Προταση προς συζητηση...

Οι βασικές αρχές τεχνολογιών, οι βασικές γενικές ρυθμίσεις τηλεοράσεων, δεν αλλάζουν.
Τα reviews και τα specs, των καλύτερων υλοποιήσεων, μπορούν να γίνουν οδηγοί αναφοράς σε μελλοντικές αγορές.
Νομίζω ότι είναι μια κατεύθυνση, δεν ξέρω ούτε μπορώ να φανταστώ πως το είχε φαντασθεί ο Πάνος όταν το ξεκινόύσε.

Θα ηθελα να ανοιξουμε ενα θεμα που παρατηρω τον τελευταιο καιρο και θα ηθελα τις γνωμες και τις αποψεις σας, γιατι μπορει να κανω και λαθος...

Επειδη τυγχανει να ειμαι Moderator σε ενα φορουμ για αυτοκινητα (GermanCarZone.com) εκει εχουμε την πολιτικη να κανουμε merge τα νηματα που εχουν το ιδιο θεμα. Ετσι θα μπορουσε να γινει και εδω. Καθε τηλεοραση θα ειχε το δικο της νημα και δεν θα λεγαμε τα ιδια πραγματα παλι και παλι.

Τη συζητηση την ανοιξα για να μοιραστω τις αποψεις μου μαζι σας και να ακουσω και τις δικες σας αποψεις. Δεν σημαινει οτι πρεπει να καταληξουμε καπου ή να βαλουμε κανονες.

Απλα μιλαω για επαναλαμβανομενα ποστς που εχω παρατηρησει. Για παραδειγμα, ρωταει καποιος να του συγκρινουμε 2 τηλεορασεις. Ενας αλλος ρωταει για αλλες 2, απο τις οποιες η 1 απο αυτες ειναι η ιδια με την 1 απο τις αλλες 2 που ειχε ρωτησει ο προηγουμενος. Και παει ουτω καθεξης...Εντωμεταξυ μπορει να υπαρχει και συγκεκριμενο thread για αυτη την τηλεοραση.

Φυσικα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ειμαστε κι ΕΛΛΗΝΕΣ :fahne90:
Οπως δεν μπορει καποιος να περιμενει στη ουρα σε μια τραπεζα ωστε να εξυπηρετηθει, καπως ετσι γινεται κι εδω. Γιατι λεει ο καθενας "που να καθομαι τωρα να διαβαζω τοσα ποστς...κατσε να ανοιξω ενα με αυτα ακριβως που θελω εγω να τελειωνουμε και πιο γρηγορα!". Ετσι δεν ειναι ή κι εδω ειμαι λαθος?? :damnyou: :grinning-smiley-043

Last edited:
Πολλή ενδιαφέρουσα συζήτηση...

μπράβο βρε Πάνο που άνοιξες το θέμα....

οι προτάσεις του Σίμου ,αλλά και όλων των υπολοίπων θα καταγραφούν και θα τις δούμε με τον Κρυωνά...

απλά έχουν πέσει πολλά στο κεφάλι μας (με την καλή έννοια...) αυτό το καιρό λόγω του εκρηκτικού ρυθμού ανόδου του avclub...και ο χρόνος είναι πολύ σφικτός...

για συνεχίστε...

Απάντηση: Re: Προταση προς συζητηση...

Επειδη τυγχανει να ειμαι Moderator σε ενα φορουμ για αυτοκινητα (GermanCarZone.com) εκει εχουμε την πολιτικη να κανουμε merge τα νηματα που εχουν το ιδιο θεμα. Ετσι θα μπορουσε να γινει και εδω. Καθε τηλεοραση θα ειχε το δικο της νημα και δεν θα λεγαμε τα ιδια πραγματα παλι και παλι.

Γιαννη, η προταση σου ειναι πολυ καλη, αλλα πιστευω οτι εχει 2 παραμετρους που πρεπει να λαβουμε υποψιν μας:
1. Θα πρεπει οι moderators να ειναι παντα μπροστα την οθονη και να μετακινουν τα ποστς στις αντιστοιχες κατηγοριες, και
2. Οι users που θα γραφουν ενα ποστ και μετα αυτο μετακινηθει απο τους moderators, θα πρεπει καθε φορα να ενημερωνονται, γιατι διαφορετικα θα χανονται!

