Πρόταση προς τα μέλη

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Θα ήθελα να σας εκφράσω μια άποψη μου, που θα ήθελα πολύ να ακούσω και τις δικές σας γνώμες.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία το πόσο βοηθάνε τα forums, κι ιδιαίτερα αυτό που είναι και ελληνικό, όλους όσουν ενδιαφέρονται για αγορά ή απλά να πληροφορηθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις πάνω στον τομέα της τεχνολογίας, κι ιδιαίτερα στο χώρο του "home entertainement".
Για να καταλήξω, και να μην πολυλογώ, θα ήθελα από όλους μας, οι οποίοι είναι κάτοχοι συσκευών (LCD, Plasma, DVD Players, Recorders, κτλ) να κάνουν μια ανάλυση με την προσθήκη φωτογραφιών, ώστε να βοηθάνε και τους υπόλοιπους. Εννοώ, καλά τα λόγια, αλλά "μια εικόνα χίλιες λέξεις". Πιστεύω ότι δεν θα βρω και πολλούς που να διαφωνούν με τα παραπάνω. Ξέρω ότι μπορεί να τρέχουμε σε δουλειές, να μην έχουμε και τόσο χρόνο για να γράψουμε ένα δικό μας review, αλλά όλοι θα παραδεχθούμε πόσο ενδιαφέρον είναι αυτά τα οποία μερικοί από εμάς έχουν ήδη γράψει και πόσο πιο πολύ μας βοηθάνε στο να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Εξάλλυ, βοηθάμε και αυτούς που ζουν σε περιοχές εκτός Αθηνών να δουν κάποια προϊόντα, τα οποία ίσως να μην έχουν προμηθευτεί τα καταστήματα στο μέρος που βρίσκονται.
Σας ευχαριστώ :grinning-smiley-043 και περιμένω και τις δικές σας απόψεις.

Υ.Γ. Συγνώμη αν ήμουν φλύαρος :grandpa: :ernaehrung004:

Νομίζω Πάνο πως αυτό ήδη γίνεται στο avclub... δηλ. αν κοιτάξεις στις διάφορες κατηγορίες του forum υπάρχουν αναλυτικά reviews και με φωτο για πολλά μηχανήματα... Αλλωστε μην ξεχνάς ότι το παρόν forum μετράει μόλις έναν μήνα ζωής. Στο avforum υπήρχαν πολύ περισσότερα. Υπομονή :)

Το ξέρω Μιχάλη, αλλά καμιά φορά είναι καλό να θυμόμαστε και μερικά πράγματα. Απλά το επισημαίνω, δεν είπα ότι δεν γίνεται. Αλλά υπάρχουν όμως και αυτοί που αγοράζουν κάτι και απλά λένε "Σήμερα παρέλαβα κι εγω το καινούριο μου...". Πες μας κι εσυ βρε άνθρωπε τις εντυπώσεις σου, γράψε ένα-δυο πραγματάκια και δειξε μας και καμιά φωτογραφία! :Banane0:

panosxgr said:
Αλλά υπάρχουν όμως και αυτοί που αγοράζουν κάτι και απλά λένε "Σήμερα παρέλαβα κι εγω το καινούριο μου...". Πες μας κι εσυ βρε άνθρωπε τις εντυπώσεις σου, γράψε ένα-δυο πραγματάκια και δειξε μας και καμιά φωτογραφία! :Banane0:
Σωστός! Ετσι εγκρίνω κι επαυξάνω:captain:

όπως ειπώθηκε ξανά, στη μορφή του το forum αυτό δεν μετράει καν μήνα ζωής.
Η τάση και συνήθεια των μελών είναι από πολύ παλιά αυτή που επιζητάς.
Δυστυχώς το μεγάλο τμήμα της πληροφορίας δεν είναι πλέον προσβάσιμο.
Επίσης σκεφτείτε ότι πάρα πολλοί από τα παλιά μέλη, δυστυχώς έχουν κάνει αυτές τις εμπεριστατωμένες περιγραφές με εικόνες κλπ, στο παρελθόν και πλέον δεν το θεωρούν απαραίτητο. Σίγουρα κάποια στιγμή θα επανέλθουν στο θέμα αυτό, αλλά έχουν αναλώσει το χρόνο τους στο αντικείμενο.
Νέα μέλη θα αναλάβουν να το κάνουν στη συνέχεια γιά άλλα νέα ή παλαιώτερα που δεν γωνρίζουν τα συστήματά τους.

