάσεις και τα λοιπά που δεν έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις ενός μηχανήματος θα ήταν και σαφώς μικρότερα κάποια θέματα ?
Ξέρω ότι έτσι γίνεται και πιο απρόσωπο το Avclub , ίσως και πιο κρύο , αλλά αν υπήρχε τρόπος τα σχόλια για κάθε τέτοιο thread να γίνονται σε κάποιο άλλο , κάποιο ευχετήριο πχ ?
Λέω τώρα έτσι ? απλά την σκέψη μου παραθέτω.:gossip:

Απάντηση: Re: Προταση προς συζητηση...

Είμαι από τους τυχερούς και έχω παρακολουθήσει το παραπάνω Thread από την αρχή , αν το έβλεπα τώρα όμως δεν νομίζω πως θα μπορούσα να διαβάσω 90τόσες σελίδες . Και ίσως να ζητούσα την απάντηση σε τυχόν απορία μου για την ίδια tv στο πιάτο , ανοίγοντας νέο thread .
Μήπως αν αποφεύγονταν οι ευχές , τύπου καλορίζικη , καλές θεάσεις και τα λοιπά που δεν έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις ενός μηχανήματος θα ήταν και σαφώς μικρότερα κάποια θέματα ?
Ξέρω ότι έτσι γίνεται και πιο απρόσωπο το Avclub , ίσως και πιο κρύο , αλλά αν υπήρχε τρόπος τα σχόλια για κάθε τέτοιο thread να γίνονται σε κάποιο άλλο , κάποιο ευχετήριο πχ ?
Λέω τώρα έτσι ? απλά την σκέψη μου παραθέτω.:gossip:

Απολυτα σωστο κι αυτο! Γιατι εαν αναλογιστουμε ποσα μηνυματα απο εμας (ολους μας) ειναι ευχες τοτε θα καταλαβουμε γιατι καποια συγκεκριμενα θεματα εχουν και τοσες σελιδες!
Ισως ομως απο την αλλη να γινεται κι αυτο επειδη δεν υπαρχουν και πολλοι κατοχοι της τηλεορασης ωστε να ανταλλαξουν αποψεις και να ρωτησουν και οι υπολοιποι αντιστοιχα τις οποιες απορειες τους. Ισως και να εγινε μια συνηθεια (κακη,καλη :AFADF0:...who knows...) με το περασμα του χρονου...
Ομως ειναι κι αυτο πιστευω κατι που θα μπορουσε να μας απασχολησει σαν μελη και να το λαβουμε υποψιν μας.
Πιστευω οτι εαν γινει συλλογικη προσπαθεια (διαχειριστικη αρχη και καλη θεληση των μελων) θα αλλαξουν αρδην τα πραγματα.
-bye-

Αν , λέω αν , το πρόβλημα με τα φίδια στην φιδιάρα , ανοιγόταν στη κατηγορία Service βλάβες επισκευές , δεν θα ήταν αρκετά κοντύτερο το μακρυνάρι ?

Φίλε Πάνο έχεις δίκιο και αν δεν πειράζει να κάνω την δική μου πρόταση:

Θα μπορούσε η υποκατηγορία να χωριστεί σε μερικές βασικές κατηγορίες όπως:
1ον Τύπος συζήτησης
-LCD
-CRT
-Rear Projection
-Plasma
-Projectors
-Διαξιφισμοί
-Συγκρίσεις
-Name & Shame (χεχε απαραιτήτως)
-Αγορές
2ον Υποκατηγορίες στα topics αυτά
-Στους τύπους τηλεοράσεων να χωριστούν ανα Brand name
-Οι Συγκρίσεις θα μπορούσαν να χωριστούν σε συγκρίσεις τεχνολογιών, συγκρίσεις μεγέθους και συγκρίσεις brands
-Στο name & shame ανά Καταστήματα, ή Brands
-Αγορές, κατά power buys και τιμές σε καταστήματα, αγγελίες (?)

3ο επίπεδο δεν έχω να προτίνω οπότε βοήθεια

Ότι και να γίνει όμως θα πρέπει όλοι μας να το τηρούμε και θα προσπαθήσω κ εγώ. Είναι άπειρα τα threads που ανοίγονται, χωρίς απαραίτητα να φταίνε όσοι τα ανοίγουν. Με λίγο καλήτερη ταξινόμηση μπορεί να αποφευχθεί το φαινόμενο.

Προσωπική άποψη πως θα φτάσουμε στο αντίθετο άκρο με τόσες πολλές κατηγορίες/υποκατηγορίες και θα κάνουμε την ζωή μας δυσκολότερη. Νομίζω πως ο διαχωρισμός LCD/Plasma/Υπόλοιπες θα είναι αρκετός αρκεί να βοηθήσουμε όλοι μας προσέχοντας να μην ανοίγουμε threads για ψύλλου πήδημα..

Προσωπική άποψη πως θα φτάσουμε στο αντίθετο άκρο με τόσες πολλές κατηγορίες/υποκατηγορίες και θα κάνουμε την ζωή μας δυσκολότερη. Νομίζω πως ο διαχωρισμός LCD/Plasma/Υπόλοιπες θα είναι αρκετός αρκεί να βοηθήσουμε όλοι μας προσέχοντας να μην ανοίγουμε threads για ψύλλου πήδημα..

Συμφωνώ, όπως επίσης συμφωνώ γενικότερα με την πρόταση του Πάνου, το θέμα όμως είναι πως θα μαζευτούν όλα αυτά που είναι ανοιχτά και υπάρχουν συζητήσεις σε εξέλιξη.
Μάλλον θα πρέπει να ανοιχτεί ένα thread για κάθε διάσημη τηλεόραση και ο καθένας από εμάς να αποφασίσει να γράφει εκέι τις απόψεις του.