Πρόταση στις 55"

Sofoklis Antwniadis

Established Member
27 December 2012
182
ελευσινα
Καλησπέρα. Σκέφτομαι να κάνω tv αναβάθμιση στο σαλόνι μου και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε 4κ η να παραμείνω σε 1080p... Με ενδιαφέρει να έχει καλή απόκριση λόγω gaming console (Ps4, xbox one) και το 3d να είναι παθητικό και όχι ενεργητικό. Μετά από την εμπειρία μου σε μια Panasonic tx p50ut50 (απόλυτα ευχαριστημένος από εικόνα) δεν το ευχαριστήθηκα το 3d. Δεν θα ήθελα να ξεπεράσω το 1000ευρω.
Ευχαριστω!

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να συμπληρώσω ότι η απόσταση από καναπέ είναι 2,5 μέτρα.

Αν τελικά δεν πάρεις την oled μην δώσεις πάνω από 700 για 55" Lcd....οι διαφορές με τα έξτρα 300ε θα είναι ελάχιστες.

Γύρισα σπίτι και είδα τα χαρακτηριστικά της 910v... Πω πω με έβαλες στην πρίζα φίλε μου! Και ειδικά μετά το μαύρο της Panasonic είναι ταμαμ μετάβαση!!!Η οθόνη είναι κυρτη... Δεν έχω παρακολουθήσει τηλεόραση σε κυρτη οθόνη, είναι κάπως?

Προσωπικά για αισθητικούς λόγους θα την προτιμούσα flat....αλλά από όσο έχω δει στα μαγαζιά δεν είναι καθολου άσχημα τα πράματα με την curved.

Λογικά θα υπάρχει πρόβλημα αν δεν είσαι ακριβώς στο κέντρο... Χμ. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος κάτοχος

Αν κάθεσαι σε μεγαλύτερη γωνιά από 45μοιρες περίπου που το δοκίμασα στο public, η ποιότητα της εικόνας δεν αλλάζει απλά αλλάζει το πως φαίνεται το περίγραμμα της TV. Υπάρχει αν θες και ολόκληρο νήμα αφιερωμένο στο εν λόγο μοντέλο, όπου όλοι οι κάτοχοι λένε την άποψή τους.

Ευχαριστώ πολύ teddy743. Θα κάνω τουρ στα μαγαζιά για να έχω άποψη!