Μπορεις να μας πεις τι κανετε εσεις στο αντιστοιχο forum με τα αυτοκινητα? -bye-

Re: Απάντηση: Προταση προς συζητηση...

Πολλή ενδιαφέρουσα συζήτηση...

μπράβο βρε Πάνο που άνοιξες το θέμα....

οι προτάσεις του Σίμου ,αλλά και όλων των υπολοίπων θα καταγραφούν και θα τις δούμε με τον Κρυωνά...

απλά έχουν πέσει πολλά στο κεφάλι μας (με την καλή έννοια...) αυτό το καιρό λόγω του εκρηκτικού ρυθμού ανόδου του avclub...και ο χρόνος είναι πολύ σφικτός...

για συνεχίστε...

Νάσο, το κατανοώ απόλυτα, είμαστε σε αναμονή για νέες εξελίξεις σε ότι αφορούν τογενικότερο επίπεδο δομών του κλάμπ.
Οπότε υπομονή -bye-

για συνεχίστε...

Πολύ λογικό Νάσο.

Άλλωστε και η αιτία των προβληματισμών που αναφέρει ο Πάνος είναι τα αυξημένα μέλη. Και εγώ δεν είμαι πολύ καιρό στο forum, αλλά φαντάζομαι πως δεν θα υπήρχαν τα όποια "προβλήματα" αν βαράγαμε μύγες -bye-

Re: Απάντηση: Re: Προταση προς συζητηση...

Γιαννη, η προταση σου ειναι πολυ καλη, αλλα πιστευω οτι εχει 2 παραμετρους που πρεπει να λαβουμε υποψιν μας:
1. Θα πρεπει οι moderators να ειναι παντα μπροστα την οθονη και να μετακινουν τα ποστς στις αντιστοιχες κατηγοριες, και
2. Οι users που θα γραφουν ενα ποστ και μετα αυτο μετακινηθει απο τους moderators, θα πρεπει καθε φορα να ενημερωνονται, γιατι διαφορετικα θα χανονται!

Τα νηματα μπορεις να τα μετακινησεις ανα πασα στιγμη και να τα ενωσεις με αλλα. Μαλιστα στο GermanCarzone εχουμε ακριβως το ιδιο software (vBulletin) οποτε σε διαβεβαιω οτι μπορει ο διαχειριστης να κανει πολλα προγματα. Μπορει επισης να αφησει redirect για το νημα που ενωθηκε με καποιο αλλο ωστε με ενα κλικ ο χρηστης να μεταφερθει στο νεο νημα (thread).-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προταση προς συζητηση...

Τα νηματα μπορεις να τα μετακινησεις ανα πασα στιγμη και να τα ενωσεις με αλλα. Μαλιστα στο GermanCarzone εχουμε ακριβως το ιδιο software (vBulletin) οποτε σε διαβεβαιω οτι μπορει ο διαχειριστης να κανει πολλα προγματα. Μπορει επισης να αφησει redirect για το νημα που ενωθηκε με καποιο αλλο ωστε με ενα κλικ ο χρηστης να μεταφερθει στο νεο νημα (thread).-bye-

Thanks για την πληροφορια Γιαννη -bye-

Δεν αποκλείω και την πιθανότητα κάποια μέλη (χωρίς εμπειρία από forum) να ανοίγουν νέο thread θεωρώντας λανθασμένα πως το ήδη υπάρχον "ανήκει" σε αυτόν που το άνοιξε και πρέπει να συζητούνται ερωτήματα που θέτει αυτός και μόνο αυτός.

Κατά την γνώμη μου θα ήταν καλή ιδέα να ξεκαθαριστεί (περισσότερο) πως τα threads δεν είναι "ιδιόκτητα", αλλά οποιοσδήποτε μπορεί να θέσει ερωτήματα/απόψεις αρκεί να είναι σχετικά με το θέμα.

Δεν αποκλείω και την πιθανότητα κάποια μέλη (χωρίς εμπειρία από forum) να ανοίγουν νέο thread θεωρώντας λανθασμένα πως το ήδη υπάρχον "ανήκει" σε αυτόν που το άνοιξε και πρέπει να συζητούνται ερωτήματα που θέτει αυτός και μόνο αυτός.

Κατά την γνώμη μου θα ήταν καλή ιδέα να ξεκαθαριστεί (περισσότερο) πως τα threads δεν είναι "ιδιόκτητα", αλλά οποιοσδήποτε μπορεί να θέσει ερωτήματα/απόψεις αρκεί να είναι σχετικά με το θέμα.