Δείξετε κατανόηση και ενεργοποιηθείτε.

Θυμηθείτε:
αντί να ζητάτε να πάρετε πληροφορία από εδώ μέσα, ΠΡΩΤΑ δώστε....

(να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξετε πολλαπλάσια)

Βρίσκω την ιδέα του panou ενδιαφέρουσα, και είναι στις προτεραιότητες μου μόλις κάνω και την αγορά ενός recorder να ανεβάσω και εγώ το set up μου. Είναι γεγονός οτι απο τις φωτογραφίες που ανεβάζουν τα μέλη, μπορεί ο καθένας να βρεί λύσεις για τον δικό του χώρο.

Νικόλας

Απάντηση: Re: Πρόταση προς τα μέλη

Δ. Παναγιωτίδης said:
Δείξετε κατανόηση και ενεργοποιηθείτε.

Θυμηθείτε:
αντί να ζητάτε να πάρετε πληροφορία από εδώ μέσα, ΠΡΩΤΑ δώστε....

(να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξετε πολλαπλάσια)

Δεν εννοούσα τα παλιά μέλη, καθώς όλοι θυμόμαστε τα εκτενή reviews που έκαναν πάρα πολλοί. Φυσικά και είναι η αρχη πάλι (1 μήνας), αλλά καμιά φορά η αρχή είναι το ήμιση του παντός. Και φυσικά δεν βγάζω έξω τον εαυτό μου. Απλά στην συγκεκριμένη φάση είμαι UK και δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω, γιατί απλά δεν έχω εδώ τίποτα. Επιφυλάσομαι όμως τέλη Αυγούστου που θα είμαι Ελλάδα παλι, να κάνω μερικά reviews (Samsung LE32R71B, Pioneer DVD Player 696, "SpyderTV" calibration, κ.ά.). Και για να κλείσω, επειδή γνωρίζουμε και την βαρεμάρα του Ελληνα, για αυτό και είπα να το κάνω σαν πρόταση. :flipout: :flipout:
Και μην μου πείτε ότι δεν θα μπορούσαν περισσότεροι τουλάχιστον να ανεβάσουν και 1-2 φωτογραφίες, γιατί δεν θα σας πιστέψω! :violent-smiley-030: :grinning-smiley-043
Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι καταπληκτική και πρέπει έτσι να συνεχιστεί. Από την κορυφή (administrators, moderators,...) μέχρι εμάς τους απλούς users. Αυτή είναι η δύναμη του forum αυτού, ότι υπάρχει ομαδική δουλειά και θέληση για μάθηση αλλά και διάδωση των όσων γνωρίζουμε.
:ernaehrung004: Keep Walking!!! :ernaehrung004:

Μιχάλη, ξέρουμε όλοι ότι έχεις κάνει καταπληκτική παρουσιάση και της AMOI και του HELIOS.
Απλά προσπαθώ να πω μερικές αλήθειες, που καμιά φορά δεν αρέσει να ακούγονται. Υπάρχουν 2 κατηγορίες μελών. Αυτών που μπαίνουν για να αντλήσουν πληροφορίες μέχρι να αγοράσουν και μετά σταματούν κι αυτοί που όταν θα αγοράσουν, θα κάνουν και μια αναφορά-παρουσίαση του προϊόντος που αγόρασαν. Ετσι για εμένα προσωπικά είναι και ένα είδος εκτίμησης προς τους υπόλοιπους, που τους βοήθησαν πιθανόν για την τελική τους επιλογή (προσοχή, εννοείται ότι κανείς δεν υποδεικνύει σε κανέναν τι να πάρει και τι να κάνει). Η τελική επιλογή είναι πάντα του καθενός. Αλλά αφού έκανε την αγορά, θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του, να μας δείξει και μια,δυο φωτογραφίες, ώστε όπως βοηθήθηκε αυτός από εδώ μέσα μέχρι να αγοράσει αυτό που πήρε, να δώσει κι αυτός με τη σειρά του μια βοήθεια στους υπόλοιπους που είναι ακόμα στο ψάξιμο.
Αυτή θα είναι πραγματικά η ιδανική λύση.
Απλά, σαν άνθρωποι με αδυναμίες, πολλές φορές ξεχνάμε...