Παρα πολυ καλη και σωστη παρατηρηση!!!!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Παρα πολυ καλη και σωστη παρατηρηση!!!!!

Είναι από προσωπική εμπειρία. Κάπως έτσι σκέφτηκα όταν άνοιξα το πρώτο μου thread στο πρώτο forum που συμμετείχα -bye-

Και μια παρατήρηση ακόμα.

Λένε πως "αν θες να μάθεις κάτι για την θάλασσα ... απέφυγε να ρωτήσεις τα ψάρια". Όσοι συμμετέχουν καιρό σε forum είναι λίγο δύσκολο να θυμηθούν πως συμπεριφερόντουσαν στις αρχές. Οι απόψεις νέων μελών θα ήταν πολύτιμες στο παρών thread, αλλά δυστυχώς δεν βλέπω αρκετές.

1.SAMSUNG LE 40F86BD - 1ο review (coming soon)

2.PHILIPS 47PFL9732D/10 η SONY KDL-46X3xxx

3.Philips 37PFL9732D

4.First Review of the Sony KDL-46XBR4

5.Sony KDL-40X3500

6.Sony KDL-46X3500 η Philips 47PFL9732D/10

7.Τι πανελ εχει η σαμσουνγκ 40F86???

8.Ρυθμισεις εικονας στην 40F86!!!!!!

9.Samsung LE46F86B ή Samsung LE46F86BD ?

10.Καλύτερη επιλογή sony kdl 40x3500 ή Philips 42pfl9732D?

11.Philips 47PFL9732D VS ανταγωνισμού...

12.PHILIPS 47PFL9732D/10 !!!!!!!!!!!!!

13.SONY 70X3500!!!!!!!

14.Τελικά πήρα Samsung LE46F86B. Ερωτήσεις...

15.PHILIPS 42pfl9732d VS SAMSUNG LE40F86B

16.SONY 46X3500

17.ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 46Χ3500-42PFL9732 !!!!!!!!!!!!

18.SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

19.Sansung LE 46F86BD vs Sony KDL-46X3500

20.PHILIPS 42PFL9732D

21.Tελικα την παραγγειλα SONY KDL 46X3500

22.Philips 47PFL9732D/10

23.sony KDL-40X3500 vs Philips 42PFL9732D/10

24.Sony 40X3500

25.Samsung 40F86 VS Sony 40X3500

Υπάρχει κάποιος που βλέπει κάτι λειτουργικό με το να έχουμε 25 threads για 3 τηλεοράσεις ?

Δεν έχω προσωπικά με κανέναν που άνοιξε κάποιο από τα παραπάνω και έχω συμμετάσχει στα περισσότερα, αλλά σε τέτοια βάση ούτε σωστή συζήτηση, ούτε σωστή ενημέρωση μπορεί να γίνει.

Φιλικά.

Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο,απλά ίσως κάποιες φορές αν κάποιος φίλος δεν πάρει απάντηση τότε ανοίγει ένα thread γιατί έτσι θα το προσέξουν οι περισσότεροι.

Απάντηση: Re: Προταση προς συζητηση...

Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο,απλά ίσως κάποιες φορές αν κάποιος φίλος δεν πάρει απάντηση τότε ανοίγει ένα thread γιατί έτσι θα το προσέξουν οι περισσότεροι.

Έχει κάνει κάποιος ερώτηση που έμεινε αναπάντητη στο thread TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!? Όχι γιατί όλοι οι κάτοχοι το κρατάνε ενεργό και λύνονται όλες οι απορίες κι ας χρειάζεται λόγω του μεγέθους του να απαντάνε στις ίδιες ερωτήσεις κάποιες φορές.

Γιωργο, αυτος ηταν ακριβως και ο λογος που ανοιξα το θεμα και ηθελα να το συζητησουμε :ernaehrung004:

Γιωργο, αυτος ηταν ακριβως και ο λογος που ανοιξα το θεμα και ηθελα να το συζητησουμε :ernaehrung004:

Το ξέρω Πάνο, είναι ξεκάθαρο από το πρώτο σου ποστ. Απλά δεν είδα κάτι να αλλάζει και είπα να το επαναφέρω με συγκεκριμένο παράδειγμα.